Da li je Kutinjo spreman za izdaju?

Autor: Nikola Miloradović
subota 20.06.2020.
11:48
Izvor: Sportske.net

Neizvesna sudbina brazilskog fudbalera.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Filipe Kutinjo je u Barselonu stigao u januaru 2018. godine za čak 160 miliona evra, ali je sada jasno da nije uspeo da se snađe na "Kamp Nou".

Minulog leta je završio u Bajernu na pozajmici, u Minhenu je umeo da podseti na dane kada je nosio dres Liverpula, ali to nije bilo dovoljno da Bavarci iskoriste opciju i za 120 miliona evra otkupe njegov ugovor od Barselone.

Prema poslednjim informacijama Kutinjo bi mogao da ostane u klubu sa "Alijanc Arene" do kraja avgusta, kako bi sa Bajernom igrao završnicu Lige šampiona, ali je izvesno da će se nakon toga vratiti u Kataloniju.

Trener Barselone Kike Setijen, koji nije imao prilike da sarađuje sa Kutinjom, izjavio je da će za Brazilca biti mesta na "Kamp Nou", ali je mnogima teško da u to poveruju, Barsa ima drugačije planove, želje kluba su Lautaro Martinez i Nejmar.

Tako je vrlo verovatno da će Brazilac ponovo promeniti sredinu, a sada se pojavila priča da bi mogao da završi na novoj pozajmici.

Poznato je da ga prati veliki broj timova iz Premijer lige, pisalo se o Čelsiju, Totenhemu, Mančester junajtedu, Arsenalu i Njukaslu, ali bi Kutinjo mogao se vrati u Liverpul.

Naime, kako prenosi "Dejli Mejl", Kutinjo je ponuđen ekipi Everton.

Baner 6

Barsa je spremna da ga pošalje na novu pozajmicu, navodno bi čak bili spremni da mu plaćaju trećinu primanja dok je na "Gudison parku", kako bi ekipi iz Liverpula olakšali situaciju.

Priča dobija na težini kada se u ozbir uzme da je Kutinjov agent Kia Jurbačijan dobar prijatelj sa vlasnikom Evertona Faradom Moširijem.

Nema sumnje da bi Brazilac predstavljao ogromno pojačanje za ekipu Karla Anćelotija, ali se postavlja pitanje da li je Kutinjo spreman da obuče plavi dres tima iz Liverpula?

Proveo je pet godina na "Enfildu" u dresu velikog rivala "Karamela", izrastao je i u ljubimca navijača, sve dok nije odlučio da napusti klub pre nešto više od dve godine.

Ukoliko bi pojačao redove Evertona, jasno je da bi mu navijači Liverpula priredili pakao.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
äxwell
Saturday, 20.06.2020
22:28

Ma ima da ga povezu sa sve i jednim klubom u Evropi do tog njegovog konacnog prelaska.

avatar
Dimebag Darrell
Sunday, 21.06.2020
19:51

I nakon toga, izaci ce vijest "kao sto smo Vam i napisali, izabrao je..."

avatar
Dimebag Darrell
Saturday, 20.06.2020
17:40

Ja ne znam zasto toliko osporavaju njegov kvalitet, jedan od najboljih na svojoj poziciji. Po meni je samo greska trenera to sto je doslo do ovoga jer ne znaju da iskoriste njegov potencijal.

avatar
P. S.
Saturday, 20.06.2020
15:36

Pokusavam da zamislim kako bi to Kutinjo trebao da igra da bi njegov boravak na terenu u dresu Barse bio besmisleniji od Grizmanovog? Uz to ne vidim da je njegov doprinos Barsinoj igri ista manji od Dembeleovog, uprkos tome sto igra u Bayernu.

avatar
LEO-nid
Saturday, 20.06.2020
12:45

Ajde ljudi pružite mu šansu. Ali da igra na svojoj poziciji.

avatar
deki trbic
Saturday, 20.06.2020
16:37

on je igrao na pogresnoj poziciji kao SUMA u partizanu...pa ga Milosevic lepo stavio iza spica i resio problem, proradio i tako bi bilo sa Kutinjom, jer njegova prava pozicija je iza spica...a ne da igra krilo itd.