Centri moći odlučili, Nejmar dobio zeleno svetlo?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 16.01.2019.
10:29
Izvor: Sportske.net

Sada više nema dileme, Brazilac ide do kraja da ostvari šta je naumio.

EPA-EFE/Mariscal
EPA-EFE/Mariscal

Povezane vesti

Praktično od kako je stigao u Pari Sen Žermen, Nejmara sele odatle u gotovo svakom prelaznom roku.

Da to nije slučajno potvrdili su brojni postupci Brazilca koji smatra da nema tretman kakav zaslužuje u "Gradu svetlosti" iako je dozvoljeno sve.

Naravno, gde su najskuplji i najbolji fudbaleri sveta tu se uvek pojavi Real Madrid, "Kraljevski klub" ne haje za njegovu prošlost u Barseloni, ali upravo bi "Katalonci" mogli da umešaju prste u čitavu priču.

Novinar Mundo Deportiva Fransesk Agilar tvrdi da je dobio informaciju sa tri različite strane (Pariz, Doha i Barselona) od ljudi sa integritetom da će Brazilac učiniti sve da se narednog leta vrati u Barselonu.
Iako se neki pribojavaju kako bi Nejmar bio dočekan na Kamp Nou nakon što je njegov odlazak iz Barse ostavio gorak ukus u ustima, uprava kluba iz Katalonije smatra da će svojim dobrim igrama uspeti da pridobije navijače na svoju stranu.

Barselona za sada nije načinila konkretne korake kada su u pitanju pregovori sa Pari Sen Žermenom, međutim svima je jasno da prvak Španije ne posluje u tom maniru, već da ide prvo na samog fudbalera.

"Sveci" su u teškoj situaciji nakon što je UEFA poslala upozorenje zbog nepoštovanja FFP-a, moraće da "žrtvuju" Nejmara ili Kilijana Mbapea.

Francuz teško da će mrdnuti iz Pariza...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brazilero11
Thursday, 17.01.2019
14:41

Ja bas mislim da ce prije prodati Mbapea nego Nejmara. Svjetsko je 2020 se odrzava u drzavi koja je Nejmara kupila, Qatar. Samim tim mnogo vise novca donosi Nejmar nego Mbape a i bolji je igrac.

avatar
jlingz
Wednesday, 16.01.2019
13:45

Nikad on nece biti klasa kao Messi. On nije ni kao covek klasa, a ne kao fudbaler.

avatar
Tata Messi
Wednesday, 16.01.2019
12:27

Ako bi dosao Nejmar,ispastali bi i Kutinjo i Dembele.A kostao bi sigurno preko 150m.Bolje dovesti De Jonga i da im ostane para