Da li će ovo biti Živkovićevo leto iz snova, stiže li ponuda iz Premijer lige?

Autor: Darko Mitrović
subota 12.05.2018.
21:19
Izvor: Sportske.net

Posle neuspeha u borbi za titulu, Benfika želi da zaradi od transfera igrača, a srpski reprezentativac mogao bi da bude u prvom planu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Andrija Živković je već dugo na meti londonskog Arsenala, a ovo leto će po svoj prilici dati definitivan odgovor da li će ''Tobdžije'' konačno i realizovati tu želju.

Ovih dana su i portugalski i britanski mediji ponovo pokrenuli tu priču, najavljujući konkretan potez Arsenala u vezi Živkovićevog transfera, uz podsećanje da je Benfika odredila otkupnu klauzulu od 60 miliona evra.

Tokom sezone na izmaku, Arsenalovi skauti su u više navrata pratili igre srpskog reprezentativca kome ugovor sa Benfikom ističe 2021. godine, ali je izvesno da će lisabonski ''Orlovi'' biti raspoloženi za saradnju sa klubom koji eventualno ponudi pomenutu sumu.

Naravno, bitan faktor u celoj priči mogao bi da bude i predstojeći Mundijal. Očekuje se da Živković bude član našeg nacionalnog tima u Rusiji, pa ukoliko uspe da dođe do izražaja, možda Arsenal dobije i neku ozbiljniju konkurenciju.

S druge strane, treba imati u vidu da će Arsenal u novu sezonu ući sa novim strategom, posle odlaska Arsena Vengera, pa bi i raniji planovi o pojedinim transferima mogli da padnu u vodu...

U svakom slučaju, biće veoma zanimljovo pratiti naredne poteze ''Tobdžija'' tokom leta.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
VANDAL_boys
Saturday, 12.05.2018
22:03

Nemoj da ponovis gresku Lazara. Stay calm.

avatar
AFC
Saturday, 12.05.2018
21:52

Ovo danas svaki igrač koji je sastavio 5 dobre utakmice kosta po 50+ miliona. Ne stignem ni oči ujutru da otvorim od ovakvih bombastičnih izjava novinara. Da bi gore pomenuti Andrija koštao 60 miliona, on bi morao svojim zalaganjem da odvede našu repku do polufinala barem, jer trenutno ako dobiju više od 20 miliona za njega ovi iz Benfike trebali bi da pevaju.

avatar
MalaSkoljkica
Saturday, 12.05.2018
21:44

Bacanje para . Nije on kapacitet za takav tim.

avatar
REVOLTOVA LISTA
Saturday, 12.05.2018
21:29

Kad bi najpre presao u neki klub kao sto je Everton, to bi bilo idealno za njegovu karijeru, ovako se malo i bojim da ce preskociti taj veoma vazan postupni korak iako npr. nije odmah otisao iz Benfike kao sto neki jesu i na tome ne moze da mu se zameri...

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 12.05.2018
22:14

Everton igra mnogo dosadan fudbal,idu nekako na silu bez neke kreativnosti i lepote u igri. Bolje je da Zivkovic nadje neki klub gde moze da pokaze svoj talenat na pravi nacin.

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Monday, 14.05.2018
11:12

Sve se menja, nista nije vecno pa tako ni stil igre:-D Isto bih ti to napisao sto je i brat Liverpulovac, ali, preduhitrio me je pa sada nekako ne bi imalo smisla da pisem isto:-D Mislio sam na ekipe u rangu Evertona.

avatar
CZYNWA
Sunday, 13.05.2018
01:45

То умногоме зависи од тренера, код Мартинеза су били итекако конкретни. А Биг Сем одлази на крају сезоне..

avatar
-SCG-CG
Saturday, 12.05.2018
21:26

Sjedi dje si jos godinu dana