Da li je ovo konačan sporazum za Lautara i šta je problem sa Eriksenom?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 14.07.2020.
10:12
Izvor: Sportske.net

U Interu lakše dišu nakon pobede protiv Torina. Konture se naziru, a posle pomirljivih izjava, pojavio se problem, Danac.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Pisali smo juče, Inter i Barselona će pregovarati oko Lautara po završetku sezone, ali več se zna da se koplja lome oko sume koju će Katalonci isplatiti Interu.

Italijani su tražili 90 miliona plus Žuniora Firpa što je previše, jer Katalonci smatraju da levi bek vredi najmanje 40 miliona, verovatno će biti postignut kompromis, pa će Konte posle Hakimija na desnoj, dobili i levog spoljnog igrača.

Ono što je malo rasteretilo Inter je pobeda, vratili su se na drugo mesto, imaju osam bodova manje od Juventusa. Do kraja je u igri 18 bodova, teško je verovati da bismo mogli da vidimo takav preokret.

Ipak, sada se situacija malo smirila, Konte je rekao da je deo trogodišnjeg projekta, spustio ton, dodao da je spreman i duže da ostane.

I dalje se spekuliše o njegovom navodnom sukobu sa Marotom, oko dovođenja igrača, Vidala pre svih, ali i Kantea iz Čelsija koga je tražio.

Marota je sinoć rekao da su zadovoljni trenerom, da je bilo grešaka od svih, da može bolje i da treba ispraviti te propuste kako bi se stigao Juventus.

"Uvek možemo da napredujemo, to zna Konte, znamo i mi u klubu"
, dodao je Marota koji je žestoko demantovao priče da će se vratiti u Juve.

Bonus baner

U svakom slučaju, Inter se i dalje nada, Juve gostuje Sasuolu, pa igra sa Laciom, tu bi dodatno mogli da smanje razliku, da trku učine zanimljivijom, ali je drugo mesto verovatno najviše što mogu, pokušaće da stignu što dalje u avgustu u LE.

Inače, i dalje se priča o situaciji oko Eriksena, javna je tajna da Konte nije bio za njegovo dovođenje, tri od četiri poslednje utakmice počinje na klupi.

baner 2

"Mora da shvatri da ovo nije Engleska, tamo se igra više sa uživanjem, ovde je pritisak veći", rekao je Konte.

To je recimo obnovilo stare priče, vezane za Eriksena, da ga zbog toga Zidan nije želeo u Realu, jer navodno ne može da podnese pritisak stalnog pobeđivanja, videćemo kakva će biti situacija sa Dancem, ali u svakom slučaju, klub insistira posle velikog ulaganja da ga Konte razigra i vrati na nivo iz Totenhema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Tuesday, 14.07.2020
14:24

Sledece sezone ce sloziti kockice. Dobice bocne igrace kakve zeli, ali mi se i dalje ne svidja ideja sa 3 stopera. Skrinar, Godin, Bastoni i De Fraj su mocni centalni bekovi, medjutim prosecni na spoljnim bekovskim pozicijama. Konte je tvrdoglav, hocu da verujem kako zna sta radi.

avatar
Gile sile pravi
Tuesday, 14.07.2020
13:19

Firipo i 40 miliona evra, pa tu se zavrsava cela prica da posao moze da bude realizovan. Jedan Ikardi je kostao PSZ 50 miliona evra, smatraju oni iz Barse da Firipo vredi toliko, odlicno neka ga prodaju za te pare nekom drugom klubu ako je to moguce za tu cufru, i onda neka skupe pare za Lautara. Ja pratim Inter mnogo godina, mogu da stavim ruku na panj da Inter nikad nece da uracuna Firipa cifru od 40 miliona evra. podgotovo ne kad je ova kriza nastala zbog Koronavirusa, porez ide na kupovinu od 40 miliona evra to kao prvo. Pa ide FFP gde se pise da je ovaj sa napumpanom cenom placen 40 mililona, ako se nastavi na ovoj nacin od strane Barselone onda Lautaro i definitivno ostaje i posle 4 oktobra Interov igrac

avatar
Milos Ilic_fb1
Tuesday, 14.07.2020
12:43

Nek ga prodaju. Doveli su ga za sicu, neka ga prodaju za ok sumu i milina

avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 14.07.2020
11:50

Eriksenov problem je presing i defanziva.
U Kobteovom sistemu ne postoji igrac koji trckara po terenu!
Kad se vrate Sensi i Barela bice i Erikson pravi

avatar
Jasminn
Tuesday, 14.07.2020
11:11

Nista se bolje provesti u Barceloni nece od Grizmana. Pogrijesit ce s njim. Da su uzeli Wernera bio bi bolji izbor jer je Werner spic igrac sto Lautaro nije, to je u Interu Lukak. Ili jos da su pametniji da uzmu sada Upamecana mlad a dobar, a stopera dobrih skoro da i nema ili Van de Beeka. Imas Kulibalija od 100 mil i 29 godina. A slijedece godine uzmu od Dortmunda Halanda pravog spica onu cistu 9ku, a Suarez nek izdrzi jos godinu (to moze) i ako je moguce dovedes Kavanija moze i on da bude potpora 2 godine bez problema.

avatar
Amalainter
Tuesday, 14.07.2020
11:00

Eriksenu je ovo navikavanje na Serie A.. Sledeca godina ce biti merodavna

avatar
Devil born 1878
Tuesday, 14.07.2020
10:29

Pritisak veci u italiji nego u engleskoj? Hahahaahah ovaj nije normalana

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 14.07.2020
10:17

U kojem univerzumu amater Firpo kosta 40 miliona???