Čuvaj se Juventusa i kad darove nosi, u Sitiju se hvataju za glavu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 11.10.2019.
11:56
Izvor: Sportske.net

Simptomatično je što se nigde nije dugo zadržao i svi ukazuju na njegove kvalitete, no, treneri ga ne žele. Poslednji se upecao Gvardiola.

PETER POWELL
PETER POWELL

Povezane vesti

Mnogo je bilo komentara navijača Juventusa na prodaju Kansela tokom leta, Juventus je inkasirao 40 miliona evra i dobio Danila kao "kusur", igrača koji im možda nije ni potreban.

Kanselo je prošle sezone delio minutažu sa prosečnim De Šiljom, a mnogi su optuživali Alegrija da gura Portugalca u drugi plan. Trener mu nije verovao jer je mnogo bolji na protivničkoj nego na svojoj polovini.

Kada je stigao Sari, mnogi su verovali da će ga uklopiti, ali je Sari tražio da prodaju nekadašnjeg igrača Benfike, što je klub i učinio.

Kanselo je sezonu pre Juventusa proveo u Interu, odigrao 26 mečeva, ni Spaleti nije bio oduševljen, a klub nije želeo da plati otkup 40 miliona Valensiji.

Inače, Kanselo je u Valensiji proveo par sezona, igrao dobro, ali kao levi vezni igrač, Prandeli ga recimo nikada nije stavljao na mesto beka upravo zbog mnogo izgubljenih lopti na svojoj polovini.

I onda je stigao Siti, Kansela je Pep želeo jer može da igra i levog beka, ali prevashodno kako bi Voker dobio pravu konkurenciju.

Za sada, gledamo horor, Portugalac je počeo svega dva meča, protiv Dinama iz Zagreba i protiv Vulvsa gde je bio očajan i izviždan nakon poraza Sitija na domaćem terenu.

Još je rano, ali problem sa Kanselom je to što defanzivno nije napredovao nimalo u Italiji, a priča se da je u Juventusu imao problem sa saigračima.

U svakom slučaju, za sada Pepovi letnji izbori deluju kao promašaji, ali videćemo šta će se dalje dešavati...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEL PIEROO
Saturday, 12.10.2019
17:20

Svako ko poznaje fudbal zna da je ovaj decko Cr7 na desnom beku, odbrana mu je slabija strana ali u Sitiju mu to i ne treba, kad se uklopi bice brutalan

avatar
Oldboy
Saturday, 12.10.2019
09:01

A ja mislio, glupi Inter onakvog igrača nisu kupili i tako te priče

avatar
Forza Juventus
Friday, 11.10.2019
14:39

Ha ha ha.... Kakav glup naslov. Spadate u zutu stampu

avatar
BlueMoon
Friday, 11.10.2019
13:34

Ocajan protiv Vulvsa i izvizdan? Pa bio je nas najbolji igrac...vremenom ce dokazat da je najbolji desni bek u ligi,nekim igracima treba vise vremena da se naviknu na Englesku.

avatar
INTERnacionalist
Friday, 11.10.2019
12:22

..kako ste neupuceni bruka, prvo i prvo ono što je odigrao da valja odigrao je u Interu, drugo nije Inter svesno prepustio Kansela juventusu nego je to moralo tako zbog datumske začkoljice oko datuma otkupa Kansela, stare i nove fiskalne godine i FFP..inace bi ga Inter otkupio!

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 12.10.2019
13:30

Bilo kako bilo u Juveu nije bio bas nesto makar mu je konkurencija DeSiljo haha a i trenutno se nije snasao ni mrvicu

avatar
Offside
Friday, 11.10.2019
12:02

Decko je u Valensiji kao spoljni igrac igrao sasvim solidno i onda sledi prelazak u Juventus gde se neko setio da bi mogao da proba da ga stavi na beka,besmisleno.Covek gubi puno lopti i takav ne moze da igra beka ali i dalje ga forsiraju na toj poziciji,razumem zasto ga Pep ne stavlja na krilo jer je konkurencija jaka ali zasto ga Alegri nije koristio na poziciji koja mu najbolje pase mi nije jasno.Decku treba dati sansu u nekom klubu sa manje pritiska da igra po krilu i sigurno bi pokazao da nije bilo slucajno ono sto je radio u Valensiji.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 12.10.2019
13:32

Evo da ti bude jasno Juve ima bar tri bolja krila od njega Bernadeski Daglas Kosta i Cuadrado