Čelsijev strah, ako se ovo desi, sledi raspad sistema!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 16.03.2018.
11:16
Izvor: Sportske.net

"Plavci" pred završnicom sezone, Konte pregovara sa drugim klubom, ali bi iza njega mogla da ostane pustoš...

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Čelsi se oporavlja od poraza u Barseloni, ostao je još FA kup kao mogućnost da osvoje trofej, ali priča se da to neće uticati na sudbinu Antonija Kontea, i sa peharom, njegov ostanak nije osiguran.

Čak, mnogo je važnije biti u top 4, jer bi to garantovalo neki kontinuitet ekipe, u suprotnom, nevezano za italijanskog trenera, mogao bi da nastupi pravi raspad sistema.

Konte pregovara sa PSŽ, Čelsi je jasno ljut zbog toga, ali  i oni sami ubeđuju Luisa Enrika da preuzme kormilo, alternativa je Anćeloti.

Ipak, ako ne uđu u Ligu šampiona suočiće se sa nizom problema.

Prvi su odlazak Azara i Kurtoe, Belgijnaci gledaju ka Španiji, Azar nije produžio ugovor, iako je ponuda na stolu već nekoliko nedelja, "Plavci" strahuju da će ih odbiti. Ima ugovor do 2020. godine, ali ako ostanu bez Lige šampiona, jasno da će on učiniti sve da ode iz kluba.

Što se Kurtoe tiče, on ne krije da želi u Real, porodica mu je u Madridu, vezan je ugovorom do 2019. i ako ne stavi potpis, biće na prodaju, to je gotovo sigurno.

Sad, mnogi navijači neće žaliti, ali problem je u sledećem, u klubu se boje da bez Lige šampiona neće moći da privuku vrhunske igrače na leto.

Žele Remzija iz Arsenala, ali to nije pojačanje po meri Čelsija, takođe tražiće možda i napadača, ako ode Morata, kako se šuška.

Svejedno, Liga šampiona ostaje uslov svih uslova, u suprotnom mogli bi da se suoče sa pravim raspadom sistema, tim pre što Roman Abramovič ostaje pri nameri da njegov klub mora da se samofinansira, ali i da promoviše igrače iz svoje škole što ne uspeva da učini već gotovo šest ili sedam godina, od kada je otvorena nova faza u razvoju kluba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

55 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Monday, 19.03.2018
11:26

Pa evo mladi rade u uefa youth league sto real radi u ligi sampiona. Treba to fino uigravati a i Celsi je klub stao na svoje noge odavno. Treba samo umjesto Azara dovesti klasu a ne Remzija brate. Najvece pojacanje ce biti da Konte ostane,kakav Enrike Boze dragi. A i Azar je cesto igrao toplo hladno,veliki je majstor ali cini mi se da bas rijetko ostvari svoj pun potencijal,povremeno udje u formu a mora da bude konstantan. Mora se nekako uzeti Asensio iz Reala pogotovu ako Zidan ostane to ce biti moguce i mislim da ce biti win win situacija a sto se tice Kurtoe i Atletko je iz Madrida,a tamo je i bio i tamo je branio odlicno,mozda bi uz doplatu Oblak krenuo u London,treba pokusati a ne Hart kao sto se pominje pobogu.. A mlade igrace treba isforsirati a ne da dominiraju medju vrsnjacima i posle propadnu

avatar
Mystic Gohan
Friday, 16.03.2018
19:31

Gde su Carina i THE KING? Smejali ste se Liverpulu ove sezone i prošle, evo vam sad. Ko se zadnji smeje najslađe se smeje.

avatar
Carina_11303
Friday, 16.03.2018
18:18

Da bi Čelsi mogao da napreduje sledeće sezone ne smemo da imamo Belgijance, Katalonce, Italijane i Nigerijce u ekipi. Sve je jasno.

avatar
Marcos Alonso
Monday, 19.03.2018
11:29

Samo 2 Italijana u ekipi imamo to su Emerson i zappacosta koji tek trebaju da se pokazu i ja vjerujem u njih. da Bog da nam vecinu ekipe cinili Spanci,Italijani,Francuzi prije svih a onda i Njemci a sto ne i Afrikanci ako se proberu :D Pedro je dotrajao,Belgijanci nisu za najvece domete,Nigerijac u timu odavno govorim da nije dovoljno dobar za Celsi dok smatram da zappa jeste

avatar
Friday, 16.03.2018
16:11

Luis Enrike je zavrsena stvar prema Spanskim medijima,nije slucajno Inijesta pred utakmicu na Stamford Bridzu rekao moze da bude uspesan kao u Barselon,pa pre 7-8 dana Alonso prica u suprelativu o njemu,znaci zna se vec medju fudbalerima,evo Englezi navode da je Lampard dobio ponudu da bude pomocnik na klupi sledece sezone,to sve govori.......Sto se tice Azar na zalost mislim da on ide,ali opet ako ode ja bih taj novac ulozio u Dibalu I Leon Bejlija iz Leveruzena,sto se tice Kontea hvala mu za sve prosle sezone sta je uradio,covek je ove sezone neprepoznatljiv,svesno minira ekipu da popije otkaz da bi otisao,ne moze preko noci da postane kukavica I bunkeras.

