''Crno-beli'' Markec, čeka se potvrda!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 30.08.2018.
17:17
Izvor: Sportske.net

Vrlo brzo će sve biti jasno, finiš je prelaznog roka.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Zimus je u poslednjim satima prelaznog roka otišao na pozajmicu u Anderleht, a i ovog leta je scenario sličan.

Dan pred zatvaranje letnje pijace, izgleda da je konačno na vidiku klub u koji će se preseliti srpski internacionalac Lazar Marković.

Kako danas prenose grčki i engleski mediji, to će najverovatnije biti solunski PAOK, koji je u finišu prelaznog roka pokazao ozbiljno interesovanje za još uvek aktuelnog fudbalera Liverpula.

Na ''Enfildu'' već dugo ne računaju ozbiljno na njega, pa je u proteklih nekoliko godina promenio više klubova u kojima je nastupao kao pozajmljen igrač - od Fenerbahčea, preko Sportinga, zatim Hal sitija do pomenutog Anderlehta gde je igrao tokom proleća.

Ono što je u ovom trenutku nejasno jeste da li ga i PAOK želi na pozajmicu, ili će pokušati da otkupi njegov ugovor od Liverpula koji važi do juna naredne godine.

Ukoliko do ovog transfera dođe, Marković bi ponovo zaigrao u crno-belom dresu, kao nekad u Partizanu gde se i afirmisao, a sa Prijovićem bi mogao da čini zanimljiv tandem u napadu Solunjana.

Tokom leta su interesovanje za njega pokazivali i Standard iz Liježa, kao i Olimpijakos, ali od toga nije bilo ništa. Najkasnije sutra videćemo da li je PAOK zaista najkonkretniji.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jack Rackham
Thursday, 30.08.2018
18:06

I to ce mu biti maks, decko zadnjih nekoliko godina ne igra profesionalni fudbal

avatar
Kuma Baba Car
Thursday, 30.08.2018
17:21

Valjda su nasi igraci nakon ovoliko primera naucili da nema svrhe u modernom fudbalu ici odmah u veliki i jak klub, svi do jednog upropastise karijeru. Radonja je dobio drugu sansu za inostranstvo relativno mlad, ali tek posto je vracen nazad u zvezdu. Samo da me hrle prerano za parama, tako cemo i ligu stabilizovati i sve ce doci na svoje..

avatar
Aleksandar Jovancevic
Thursday, 30.08.2018
17:54

Problem su iskomleksirani roditelji i menadžeri koji napune glavu igračima da vrede više nego sto to jesu.Radonic je jedan od retkih kojima ima šansu relativno mlad da povrati svoju karijeru na pravi kolosek.U jednom interviju sam procitao da je toti rekao da je radonja jedan od najvećih talenata koje je video.

avatar
Brainless
Thursday, 30.08.2018
21:49

Ti si skroz u pravu...jedino se sa tobom ne slažem oko toga da naši fudbaleri išta biraju...a i Marković je otišao i dokazao se u Benfici...mislim da je kako bitno da je menadžeru stalo do igrača

avatar
Kuma Baba Car
Thursday, 30.08.2018
18:55

Roditelja je uvek bilo, ali menadzeri su najvece zlo fudbala...kako moze fudbaler da misli da mu zeli dobro onaj koji zaradjuje preko njegove grbace, uzas