Ceo jedan tim - Ovih 11 igrača je neizvesno za sledeću sezonu u Realu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 09.02.2018.
18:04
Izvor: Sportske.net

Neki su već na izlaznim vratima, drugi gledaju ka fudbalerima koji će stići. Ali, oni ne znaju u kom će dresu biti od narednog avgusta...

EPA-EFE/MARTIN DOKOUPIL
EPA-EFE/MARTIN DOKOUPIL

Povezane vesti

Pisali smo da će Florentino Perezi pokušati da napravi novi "drim tim" u naredna dva leta, a čak 11 igrača, kako tvrdi "AS" nije sigurno da će ostati u Madridu.

Neki su razočarali, drugi su bili Zidanova želja, treći i sami žele da napuste klub koji im spreman zamenu.

Ko je u pitanju.

Vise oba golmana, Navas i Kiko Kasilja, prvi je izjavio da ga briga ko će stići i da je spreman da se bori za mesto na golu, ali čini se da bi kupovina nekog od golmana tipa De Hea ili Kurtoa značila i kraj za Kostarikanca.

Dva mlada igrača odbrane nisu zadovoljila, Ašraf Hakimi je povučen iz druge ekipe, iz Kastilje, igrao je neke utakmice kada je bio povređen Karvahal, Zidan nije doveo zamenu za Danila koji je otišao u Siti. Međutim, Marokanac je na kraju platio ceh lošim partijama, pa će otići na leto.



Što se Valjeha tiče, odličan je bio na pozajmici u Bundesligi, standardan u mladoj reprezentaciji, on je u rosteru zauzeo mesto Pepea, ali se nije nametnuo, pa i njega čeka prodaja ili pozajmica, pogotovo ako stigne novi štoper.

U veznom redu, odlaskom Zidana, Kovačić će verovatno biti na prodaju, žele ga Roma, bivši klub Inter, ali i par klubova u PL. Iz veznog reda, takođe Markos Ljorente želi sam da ode, nezadovoljan je minutažom, a pošto će Kros i Modrić ostati, kao i Asensio koga Real nema šanse da proda, jasno je da bi želeo da ode.

Isko je priča koja se vrti svaki dan u medijima, od glavnog igrača sada je rezerva bez nade, potpisao je novi ugovor, ako Zidan ostane zatražiće da bude stavljen na transfer listu, ali i bez toga, izgleda da Real želi da pruži prostor Asensiju i da će Andalužanin koga žele svi najveći klubovi na svetu sigurno dobro popuniti kraljevsku kasu.

Benzema sigurno odlazi, PSŽ ili PL su moguće destinacije, on će na leto završiti devetogodišnju karijeru u Realu.

Na kraju ostaje da se vidi šta će biti sa Kristijanom i Bejlom, ali kako sada stvari stoje, ta pitanja će Real odložiti za 2019. osim ako ne uspeju da dovedu Azara ili Nejmara. Na kraju i Borha Majoral kao špic nije iskoristio šansu, još jedan mladi igrač bez prilike da se dokaže, i on će napustiti klub, a Real gleda ka Lionu odakle bi da vrati Marijana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Nindža
Saturday, 10.02.2018
00:58

Videćete kad Benzema ostane

avatar
Hitch
Friday, 09.02.2018
23:31

Ali nikako mi nije jasno... zasto nijedan mladi igrac koji je kupljen letos nije dobio sansu da pokaze sta zna?nSebaljos, Valjeho i ostali.

avatar
MSSZRMK
Saturday, 10.02.2018
00:26

Jer se Zidan pogubio?Eto zasto.

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Friday, 09.02.2018
21:03

Ja bi ostavio Valjeha odlican je resiti se Naca, prodati Modrica mator je ponuditi sjajan ugovor Gorecki i pokusati ga preoteti Bajernu ili pokusati Alija ili nekog treceg mladjeg ifraca, ostaviti Iska resiti se Benzeme i Bejla iako bi najvise voleo Kejna u napadu realnije je Ikardi da ce doci, treba podmladiti ekipu ali odbrana je meni odlicna samo je trenutno lose to treba dovesti rezervu i gledati napad i vezni red po meni je Navas odlican nije normalno dati 100 miliona za golmana kao sto se prica da ce biti za De Heu

avatar
MSSZRMK
Saturday, 10.02.2018
00:26

Gorecka je potpisao za Bajern.

avatar
Friday, 09.02.2018
20:27

Daj Kovacica i Iska...

avatar
Friday, 09.02.2018
20:04

ovaj mali klub nije vredan mediske pažnje

avatar
World is.... REAL
Friday, 09.02.2018
22:04

Mediske nije ali medijske jeste sigurno.

avatar
krsta94
Friday, 09.02.2018
19:53

Koja glupost..jedna losa sezona i odma se menja ceo tim ovi lil su glupi ili su ludi, trece nema.

avatar
World is.... REAL
Friday, 09.02.2018
19:50

Valjeho je stopercina. Brz, jak, stabilan. Samo sto je uvek povredjen. Nesto kao kompani. Igrao je protiv Sevilje na Bernabeu. Vrh je bio.

avatar
Wizard08
Friday, 09.02.2018
19:45

zidan je izjavio da su sve bile samo price za iska,i da on ostaje u realu tako da smo se dzabe nadali da ce ga prodati,naravno nadao sam se da ce ga prodati liverpoolu

avatar
Friday, 09.02.2018
19:35

Da sigurno, igrace real sa 13 igraca celu sledecu sezonu :D