Čolo tera Dijega Koštu, sledeća destinacija Serija A? Zamena već spremna!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 30.03.2020.
14:13
Izvor: Sportske.net

Italijani bi da iskoriste situaciju.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Atletikova sezona je puna uspona i padova.

Opravdanje se može tražiti u turbulentom letu kada je par prvotimaca napustilo "Vandu Metropolitano", ali broj postignutih golova ostaje boljka za Čola. "Jorgandžije" jesu eliminisale Liverpul u Ligi šampiona, ali u domaćem prvenstvu su tek na šestom mestu sa svega 31 postignutim golom u 27 nastupa.

Morata, Košta i ostatak Simeonovog "arsenala" je u lošoj formi.

Pominje se da bi upravo prgavi Španac mogao da napusti Madrid još jednom, samo što bi ovaj put otišao na Apenine u Romu. Košti ističe i ugovor za nešto više od godinu dana te bi Rimljani mogli da dovedu iskusnu "devetku" za povoljniju sumu.

Zamena bi bila pronađena u Diogo Žoti.

Diogo Zota Jota Vulverhempton

Portugalac je nosio dres Atletiko Madrida od 2016. godine kada je stigao iz Pakoš Fereire za sumu od osam miliona evra. Usledile su pozajmice a potom dve godine kasnije i konačan transfer u Vulverhempton.

Žota je ove sezone sjajan u dresu "vukova" gde je na 37 nastupa postigao 15 golova i dodao šest asistencija. Španska Marka spekuliše da će Madriđani poslati predlog u visini od 35 miliona evra i nadati se da će navedena suma biti dovoljna za apetite "vukova". 

Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke