Ćićarito ponovo u Primeri?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 30.12.2018.
13:51
Izvor: Sportske.net

Meksikanac bi ponovo mogao da zaigra u Španiji.

Beta/Steven Paston/PA via AP
Beta/Steven Paston/PA via AP

Povezane vesti

Reprezentativac Meksika Havijer Ćićarito Ernandez je od 2017. godine u Vest Hemu, u poslednje vreme redovno igra, ali ponajviše zbog činjenice da se Marko Arnautović povredio.

Doživeo je i Meksikanac povredu, pa su "Čekićari" u problemima, ali i pored toga spremni su da ga puste da promeni sredinu.

Za njegove usluge je veoma zainteresovana Valensija, trener Marselino ga je želeo i letos, ali su "Slepi miševi" odustali od bivšeg napadača Mančester junajteda, kada im se otvorila mogućnost da dovedu Batšuaija na pozajmicu.

Belgijanac nije zadovoljio i sva je prilika da će se vratiti u Čelsi u januaru, dok bi "Plavci" mogli da ga proslede Romi.

Tako je ekipa sa "Mestalje" ponovo zainteresovana za Ćićarita, žele da ga dovedu na pozajmicu do kraja sezone i navodno su već postigli dogovor sa 30-godišnjim napadačem, koji je u sezoni 2014/15 nosi dres madridskog Reala, te ima iskustvo igranja u Primeri.

Vest Hem bi da ga pošalje na pozajmicu u trajanju od 18 meseci, videćemo da li dve strane mogu da pronađu kompromisno rešenje, ali se čini da je Ernandezov odlazak iz Londona sve izvesniji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Antihepi
Sunday, 30.12.2018
15:00

Ја не знам зашто Челси не жели да пружи шансу Бачуајиу. Лик је бољ