avatar
deki trbic
Friday, 16.03.2018
18:40

nikako da dodje Enriqe on je prevara kao i Pep

avatar
Rasel Krou
Saturday, 17.03.2018
08:50

Pep prevara? Eeeee moj druze, blage ti veze nemas, covjek koji je kao igrac i trener osvojio preko 30 trofeja ima fudbal u malom prstu!

avatar
brekbaCh1
Friday, 16.03.2018
19:56

Moze Spanac, ali Enrike nema pojma. Moderan fudbal je sa tehnicki boljim fudbalerima i stilom, zato Gvardiola dominira u Engleskoj i zato Junajted i Celsi popili ispadanje iz Evrope. Tako da se slazem za dovodjenje takvog trenera, ali protiv sam Enrikea. Za Azara se zna, a i zasto bi trosio godine uzalud.

avatar
Stabber
Friday, 16.03.2018
14:41

Nema nista od ovoga sto ovde pise, Celsi propada, bez ulaganja ne moze ni Bog otac da im pomogne, neka im je Bog na pomoc, a PSZ i Mancester Siti ce uvek kako vidim biti konkurentni, sportski pozdrav!

avatar
Friday, 16.03.2018
16:23

Ne moze Celzi da propadne tek tako,evo juce su zvanicno otklonili sve prepreke za izgradnju stadiona,grade najskuplji stadion u Evropi od milijardu funti,mozda nece ulagati kao Siti I PSG ali mogu da uzmu Juventusov model pametnog rada I da se vrate na vrh u prevashodno rad trenera.

avatar
Marcos Alonso
Monday, 19.03.2018
11:37

Celsi je sada veliki brend ,cak i da Roman ne bude vise vlasnik uzece ih neko drugi i pumpace pare tu ako treba,a cak i da ne bude tako Celsi je sasvim sposoban da se sam odrzava trentno. Juventus se iz Serie B vratio na sam vrh a Celsi je jos i dobar

avatar
mosala1983
Friday, 16.03.2018
18:47

Уф шта ти наприча, без ЛШ све залуд

avatar
Alister Krouli
Friday, 16.03.2018
17:03

Za sada jedino Zenit ima stadion od milijardu evra. Gasprom je Gasprom. A Abramovic finansira klub preko kredita. Tesko da ce nesto da uspe.

avatar
brekbaCh1
Friday, 16.03.2018
14:39

Celsi ionako ne privlaci top igrace. Ustvari, privlacio bi, kad bi hteo da plati koliko kostaju top igraci.. a ovako, na isto mu dodje.

avatar
Roči Salamanka
Friday, 16.03.2018
19:45

Celsi nema direktora koji ce da zavrsi top igrace,Roman se ne razume u transfer politiku a sve sto je Konte zeleo dobio je alternative sem Morate.

avatar
Djordjo COYG
Friday, 16.03.2018
14:25

Aaron Remzi je ubedljivo najbolji igrac u Arsenalu i pre dve sezone je Barsa za njega nudila 50 mil sto dovoljno govori o niegovim kvalitetima al po koji put potcenjivacki o Arsenalu i njegovim igracima

avatar
Stabber
Friday, 16.03.2018
14:42

Remzi nije igrac kalibra velikog kluba, jednostavno nije

avatar
AFC
Friday, 16.03.2018
15:20

Remzi najbolji? Ne gledamo mi isti Arsenal izgleda. Ove sezone najbolji je Jack, prošle Alexis a pre dve je bio Ozil. Remzi igra cas sjajno, cas jadno (citaj prosek).

avatar
bebel
Friday, 16.03.2018
14:15

Kurtoa bi bolje napravio da ne ode u Real. U toj ligi igra Messi pa bi mogao češće primat golove kroz noge...

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 16.03.2018
13:46

Luis Enrike mora doci mora se jednom napokon promjeniti stil igre Celzija i dovesti covjek koji igra napadacki fudbal sa vecim posjedom.Siguran sam da bi Azar i ekipa igrali kao navijeni samo da im se da prostora ka naprijed .Ako bi vec mjenjali trenera ja sam za Enrikea jer sam smoren od defanzivne igre i taktika bunkerskih protiv vecih klubova.

avatar
brekbaCh1
Friday, 16.03.2018
14:41

Takodje, ali i Anceloti forsira ofanzivniji pristup, a njega i Enrikea je smesno porediti.

avatar
Marcos Alonso
Monday, 19.03.2018
11:39

Ancela je dotrajao,naosvajao se trofeja i vec je star

avatar
Friday, 16.03.2018
16:13

Koji Anceloti,u Bajernu dobio nogu,daleko mu lepa kuca,samo spanac za trenera I niko drugi,vreme je da vec jednom nauci neko igrace Celzija da samaraju loptu na spanski nacin,meni Enrike nije neka trenercian,ali ako ce da nauci ove da samaraju loptu,ne mora nista da osvoji bicu zadovoljan.

