Da li je Konte u pravu? Da li bi sa ova dva pojačanja prošlog leta Inter bio prvak? I hoće li greška biti sada ispravljena?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 01.07.2020.
10:38
Izvor: Sportske.net

Inter večeras gleda drugo pojačanje, ali trener ne ostaje od dva iskusna fudbalera koja su navikla da pobeđuju. On smatra da je propuštena velika šansa...

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Inter će večeras dočekati Brešu, pred očima moguće je, budućih poslodavaca je Sandro Tonali koji bi mogao da bude sledeće pojačanje kluba.

Naime, mladi plej Breše je na prodaju, govorka se da bi radije u Milan, ali Inter je jedini klub koji pregovara. Doduše, predsenik Ćelino traži 50 miliona evra, Inter bi sa bonusima mogao da ponude najviše 35. Ako ubace nekog mlađeg igrača u razmenu, posao bi ipak mogao da bude okončan.

Ovih dana razvila se rasprava o tome da li je klub pogrešio što nije prošlog leta poslušao Kontea i doveo dvojicu iskusnih igrača, Džeka i Vidala. Navodno, trener smatra da s obzirom na to kako se razvijala sezona i da Juventus nije ni približno nadmoćan kao prošlih godina, njegov tim je imao šansu za titulu.

Sada je to, čini se nemoguća misija, Inter ima -11 i meč manje, ako dobije Brešu, i dalje osam bodova je nenadoknadivo, iako ima bolji raspored od Lacija i Juventusa.

Da li je prilika da se stvari isprave ove sezone?

Oko Vidala se opet biju koplja, Marota ne želi da mu ponudi ugovor na više godina i da plati oko 8 miliona po sezoni, koliko traži Čileanac. Konte smatra da mu je takav pobednik potreban. Što se Džeka tiče, po Konteu, on ne zavisi od Lautara, bio bi idealno pojačanje u napadu, pošto se Sančez vraća u Mančester Junajted.

Baner 6


Sada se ponovo pojavila opcija oko Kavanija, ali on bi mogao da ode u Rim, umesto na "Meacu" i da praktično pogura Džeka ka Lombardiji.

Šta će se sve desiti videćemo, Konteu je jedna želja ispunjena, Hakimi, sada traži levog beka, figuriraju Žunior Firpo pre svih, ali i Emerson Palmijeri ili Markos Alonso iz Čelsija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kalcit
Wednesday, 01.07.2020
17:37

Sa Đekom I Vidalom si neče pomoči.Obojica u godinama.

avatar
Gile sile pravi
Wednesday, 01.07.2020
16:07

Moguce da je tako doveli su trenera, ali mu oni biraju pojacanja - neka nastave ovako i onda ce sam da ode. inace nije se nesto specijano ni on sam pokazao licno je odgoviran za 6 bodova minimum gde se videlo da je bila njegova greska gde su izgubljeni bodovi. posebno protiv Sasaupla gde je izvrsio nepotrebne izmene

avatar
Brajkoo
Wednesday, 01.07.2020
13:18

Ovom doveli 20 pojacanja za sezonu i sada mu potrebna jos 4-5 da bio sampion

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 01.07.2020
12:12
avatar
Nemanjici
Wednesday, 01.07.2020
11:02

Mislim da Inter nije ušao u ovu sezonu sa šampionski ambicijama. Plan je bio što bolji plasman i LŠ. Međutim kako je sezona odmicala i oni igrali sve bolje i bolje, narasle su i ambicije. Konte je pravi trener za Inter. Ambiciozan, vredan, strog i perfekcionista. Vojnička disciplina. Ono što im treba. Da su pametne gazde da ga mu ponude duži ugovor i određene ruke oko transfera.

avatar
Amalainter
Wednesday, 01.07.2020
10:47

Da.. Mogli su ove sezone vise uciniti..Dzeko bi bio idealan ove sezone kao dzoker,no za sledecu ne verujem da ce doci ni on a ni Vidal-Cavani bi bio pun pogodak..bar jos 10 golova plus u sezoni

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 01.07.2020
10:46