Četiri ponude na stolu, "El Mago" Silva je na potezu!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 29.07.2020.
19:12
Izvor: Sportske.net

Gde će sjajni Španac nastaviti karijeru?

EPA-EFE/Shaun Botterill/NMC/Pool
EPA-EFE/Shaun Botterill/NMC/Pool

Povezane vesti

David Silva nakon 10 godina napušta redove Mančester sitija, osvojio je 14 trofeja, pokušaće da se domogne i "ušatog" sa "Građanima", nakon toga odlazi sa "Etihada".

Oprostio se od Premijer lige, bilo je priča da bi mogao da se preseli kod Marsela Bjelse u Lids, ali su te glasine izbledele.

Kada se sve sabere i oduzme, Silva ima četiri konkretne ponude za nastavak karijere na svom stolu.

Pisali smo o interesovanju Lacija, Simone Inzagi veruje da bi "El Mago" bio sjajno pojačanje za Ligu šampiona, a italijanski mediji prenose i da je klub iz Rima spremio i ponudu za Španca, ugovor na dve ili tri godine, težak četiri do pet miliona evra po sezoni.

Baner 3

Daleko unosniju ponudu Silva ima iz Katara, gde ga želi Al Sad, koji sa klupe predvodi Ćavi.

Bivšem asu Barselone se nedavno pridružio Santi Kazorla, sada kreću po Davida Silvu i nude mu osam miliona evra po sezoni.

Odavno je iskusni vezista želja Dejvida Bekama, koji je pokušavao da ga ubedi da se preseli u njegov Inter Majami i pre nego što je klub sa Floride odigrao svoju prvu zvaničnu utakmicu u MLS ligi.

Četvrta ponuda je iz domovine, Manuel Pelegrini ga želi u Real Betisu.

Čileanac je sa Silvom sarađivao upravo u Mančester sitiju, nada se da bi mogao da ga ubedi da se preseli na "Benito Viljamarin" i pomogne ekipi iz Sevilje da ostvari ambicije uprave, koje nije uspevala da ispuni u prethodnih par sezona.

Videćemo za koju opciju će se Silva odlučiti, novac je u Kataru, sa Lacijom bi igrao Ligu šampiona, Majami je uvek privlačna destinacija, jasno je da bi automatski postao i prva zvezda MLS lige, dok je bez sumnje i povratak u domovinu jako primamljiva varijanta za španskog fudbalera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke