"Ćolova" revolucija - Atletiko nećete prepoznati u novoj sezoni!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 09.04.2019.
09:57
Izvor: Sportske.net

"Jorgandžije" potpuno menjaju tim, ovo su mete!

EPA-EFE/ANDREA DI MARCO
EPA-EFE/ANDREA DI MARCO

Povezane vesti

Atletiko iz Madrida sprema velike promene. Naime, Dijego Simeone je dobio odrešene ruke, ali je problem što je promašio sa pojačanjima prethodnih sezona.

Kao što i sami znate, odlaze Godin, Felipe Luis, čeka se odluka Barselone oko Grizmana, a najverovatnije će, posle svega, crvenog kartona i loše forme Dijego Košta završiti u Kini.

Uz Moratu koji ostaje, Simeone cilja Ikardija i to će po svemu sudeći biti jedina ponuda koju Inter ima, oko 70 miliona za ražalovanog kapitena.

Simeone želi i Insinjea, ali on je preskup, a jedini sigurni u timu za narednu sezonu su, osim Morate, golman Oblak, Himenez, Koke, Tomas i verovatno Saul, osim ako Siti ne plati ogroman novac.

Rodrigo navodno želi da ide, ali ga se Simeone neće odreći, ostaje verovatno i Arijas, dok bi Stefan Savić koji posle sukoba sa kondicionim trenerom Ortegom ne igra, mogao da napusti klub. Prva meta za štopera ostaje Bleki Milenković, podsetimo i da Lukas Ernandez odlazi u Bajern. Vitolo, Kalinić, Lemar nisu opravdali očekivanja, ali Francuz ostaje, za Španca i Hrvata zavisi od ponuda. Prema procenama u novoj startnoj postavi biće pet ili šest novih igrača, što znači da Simeone sprema revoluciju.

Mnogo toga zavisiće od Grizmana, ali su navodno "Jorgandžije" spremne da taj novac, ako Francuz ode u Barselonu, ulože u Dibalu iz Juventusa...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Tuesday, 09.04.2019
20:53

Ikardi 70m....Sanjajte...

avatar
Z
Tuesday, 09.04.2019
13:41

Znaci Atletiko potpuno menja tim, Real potpuno menja tim, Barsa i Bajer su uveliko poceli da podmladjuju tim, MU ce imati rekordi novac za prelazni rok, CFC je u trci sa zabranom registrovanja, pa ce pomusati da dovede sve sto moze......hoce ostati nesto na trzistu? Pa i Pavkova ce neko morati da uzme hahahhaba

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 09.04.2019
13:21

Eto bas Dybala lud da dodje u Atletiko

avatar
Žan-Žak Ruso
Tuesday, 09.04.2019
18:01

Ne, nego će u MU, kako bi tamo osvajao poneki Carabo kup.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 10.04.2019
23:18

Ajde ne blamiraj se