Ćolova lista, četiri napadača, ništa od Šaponjića?

Autor: Stefan Matić
utorak 03.12.2019.
14:38
Izvor: Sportske.net

Konkurencija je prejaka.

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Atletiko Madrid kuburi sa napadom.

"Jorgandžije" su minulog vikenda izgubili na svojoj "Vandi Metropolitano" od Barselone rezultatom 1:0 te su sada na šestom mestu, sa svega šesnaest postignutih golova u četrnaest odigranih utakmica.

Povreda Dijego Koste je definitivno pokvarila planove Simeoneu, Morata i Feliks se do sada nisu nešto proslavili, dok naš Ivan Šaponjić praktično nije ni dobio šansu da zaigra za prvi tima. A ako je suditi španskim medijima, tako će ostati i posle januara.

AS spominje listu od četiri imena - Kavani, Rodrigo, Beloti i Pjontek su na njoj.

Napadač PSŽ igra svoju poslednju sezonu u Parizu, videćemo da li bi se oprobao u redovima "jorgandžija" i nastavi urugvajsku vezu posle Forlana. Igrač PSŽ je izjavljivao kako bi se vratio u Južnu Ameriku, mada ništa nije definitivno.

Pjontek i Beloti su imena iz Serije A. Poljak je u velikoj krizi, centarfor Milana nije postigao gol već šest utakmica sa druge strane Beloti se povezuje sa odlaskom iz Torina već par leta. Kapiten "bikova" je i ove sezone odličan, ima trinaest golova na devetnaest utakmica, problem bi predstavljao visina transfera, ali jasno je da Simeone mora razbiti kasu ukoliko želi kvalitet.

Edinson Kavani

Poslednje ime jeste Rodrigo. Igrač Valensije je bio blizu selidbe u Madrid i prošlog leta, ali je taj transfer pao u vodu pod nerazjašnjenim okolnostima. Ipak fudbaler "slepih miševa" je nastavio sa dobrim partijama, ovaj transfer ujedno deluje i najmanje verovatan.

Ostalo je nešto manje od mesec dana do početka januarske pijace, Simeone i "jorgandžije" će morati da iskristališu svoje ideju u ofanzivi, što ne ide na ruku Šaponjiću.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke