Čerupanje Benfike, Siti ruši rekord klauzulom, i Juve našao šta mu treba?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 02.05.2019.
10:29
Izvor: Sportske.net

Mendešu u Italiji poručili da nemaju novca za Ronaldovog naslednika, ali u "izlogu" postoji i roba za njih...

EPA-EFE/MARIO CRUZ
EPA-EFE/MARIO CRUZ

Povezane vesti

Kako sada stvari stoje, Pep Gvardiola će platiti klauzulu za Žoao Feliksa, vunderkinda Benfike. Naime, posrednik Mendeš je razgovarao sa ljudima iz Juventusa, s obzirom na želju mladog igrača da nastupa sa Ronaldom, ali Italijani nemaju taj novac.

U pitanju su 120 miliona evra, Mančester Siti ima nameru da proda nezadovoljnog Žesusa i da sruši rekord oboren prošle zime za Rijada Mareza.

Sa druge strane, štoper Benfike Ruben Dias je meta Juventusa, De Liht je bliži Barseloni, odnosno Junajtedu, a Kostas Manolas, iako je najjeftinija i najpristupačnija opcija nije baš po ukusu Alegrija.

On hoće boljeg igrača, po mogućstvu i mlađeg koji bi vremenom oformio partnerstvo sa Ruganijem i bio zamena za Kjelinija. Dosta imena cirkuliše, ali bi uz pomoć Mendeša, Dias mogao da stigne u Torino.

Juve je bio zainteresovan i za levog beka Grimalda, ali izgleda da će Aleks Sandro ostati, a tu je i Spinacola koji se uspešno vratio posle povrede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Thursday, 02.05.2019
21:22

Ja iskreno mislim da Juve u budcnosti ne vidi Ruganija

avatar
Z
Thursday, 02.05.2019
17:34

Mogu samo reci da 120M za Felixa u danasnje vreme nije strasno...ne da je mali potencijal, nego ima i onaj sportski bezobrazluk....samo ne znam kakav je kao licnost. Svakako buduca zvezda svetskog fudbala uz Mbapea

avatar
RealisticChelseaFan
Thursday, 02.05.2019
19:45

Konacno da vidim nekog ljubitelja fudbala da pridaje znacaju i karakteru nekog fudbalera, svi obicno gledaju samo fudbalski aspekt. Svaka ti cast!

avatar
MarioJ
Thursday, 02.05.2019
11:26

Rugani nije ostvario potencijal koji je nesumljivo imao. Juventus treba dovesti vrhunskog štopera tipa Kulibali ili jeftinija a isto tako dobra opcija Savic iz Atletika. U veznom redu neophodna dva veznjaka. Ndombele i Rabio, drugi kao slobodan agent. Kan i Remzi su dobri igrači, ali za najviše rezultate i domete nisu klasa što bi se reklo. I na kraju opcije u napadu. Moja želja Ikardi kao klasicni centrafor. Prodati Mandzukica, Kediru, Kvadrada, Kostu , Iguaina i to je odlican novac.

avatar
Zoran Krstin
Thursday, 02.05.2019
12:17

Slažem se skoro sve osim da Ramsey nije klasa za najviše rezultate. Juventusu trebaju kreativni vezisti opasni i po gol. Igra je sada dosta predvidljiva ... ide se uglavnom na bok pa nabacuje u šestaesterac.