Copy - paste, Isko - Pogba

Autor: Nikola Miloradović
subota 09.02.2019.
13:36
Izvor: Sportske.net

Videćemo da li će ih na kraju zadesiti ista sudbina, dva kluba se nadaju da neće.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Vezista madridskog Reala Isko je već neko vreme u drugom planu, pa se često piše o njegovom odlasku iz Madrida.

Imao je Španac neslaganja i sa Zidanom, kod Lopetegija je dobio ozbiljniju ulogu, ali ga Solari "ne miriše" i ponovo su nastali problemi.

Argentinac se ne slaže najbolje sa vezistom Reala, a ne uklapa mu se ni u trenersku filozofiju, pa u brojni klubovi počeli pomno da prate Iskovu situaciju na "Bernabeu".

Jedan od tih klubova je i Juventus, sportski direktor "Stare dame" Paratići redovno prati dešavanja oko španskog reprezentativca.

Ipak, za Iska je zainteresovan i Mančester siti, Španac nema ništa protiv prelaska u bilo koji od ova dva kluba.

Ostaje da se vidi kakva će sudbina zadesiti Santijaga Solarija, ukoliko uspe da ostvari željene rezultate i zadrži posao, Španac će morati da menja sredinu.

Slična situacija kao sa Polom Pogbom i Žozeom Murinjom, Francuz je bio na marginama kod portugalskog stručnjaka, da je Murinjo ostao na klupi, ko zna šta bi bilo, ovako je Solskjer stigao i preporodio bivšeg vezistu Juventusa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Saturday, 09.02.2019
19:20

Ma Isko se nije zamerio sa Solarijem toliko koliko sa upravom i tu nesto ozbiljno smrdi. Ako zeli da ide, obezbediti mu transfer, problem je sto ce Real traziti 100 miliona za njega, ali to bi Gvardiola trebao da prihvati jer bi samo on mogao od Iska da napravi zver.