Crno na belo, Sari tražio samo tri igrača, ima čak i alternative!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 17.06.2019.
09:51
Izvor: Sportske.net

Danas prvi sastanak oko pojačanja, šta je obećano Sariju, odnosno šta mu treba da nametne svoj stil igre...

EPA-EFE/Joosep Martinson
EPA-EFE/Joosep Martinson

Povezane vesti

Mauricio Sari danas stiže u Torino, biće predstavljen pred početak priprema, cilj je da nađe kuću u kojoj živeti, ali i da razgovara sa čelnicima kluba o pojačanjima.

Već smo pisali, dobio je garancije da će stići jedan vezni igrač svetske klase, defanzivac i napadač. Neće biti veliki promena, osim što ne računa na Kansela, Mandžukića, Kuadrada i Kediru, Barzalji se oprostio, Kaseresu nije produžen ugovor.

Koja tri igrača je tražio Sari?

Pre svega Pogbu koji je gotovo nemoguća misija, Junajted je ponovio da ga neće prodati, a alternative su Sergej Milinković Savić, Ndombele koji je bliži Totenhemu i Rabio koji je bez ugovora, ali mu Junajted nudi više novca. Ipak, neko od ovih igrača, ili eventualno Isko će stići u Juventus.

Što se odbrane tiče, i dalje pokušavaju da slome Rajolu oko De Lihta, ali je mnogo verovatnije da Holanđanin ode u PSŽ, a da Juve pokuša da dovede Markinjoša. Za Sarija bi to bila idealna kombinacija jer veruje da bi Brazilac mnogo značio, pre svega zbog sposobnosti da organizuje napade iz poslednje linije.

Kad smo kod napadača, jasno je da Kjeza ostaje prva meta, on bi u 4-3-3 mogao da igra levo, a da Ronaldo bude najistureniji napadač.

Ostaje nepoznanica oko Dibale, on bi u rombu mogao da bude veoma upotrebljiv, ali da li će ga prodati zavisi od drugih dolazaka. Dibala ne želi u Inter kao zamena za Ikardija, a i Juve nije siguran kada je Maurito u pitanju, pominje se da će čekati kraj avgusta kada Inter mora da smanji cenu. Sa druge strane Sari nema ništa protiv da ostane Iguain, čime ne bi bilo potrebe da se razmišlja o dovođenju centralnog napadača.

U svakom slučaju, po pojačanje u svakoj liniji tima, eventualno novi desni bek, ako ode Kanselo, ali Tripije koji se navodi kao zamena košta navodno 50 miliona evra, Juve to neće platiti...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skontov
Monday, 17.06.2019
17:24

Od ovih pojacanja moze jedino Isko da dodje i mozda SMS.

avatar
Mak-Juventino
Monday, 17.06.2019
12:36

Kanselo neka ostane , jedan stoper i jedna klasa na sredini , to je sve ! Kieza bolje da ostane jos jednu sezonu ...

avatar
Monday, 17.06.2019
10:35

Koliko smarate sa tim Juventusom totalno nebitan klub glavne face u svom selu kao Zvezda i Dinamo......

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 17.06.2019
12:57

Dragi decko ko tu koga SMARA ? Bas se pitam

avatar
Alex#10
Monday, 17.06.2019
17:12

Oni su barem glavni u svom selu, dok taj tvoj klubcic koji simpatises nije glavni ni u svom sokacetu.