Četiri gola od Viljareala, posledica, završio karijeru u Barsi? Novi štoper pod obavezno!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 03.04.2019.
12:36
Izvor: Sportske.net

Barsa se vratila, ali je navodno ovo bila poslednja šansa za francuskog reprezentativca...

AP Photo/Alberto Saiz
AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Barsa je odigrala neverovatnih 4:4 u Viljarealu, vodila, sa dva gola razlike, dozvolila preokret, na kraju, u utakmici sezone spasavala bod protiv "Podmornice".

Imaju ipak velikih osam bodova prednosti nad Atletikom, ali posle ove utakmice su im jasne dve stvari.

Prva da zavise od Mesija, što je Valverde rekao i posle meča, a druga da zavise od Pikea i da podhitno moraju da kupe štopera. Naime, pokazalo se da je Umtiti van forme, da nije ni senka igrača od prošle godine, povrede su učinile svoje, neće ga čekati, žele da ga prodaju i kupe De Lihta. Uz to, svi drugi osim Lenglea će napustiti klub, jednostavno štoperi su bolna tačka, Muriljo neće biti otkupljen, Vermalen odlazi, pa je kapiten Ajaksa jedino rešenje.

Juventus se još nada, ali sam igrač želi u Barselonu, Ajaks traži čak 70 miliona, no u Kataloniji računaju da će De Lihtova želja presuditi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rise up
Wednesday, 03.04.2019
16:03

Cinjenica je da igra ocajno. Totalno je nezainteresovan ali opet glupo je samo njega kriviti.2 sezone je zid, ne znam sta mu se sad desava.

avatar
Nenadd
Wednesday, 03.04.2019
15:51

Najbolje je da zavise od Pikea, od Mesija sigurno al od Pikea naravno da ne. Umtiti igra levom nogom a igrao je desno, a i normalno je da je van forme. Valverde nema pojma, a i gde je silni Buskec da pokrije kada treba. Valverde, pike, buskec i suarez vise nisu za barsu, tj valverde nije nikad ni bio

avatar
P. S.
Wednesday, 03.04.2019
13:47

To što je odigrao Umtiti nema nikakve veze sa formom i/ili povredom, to je samo nastavak onoga što je radio i pre povrede - nezainteresovanost, nezalaganje, odsustvo bilo kakve komunikacije sa saigračima itd. Jedino razumno što bi klub mogao da uradi je da mu poželi puno sreće i uspeha u nastavku karijere u nekom drugom klubu. I ne samo njemu već svakom igraču sa sličnim 'ambicijama'.

avatar
_mladenq
Wednesday, 03.04.2019
14:43

Ja to isto pricam vec odavno, ali me nindze ovdje salecu sa pricom kako nisam normalan jer je Umtiti zapravo najbolji stoper u univerzumu a ovo ga samo povreda muci:D

avatar
P. S.
Thursday, 04.04.2019
02:17

Haha, pa da nije nindži kako bi smo znali šta se dešava u paralelnom univerzumu? :D

avatar
Don Andres
Wednesday, 03.04.2019
18:39

Nevjerovatno je koliko je lik potonuo za kratko vrijeme. Kad se samo sjetim kako je dominirao jedno vrijeme. Iskreno mi je zao jer ima kvalitet ali mu se takodje ocigledno ne igra pa nek mu je srecan put.. ne mogu vjerovati da cu ovo reci ali pike je sasvim dobar ( :

avatar
Alexander Stonsky
Wednesday, 03.04.2019
13:13

Glupost je Umtitija prodati zbog ove utakmice, i zaboraviti mu sve prethodne zasluge, u prethodne 2 sezone. Nije dugo igrao, što se vidi u igri i brzini, ali mislim da prodaš Umtitija a ostaviš Pikea... Svaka čast za Pikea, ali ovo je poslednja sezona u kojoj je on starter, sledeće nadam se rotaciji Umtiti, De Ligt i Lenglet, mada ni on nije sinoć briljirao. Ali Umtiti, Pike, De Ligt i Lenglet, i odbrana je mirna. Vermalen i Muriljo svakako odlaze. Veći problem je levi bek i neadekvatna zamena. Ne daj Bože da se Alba povredi.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 03.04.2019
12:49

Zar je ono bio Umtiti za kog su navijaci barse pricali da je stena,da je najbolji stoper sveta itd...?

avatar
Badr Hari
Wednesday, 03.04.2019
14:09

Ne, to je bio Asensio za koga su navijači Reala pričali da je već izmislio fudbal za Messija, a tek će da napreduje. :D

avatar
Don Andres
Wednesday, 03.04.2019
18:41

On i varan imaju vrlo slicne puteve.. obojica vrlo talentovani, ali tuta..

avatar
Stevan Mikša
Wednesday, 03.04.2019
12:43

A da ga posalju na pozajmicu dok ne povrati formum