Cunami u PL - Junajtedu ultimatum, Murinjov povratak, Gvardiola najavio odlazak?!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 09.10.2019.
10:31
Izvor: Sportske.net

Šta će se sve desiti to niko ne može ni da pretpostavi, dve opcije za "Đavole", Murinjo će pogaziti reč, a Pepu niko neće morati da kaže da napusti klupu...

Beta/AP Photo/Dave Thompson
Beta/AP Photo/Dave Thompson

Povezane vesti

Ole Gunar Solskjer je sve bliži otkazu, naime, kako sada stvari stoje, mogao bi da izgubi posao već posle pauze, odnosno nakon poraza Liverpula.

Prema informacijama engleskih medija, Alegri je postavio ultimatum klubu, on bi pristao da prekine odmor sada, dok se još može spasti sezona, a nikako ne želi da sedne na klupu u decembru kada smatra da bi sve moglo da bude izgubljeno.

Druga meta Junajteda, ako Solskjer ipak preživi još par meseci je Julijan Nagelsman kouč RB Lajpciga. Ovaj mladi trener se proslavio u Hofenhajmu, želeo ga je Real prošle sezone, ali tada je smatra da je prerano. Nagelsman bi recimo mogao da stigne u pauzi nemačkog šampionata, ali su mediji sumnjičavi da bi pristao da se preseli na "Old Traford".

Nije ni to sve kada je PL u pitanju, kako sada stvari stoje, ako Poketino napusti klupu Totenhema, prvi kandidat da ga zameni je Žoze Murinjo. Iako je izjavio da se neće vraćati u Englesku, predugo je bez posla i u "Pevcima" vidi tim sa ambicijom, sposoban da napreduje.

Ni Pep Gvardiola nije siguran, ne zbog Sitija, već sebe. Naime, Španac je poručio da će, ako Siti zaostane za Liverpulom, raspadne se tokom jeseni i ne napravi ništa u Ligi šampiona svakako otići pre isteka ugovora.

On je to u svojoj poslednjoj knjizi i jasno precizirao.

"Kaldon Al-Mubarak zna da ću otići, ako stvari ne idu po planu..."

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jerome Drake
Thursday, 10.10.2019
06:13

Neka prica ko sta hoce, ukljucujuci i mene. Murinjo je trener za velike timove. Od onog raspada od ekipe nesto je krpio koliko je moglo i imao kakve takve rezultate. Ovo je duplo gore.

avatar
Jerome Drake
Wednesday, 09.10.2019
19:55

Uzmi odmah Alegrija I zavrsi posao

avatar
StefMU
Wednesday, 09.10.2019
16:30

SPORTSKI DIREKTOR PRE SVEGA. Bice nam isto, kao u proteklih 6 godina ako se ne promeni uprava.

avatar
_Goran_
Wednesday, 09.10.2019
14:37
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 09.10.2019
14:04

Pep 2 PL i nula LS za 4 sezone. Jer ce to neko da smatra uspehom sa takvim timom i toliko novca potrosenog? Posle Bajerna opet nije ispunio ocekivanja.

avatar
Z
Wednesday, 09.10.2019
11:50

Mozemo mi svasta da pricamo o Murinju, ali svaki klub (Real, Inter i sada MU) ga je PONOVO trazio, da ne pricam da je u CFC i bio 2x....to nesto ipak govori

avatar
Dragojevic Andrija
Wednesday, 09.10.2019
11:18

MOU u tot? kako bi bilo jebeno haha vjerujem da bi sa njim ipak bili blizi tituli nego sa poketinom koji je par puta padao. murinjo je veci motivator i vec je osvajao dosta toga posebno eng ligu sa ekipom koja je slicnija tot nego bilo koji drugi tim sto je murinjo vodio.. odbrana dbr vezni red dbr i kejn kao ubica u napadu. 1:0 2:1 80% rezultata ali tako se titula i moze osvojit( izuzev sitija koji je monstruozan tim kada su motivisani ) :)

avatar
Devil born 1878
Wednesday, 09.10.2019
14:29

Ovi sto dozvoljavaju komentare su teski padavicari, ti psujes i dozvole, a neke obicne komentare nece jer ' nije u skladu bla bla ' :D :D :D

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 09.10.2019
10:41

Ovima para nije dosta, pa jos i knjige pisu