Čelsiju "gori" u defanzivi, vraćaju dete kluba?

Autor: Stefan Matić
nedelja 08.12.2019.
13:46
Izvor: Sportske.net

Klub sa "Stamford Bridža" će biti aktivan tokom januara.

Beta/Anthony Devlin/PA via AP
Beta/Anthony Devlin/PA via AP

Povezane vesti

Ranije ove nedelje doneta je i zvanična odluka da se klubu iz Londona prepolovi kazna, tako da će "plavci" imati pravo učešća na predstojećoj transfer pijaci. Ova odluka dolazi u pravom trenutku, evidentni su problemi u odbrani.

Čelsi je porazom od Evertona na "Gudison parku" primio svoj 24 gol u Premijer ligi, ubedljivo najviše od top pet klubova na tabeli.

Prema engleskim medijima užurbano se radi na osnaživanju defanzive a prva meta ostaje Nejtan Ake koji nastupa za Bornmut.

Problem je cena, holandski defanzivac vredi miliona funti, "trešnjice" neće tek tako pustiti svog defanzivca nazad na "Stamford Bridž".

Nejtan Ake Nathan Ake

Čelsi pred sobom ima jednu od najbitnijih utakmica sezone, u utorak dočekuju Lil u okviru šestog kola Lige šampiona. Samo pobeda nad "dogama" garantuje prolazak u dalju fazu takmičenja, a onda slede januarski planovi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC*19
Monday, 09.12.2019
13:55

Celzi ima otkupnu klauzulu, mozda ste zaboravili. 40 milki

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 09.12.2019
00:05

Nije on taj. Nista bolji od trenutni. Nama treba dobra stopercina! Treba dobre pare dati kao Liverpul ili Junajted da bi imao kvalitet. Nema ih mnogo Kulibali ili Skrinjar od mogucih ali teske mete. Svejedno treba puknut pare na tu poziciju.

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 08.12.2019
19:26

Jos jedna Celzijeva greska kojeg god omladinca smo pustili u vecini slucajeva oni su postali bitni i dobri igraci u drugim klubovima.Samo cu reci imali bi mi jos igraca uz Abrahama,Mounta,Tomoria,Jamesa,Loftus Cheeka,Odoia da se olahko nismo odricali nekih igraca.

avatar
REVØLT
Sunday, 08.12.2019
15:27

Vredi Boga oca miliona funti.