avatar
AFC
Friday, 16.03.2018
15:51

Da bi se tim koji igra defanzivno zadnjih 100 godina pretvorio u tim koji gaji napadacki stil fudbala treba vreme i strpljenje, to kod Romana nema, treba prilagođavanje postojećeg kadra i kupovina jedno 3-4 novih igrača što Roman neće više da finansira sem kroz prodaju i prihode koje klub ostvaruje. Nema Čelsi krštenog pleja izuzev Ceska Puža Fabregasa koji polako gazi četvrtu deceniju. Treba mnogo toga da se posloži i dosta vremena i strpljenja kao npr. Liverpul sa Klopom.

avatar
SwIsTe_AmAtErI
Friday, 16.03.2018
13:32

Konte je najgori trener koji je vjekovima dosao u PL. Evo zasto... Prvo uzeo je titulu prve godine jer je isai na sigurno. Dok je Gvardiola renovirao 12 igraca a Murinjo cak 14, pa i Klop ostavio veci dio ekipe ali takodje pojacao pravim pojacanjima (Mane, SAlah, Van Dajk, Ox), Konte je osvojio titulu, nije nikoga promijenio cak je uspio da se posvadja sa Kostom, pa i sa Luizom i to preko SMS poruka. Defanzivac po lokaciji, koji ne umije da igra fudbal, nego ima sistem u kojem svi kao nesto rade i trce i iz toga treba da slijedi greska protivnika i obavezno kazna iz jedne sanse. To je fudbal malih ekipa a ne ekipe koja košta milijardu eura koliko jes tim Chelsea, samo im novi stadion košta milijardu i dvjesta miliona... Dakle, dublja opservacija ne treba, jednostavno čovjek je italijanski fudbal, nije to ništa strašno, prebrzo je ovo za njega.

avatar
pop94
Friday, 16.03.2018
13:57

Reci ti njemu :D

avatar
Zauvek Plavac
Friday, 16.03.2018
13:17

Na ovo je većina nas navijača i spremna. Ne samo zbog loše sezone već i zbog konkurencije u kojoj su svi timovi u boljoj formi od Čelsija. Treba pobediti i Liverpul i Totenhem kod kuće i pritom čekati njihove kikseve protiv drugih timova, tako da treba čudo da se desi pa da Čelsi na kraju bude četvrti.

avatar
NikkiCFC
Friday, 16.03.2018
15:44

Ako mi pobedimo nase utakmice sigurno smo top4.

avatar
REDsYNWA
Friday, 16.03.2018
13:01

Cuj Celsi ljut na kontea ahaha koja ironija.Cuj njegov ostanak nije siguran ni ako osvoji cup,pa on je lud ako ostane a ne da li ce te vi da ga zadrzite ..Nek ode u psg ima da napravi od njih timcinu samo da mu se daju odresene ruke a naser to daje.Pravicete vi njega od blata kad vam dodje enrike :D

avatar
Stabber
Friday, 16.03.2018
14:46

Samo da mu daju odresene ruke? Pa coveku su u Celsiju dali odresene ruke u zimskom i letnjem prelaznom roku, sta je uradio? Doveo igraca tipa Ljorente(malo bolja verzija je Ziru), prodao Diega i Matica, doveo panja Moratu i Bakajoka, sta vise o tome da pricamo covece, bolje Naser neka dovede Vengera, Konte samo moze da upropasti tim! Dalje od PSZ-a!

avatar
REDsYNWA
Friday, 16.03.2018
16:32

Postoje ljudi koji komentarisu a ne znaju ni sta komentarisu niti sta pricaju-pisu,jedan od tih ljudi si ti.

avatar
Paris Saint Germain
Friday, 16.03.2018
12:29

Celzi misli da sve kupi novcem. Eto sledece sezone nema LS i kao sto sam ja pisao ovde nemaju svog igraca 10 godina. Znaci da su sve kupili da nemaju nista svoje

avatar
Blackmamba24
Friday, 16.03.2018
12:23

Konte se sad ne ponasa profesionalno, placen si i pregovaras sa drugim klubom, nije vise zainteresovan, tvojr je kao trener da uradis najbolje sta mozes do kraja i posle odes, kakav Enrike, Anceloti je Boss

avatar
Stabber
Friday, 16.03.2018
14:43

Ja bi ga namerno ostavio u klubu, da radi jos godinu dana sa mucenjem, sve namerno jer je tvrdoglav sa svojim bolesnim vizijama.

avatar
Rasel Krou
Saturday, 17.03.2018
08:53

Ancelotija vise fudbal i trenerski posao ne interesuju, to se vidjelo i u Bayernu.

avatar
NikkiCFC
Friday, 16.03.2018
15:51

To ce i da urade na kraju da ne bi morali da mu placaju odstetu.