Čelsijeva trka sa vremenom, 200 miliona za januar, pet igrača na meti!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 19.11.2018.
09:25
Izvor: Sportske.net

Čelsi želi da pretekne FIFA i pre kazne se pojača, spisak postoji, Sari napravio i alternative, videćemo šta će od svega biti. U klubu se pomirili sa kaznom...

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Čelsi se pomirio sa kaznom, naime, očekuju da će od leta morati da pauziraju dve godine, kada su transferi u pitanju.

Spremili su navodno 200 miliona funti za igrače, kako bi u januaru kupili sve što im je potrebno i na taj način preduhitrili FIFA.

Prvo pojačanje je manje-više poznato, pisali smo juče o tome, a ko bi još mogao da pojača "Plavce"?



Sari veruje da su mu potrebna ojačanja na bokovima, i dalje je meta Albanac Hisaj koji ima klauzulu od 50 miliona evra, a sličan novac bi mogao da bude uložen i u Aleksa Sandra koji je bio i Konteova meta.

Pitanje je međutim, da li bi Juve pristao da u januaru proda igrača koga bi se oslobodili, samo ako uspeju da privole Marsela iz Reala, što je nemoguća misija na zimu.

Sari je navodno napravio plan "B", po kome bi talentovani Emerson iz Atletiko Mineira koji je desni bek bio alternativa umesto Hisaja, a, ako Dortmund ipak odbije ponudu za Amerikanca Pulišića, Čelsi bi probao da dovede Nabila Fekira iz Liona za sumu od oko 70 miliona evra.

Ono što bi trebalo da bude sigurno je povratak Nejtana Akea iz "Trešnjica" zbog klauzule koju ima, čime bi bio rešen eventualni problem sa štoperima, pošto Sari ne veruje baš Kristensenu.

Čelsi će imati pravo da prodaje, pa se očekuje da nekoliko fudbalera poput Fabregasa i još nekolicine starijih igrača mogli da napuste klub...

U svakom slučaju, potrebna su najmanje pet igrača, bekovi, štoper, jedan spoljni fudbaler u ofanzivi, kao i klasičan napadač, mada ovo poslednje i nije prioritet, veruje se da Sari smatra da se Morata probudio i da su on i Žiru dovoljni...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Viktor Furce
Wednesday, 21.11.2018
08:40

Povratak Akea je dobra stvar a tu je I Zuma,imamo po 2 odlicna beka ,sredina je stena, e sad desna strana moze Pulisic ili Bejli,Fekir radi vise opcija, ako ode Eden moze ZAHA ,e sad treba nam krsteni napadac neko ko ce dati vise od 25: Ikardi ,Costa, CAVANI

avatar
damjan89
Tuesday, 20.11.2018
02:37

Ako Ake ima klauzulu u ugovoru onde ne treba ni razmisljati o drugom stoperu, decko je bolji od svih koje trenutno imamo, dovesti ga istog trenutka nazad...Pulisic i Ikardi bi nam resili sve probleme, Alex Sandro i Hisaj jednostavno nisu potrebni jer je Aloso klasa, a Aspi nije u sjajnoj formi, ali gine na terenu svaki put i pritom imaju dobre alternative...Ako vec ne bude mogao Ikardi, onda Pulisic i Fekir i ekipa ce biti prejaka.

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 20.11.2018
17:07

Ima klauzula za Akea, i slazem se da treba da se vrati.

avatar
Marcos Alonso
Tuesday, 20.11.2018
21:35

cak ja mislim da za Akea ima buyback ali nisam siguran

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 20.11.2018
01:57

Nama treba stoper kao npr Manolas, otkup Kovacicevog ugovora, dovodjenje desnog beka ali klasnog (mislim da ta klasa nije Hisaj), mozda kupovina Ikardija ili Vernera ali to je ne moguce sada u januaru i najbitnije a to mi nije jasno kako Sari ne vidi, kupovina desnog krila koje je levonogo! Bejli, Dibala, Fekir... to je najbitnije i tu je po meni kljucni problem Celsija trebamo partnera Edenu na drugoj strani i ako on nece produziti onda samo Sanco ili Marsijal da se dovedu.

avatar
Stabber
Monday, 19.11.2018
14:13

Reagujte dovedite Ikardija u januaru kad vec ima klauzulu

avatar
Merseysade Red
Monday, 19.11.2018
13:03

Kakva alternativa za hisaja ako mu je klauzula 50 miliona? Ili ce je platiti ili nece.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 20.11.2018
09:34

Alternativa u smislu plana B ako je ne plate:-D

avatar
NikkiCFC
Monday, 19.11.2018
12:18

Ta kazna je samo lov na vestice tj. Romana. Znamo kakva je politicka klima u engleskoj trenutno oko rusa. Sve je to davno ispitano i nema nista da se nadje. Sto se pojacanja tice naravno kljucno je Vilijan out a neki mladji igrac in moze Pulisic nema problema. Bekovi takodje da se unaprede tako da ova lista cak i ima smisla jer ko je pisao zna sta nam treba. Ja sam ipak vise za Romanjolija ili Ruganija nego li Akea a moze i Karvahal pre Hisaja. Golman j sredina nam je najjaci tu nema sta da se dira jedino neki mladic umesto Fabregasa a to imamo na pozajmicama.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 19.11.2018
10:59

Bolje onda da dovede Emersona pa da imaju po jednog na svakom beku:-D I boku.

avatar
BratCescFabregas#4
Wednesday, 21.11.2018
13:58

A ono komentar kakav je igrac ovaj Emerson, dve strane pokriva hahah

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 21.11.2018
18:40