Cifre su tu, stiže Džeko!

Autor: Stefan Matić
nedelja 21.07.2019.
18:17
Izvor: Sportske.net

Konte uskoro dobija jednog od dva napadača koja je tražio.

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Videlo se u utakmici sa Mančester junajtedom, Interu fali makar jedan klasični napadač da bi uradili išta ozbiljno u narednom prvenstvu Italije. Čeka se povratak Lautara posle Kopa Amerika, ali njegov sunarodnik Ikardi je odavno već otpisani na spisku novog trenera "Neroazura".

Za sada neostvarena želja je Romelu Lukaku, zahtevi Mančester Junajteda su za sada previsoki. Inter pre eventualne prodaje Ikardija nema taj novac na raspolaganju.

Italijanski Il Mesađero piše kako su čelnici Intera sklopili posao sa Romom, uskoro će se timu sa "Đuzepe Meace" pridružiti Edin Džeko. Transfer iskusnog Bosanca će koštati nešto manje od dvadeset miliona evra.

Pogba Lukaku

Videćemo da li će na njemu i stati, ili se sprema još jedan pokušaj za Romeluom. Inter nastavlja svoje takmičenje na Čempions kupu već kroz tri dana kada će igrati prijateljsku utakmicu protiv Konteovog nekadašnjeg tima, Juventusa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
maer33
Monday, 22.07.2019
06:51

Prodali smo polovno pod novo..

avatar
Opet onaj Anonymous
Monday, 22.07.2019
03:53

Iskreno mi se njih dvojica i ne cine kao dobar tandem u napdu ako je to planirao. Daleko je bolje rijesenje da igraju L.Martinez i Lukaku a da Dzekson bude rezerva.