Čelsijev poslednji dan! Bane već leti, mora da potpiše, evo šta će uraditi Konte!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 31.01.2017.
10:11
Izvor: Sportske.net

Iako prelazni rok u Rusiji traje do kraja februara za kapitena Srbije ovo je "dan D". Ovo su potezi Čelsija do kraja dana.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Ivanović je juče pregovarao sa Zenitom, otpala je kombinacija sa VBA i nekim drugim engleskim klubovima, Čelsi je voljan da ga pusti u Rusiju bez obeštećenja, šest meseci pre isteka ugovora.

Međutim, ako se ne dogovori danas, mogao bi do kraja sezona da ostane u Čelsiju.

Jer, Zenit želi da ga licencira za Evropu i poslednji dan je upravo kraj prelaznog roka u Engleskoj, posle toga, Ivanović bi, i da ode tokom februara mogao da nastupa samo u prvenstvu Rusije.

Ipak, poslednje informacije govore da je Bane danas sa "Hitroua" odleteo za Rusiju i da će do kraja dana postati igrač Zenita!

Šta Čelsi planira danas?

Da proba da dovede alternativu za Mozesa, priča se o Bijabijaniju iz Intera koji je sličan tip igrača.

Ako ode Begović, potreban im je rezervni golman i dalje je meta Kreg Gordon iz Seltiksa, no Seltik je spustio rampu. "Kelti" su ljuti" na Čelsi jer hoće i Dembelea, što bi značajno oslabilo škotskog šampiona.

Posao sa Kolašincem je propao, sve je ostavljeno za jun kada Bosancu ističe ugovor.

Što se štopera tiče, tu neće biti promena, Manolas je preskup, videćemo hoće li Ejk koji se vratio sa pozajmice ostati, pominje se da bi do kraja dana ipak mogao da se vrati u Bornmaut.

Očigledno nije sve gotovo, Konte želi da dodatno ojača tim i nastavi šampionsku trku. Večeras ga čeka veliki ispit protiv Liverpula na "Enfildu"!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Tuesday, 31.01.2017
20:43
avatar
neme
Tuesday, 31.01.2017
14:43

Dosta 10 godina u Celsiju na top nivou toliko titula,vaznih golova,od betona do vrha -bravo Bane niko se nije naigrao pored tebe mozda Nani kad je bio na top nivou al svaka cast i srecno u Rusiji.

avatar
Sporske me ugasile
Tuesday, 31.01.2017
12:45

Ne volim Chelsea nikako ali uvek maksimalno ispostuju svoje igrace. Mogu da uzmu par miliona za Baneta sigurno ali ce ga pustiti besplatno zbog svega sto je za njih ucinio. Svaka cast Chelsea!

avatar
Стефан Б.
Tuesday, 31.01.2017
14:28

Hahahahahah je li ovo ironični komentar?

avatar
Sporske me ugasile
Tuesday, 31.01.2017
18:24
avatar
MANUTD
Tuesday, 31.01.2017
12:44

Da je Murinjo ovako uradio na primer na Keriku, svi bi pljuvali po njemu ali posto je ovde u pitanju naprzeni orangutan pored aut-linije onda je sve u redu jer Bane nema kvalitet za celsi pa mora ide.

avatar
Tuesday, 31.01.2017
14:10

Pa Murnjo je trebao da proda Kerika Feleinija i da mu igraju Svajni i Snajderlin

avatar
brekbaCh
Tuesday, 31.01.2017
12:22

Ake nece nigde, sasvim je dobra alternativa za Alonsa. Pa i na mestu stopera nije uopste los. Doduse gledao sam ga protiv Brentforda, nije neko merilo.. ali ne izgleda lose.

avatar
Tuesday, 31.01.2017
12:22

Konte je stvarno dobar trener...ali nekada po pitanju dovodjenja igraca samo hoce svoje da dovede...a treba neke kvalitetnije igraca, jer iskustvo kaze da u poslednjih 10+ godina nijedan Italijan se nije pokazao kao dobro pojacanje u PL