"Crveni đavoli" negoduju, štoper pojačava Vilu?

Autor: Stefan Matić
utorak 18.06.2019.
21:09
Izvor: Sportske.net

Navijači nezadovoljni izvesnom prodajom deteta kluba.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Mančester Junajted se nalazi u velikim problemima, naravno najveći jeste sitacija oko Pola Pogbe. Za Francuza veliko interesovanje vlada iz Madrida i Torina, deluje da je jedini način kako zadržati veznog igrača još jedna povišica.

Međutim, navijači sa "Old Traforda" bi uskoro mogli biti itekako iznervirani. Oni su podeljeni oko toga da li treba Pogba da ostane, ali sigurni su da ne žele da se nastavi sa odlascima akademaca njihove akademije.

Jedan od njih jeste i Aksel Tuanzebe, koji je prošao sve omladinske selekcije tima sa "Teatra snova", ali nikako da dobije priliku da se dokaže u prvoj postavi trofejnog engleskog tima.

Prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Aston Vili, tim iz Birmingema je uspeo da se vrati u Premijer ligu, jasno je da je prvi cilj ostanak u istoj, ne žele da postanu jo-jo tim.

S tim na umu žele da i potpuno otkupe prava na mladog štopera koji je prošle sezone odigrao trideset utakmica za njih. Planiraju ponudu od oko deset miliona evra, što bi po njima trebalo biti dovoljno za transfer dvadesetjednogodišnjeg štopera.

Sada je na potezu Junajted, Tunazebeu ističe ugovor za godinu dana, ako žele da ostane moraju mu garantovati minutažu kako bi mladi Englez uspeo da nastavi svoj razvoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 19.06.2019
10:05

Ne znam kako su dozvolili da mu bude zadnja godina ugovora. Po onom sto sam video igrama u Vili, vec sad je bolji od Smolinga I Dzonsa. Treba ga prikljuciti prvom timu I odmah produziti ugovor. Mali deluje da je dosta napredovao.

avatar
Sir Alex
Tuesday, 18.06.2019
22:57

Solskjaer je i sam rekao da jedva čeka da ga vidi u ekipi. Tako da ne verujem u prodaji Aksela.