Čisto da se zna, Mesi ostaje u Barsi

Autor: Beta Beta
četvrtak 03.07.2014.
10:20
Izvor: Beta

Predsednik Barselone je za svaku eventualiju poslao poruku eventualnim zainteresovanim klubovima. Ovog leta neće biti spekulacija poput onih u minulom prelaznom roku.

Beta/AP Photo/Victor R. Caivano
Beta/AP Photo/Victor R. Caivano

Povezane vesti

Predsednik Barselone Đozep Marija Bartomeu izjavio je danas da će Lionel Mesi ostati u klubu, ali da bi Ćavi Ernandes tokom leta mogao da napusti Kamp Nou.

Mesi je u maju potpisao novi ugovor sa Barselonom, vredan više od 16 miliona evra po godini, a u ekipi bi mogao da mu se priključi i fudbaler Liverpula Luis Suarez, pošto čelnici dva kluba i dalje pregovaraju o transferu.

"Mesi ne želi da ode, pre par nedelja smo potpisali novi ugovor i on je vrlo srećan u Barseloni", rekao je Bartomeu, preneo je Skaj Sport.

Predsednik Barselone dodao je da bi 34-godišnji Ćavi mogao da napusti Kamp Nou. On je debitovao za klub 1998. godine, a spekuliše se da će otići u Katar i tamo završiti karijeru.

"On je zaradio pravo da odluči da li je spreman da nastavi, a mi ćemo mu u svemu pomoći. Da je drugi igrač u pitanju mi bismo doneli odluku, ali Ćaviju ćemo dati vremena da odluči. Kada bude odlazio biće zapamećen kao najuspešniji fudbaler Barselone, on je suština naše igre", rekao je on.

Pregovori sa Liverpulom o Suarezu i dalje traju, a Bartomeu je odbacio mogućnost da u sklopu tog transfera na Enfild ode i napadač Aleksis Sančez.

"Mi znamo koga želimo da dovedemo, ali nekada pojedini klubovi spekulišu o mogućim pojačanjima kako bi manipulisali cenom. Nekoliko klubova je zainteresovano za Sančeza. On nam je potreban, ključan je za našu igru, ali mnogi klubovi su nas zvali zbog njega", rekao je Bartomeu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke