"Ćolito" - Ništa od saradnje sa tatom, ide u PL?!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 02.09.2018.
11:44
Izvor: Sportske.net

Ponuda stiže u januaru, biće takva da će je Fiorentina teško odbiti...

Beta/Maurizio Degl'Innnocenti/ANSA via AP
Beta/Maurizio Degl'Innnocenti/ANSA via AP

Povezane vesti

Spekulisalo se da bi Đovani Simeone, najstariji sin Dijega Simeonea mogao da završi u Atletiku, ali od toga nema ništa. Grizman je ostao, tu je Dijego Košta, jasno da argentinski napadač ne bi imao pravu šansu.

Fiorentina ga je zadržala, kao i ostale ključne igrače, Kijezu i Blekija Milenkovića, ali bi već u januaru mogli da napune kasu.

Naime, Totenhem je spremio novac. Ovog leta nisu doveli nijednog igrača, Poketino će za nastavak sezone tražiti napadača koji bi rasteretio Kejna i izbor je pao na Argentinca. On je sličan igrač, izuzetno pokretljiv, lako ulazi u šansu, ono što nedostaje "Pevcima" je baš širina u napadu, tačnije nemaju alternativu za najboljeg igrača.

Tu su i dalje Ljorente i povratnik Vinsent Jansen, ali oni praktično nisu ni u konkurenciji za tim, pa bi upravo odlazak ovih napadača u januaru otvorio mesto za Simeonea.

Skaut londonskog kluba ga gledaju, biće na tribinama i danas kada "Ljubičasti" dočekuju Udineze. Fiorentina je odložila zbog tragedije, rušenja mosta u Đenovi meč prvog kola, prošle nedelje su torpedovali Kjevo, Simeone je postigao jedan od šest pogodaka za "Violu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Curva Sud Milano
Monday, 03.09.2018
14:58

Voleo bih da Firenca zadrzi ove talente sto duze, da je nekim slucajem ostao Bernardeski imali bi paklen napad. Ima vremena za PL i velike novce, nek se razviju prvo i tehnicki i takticki kao igraci.

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 02.09.2018
16:32

Dobar igrac , ali kako bi se snasao u EPL ?