Četiri igrača na stolu za Pogbu, da li Solskjer greši u proceni?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 28.05.2020.
09:21
Izvor: Sportske.net

Čini se da bi mogao da profitira, ako se pogledaju dva imena, ali Ole ima druge planove...

EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Dan pošto je Juventus odustao od Pola Pogbe zbog toga što nemaju novca za njegovu platu, ponovo se priča o Realu. Naime, Zidan navodno traži od Pereza da kupi Francuza, iskoristi priliku i ponudi igrače u razmeni.

Pitanje je koliko je "San" kredibilan izvor, pominju se četiri igrača koja bi eventualno mogla da uđu u razmenu, kao deo trejda, Lukas Vaskez i Brahim Dijaz, ali je jasno da Junajtedu nisu potrebni.

Solskjer i dalje veruje da će Pogba koji ima još dve godine ugovora ostati, ali "San" tvrdi da je Real spreman da pošalje i Džejmsa Rodrigeza i što je najčudnije, Martina Odegarda na "Old Traford".

Teško je verovati zaista da bi se oslobodili Norvežanina koji možda ostane još sezonu na pozajmici u Sosiujedadu, ako ne ode Luka Modrić, ali svakako, čeka ga velika budućnost u Madridu.

Kazino


Pogba je počeo da trenira, biće spreman za nastavak sezone, a Solskjer želi da ga upari sa Brunom Fernandešom. Vlasnici, Glejzeri imaju poverenja u menadžera, Ole veruje da ne može da nađe pravu zamenu za Pogbu, Griliš i Medison su preskupi. Norvežanin instistira i dalje na Džejdonu Sanču, Džad Belingem je pred vratima kluba, a ostaje da se vidi sudbina Igala koji ima neverovatnu ponudu da produži ugovor sa Kinezima, Junajted i dalje gleda ka Lionu i dogovoru oko Dembelea koji bi mogao da košta oko 60 miliona evra. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Friday, 29.05.2020
20:45

Не треба пословати са Реалом јер са њима је увек поткусуривање, они би да пошаљу маторе играче који су или били повређивани или се нису ни наиграли а зацепе им цене као да су звезде у успону. А искрено и немају да понуде тренутно Јунајтеду оно што му је потребно. Или нека плате за Погбу или нека траже на другој страни.

avatar
Akrobatika 12345
Thursday, 28.05.2020
18:23

Jedino iz Reala koga bi uzeo u zamjeni za Pogbu je Isco ili Valverde,drugi igrači ne dolaze u obzir,ili samo novac i dovesti za te pare Saula i stvar rjesena iako se nadam da ce Pogba ostati i ciniti sa Brunom i MC Tomineyem pakleni tandem

avatar
Thursday, 28.05.2020
15:30

Dembele,pa sta je on poseban nesto. 60 tekmi dao 31 gol u Ligue1 velika stvar I jos 60 mil.

avatar
Darko0071
Thursday, 28.05.2020
11:23

To nebi bilo lose ali cisto sumnjam da ce pustiti Odegarda.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 28.05.2020
11:11
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 28.05.2020
10:50

Ova prva dva ne vrijede nista...