"Crni petak" u Ajaksu, Barselona, Siti i Juventus pojurili u šoping!

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 24.11.2018.
10:44
Izvor: Sportske.net

Holandski tim dao "popust" za kupovinu.

EPA-EFE/OLAF KRAAK
EPA-EFE/OLAF KRAAK

Povezane vesti

Frank De Jong i De Liht su samo neki od brojnih fudbalera Ajaksa koji su zaludeli gotovo celu Evropu. Nema tog tima koji ne bi hteo ove igrače u svom timu, a Ajaks je uspeo da ih zadrži ovog leta.

Sada su velikani krenuli još jače, spremni su da ponude još više novca, a holandski tim zadovoljno trlja ruke. Znaju da će kad-tad morati da popuste, ali žele makar da to papreno naplate.

Juče je bio "Black Friday" (crni petak), dan koji je u Americi (ali sada i širom sveta) poznat po ogromnim sniženjima, a Ajaks je za potencijalne kupce spremio popust.

Naravno, ovo je bilo ironično, ali Ajaks je našao način da nasmeje gotovo sve na Tviteru. Ipak, 20% popusta nije malo...

Nedavno se pominjalo da je Siti spremio čak 70 miliona evra (plus bonusi) za mladog vezistu, koliko bi se samo obradovali kada bi stvarno dobili ovaj popust za De Jonga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 24.11.2018
12:04

Naravno, ovo se odnosi na siti.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 24.11.2018
12:03

Kao da je njima bitan taj popust, u stanju su da plate i 170 miliona evra, ali, to bi vec ozbiljno ustalasalo javnost. Inace, ta akcija kod nas kao da i ne postoji, ovde je popust dva posto.

avatar
JC\'90
Saturday, 24.11.2018
11:51

De Liht u Barsu, De Jong u Siti