Čelsijev "kec iz rukava", da li će ovo zadržati Edena u Londonu?

Autor: Nikola Miloradović
petak 28.12.2018.
14:11
Izvor: Sportske.net

Puno se spekuliše o sudbini belgijskog fudbalera.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Eden Azar je ušao u legendu, postao je 10. igrač u istoriji Čelsija koji je za ovaj klub postigao 100 ili više golova (101).

Nakon utakmice sa Votfordom je izjavio da bi voleo da stane rame uz rame sa legendama kluba kao što su Lampard i Drogba, ali to i dalje ne garantuje da će ostati na "Bridžu" i nakon ove sezone.

Real je veoma zainteresovan, ni sam fudbaler nije krio da mu je dečački san da ponese dres "Los Blankosa", navodno su Madriđani spremili i primamljivu ponudu za Belgijanca, više OVDE.

I dok Azar piše istoriju "Plavca", njegov brat Torgan briljira u dresu Borusije Menhengladbah. Postigao je devet golova i upisao šest asistencija u dosadašnjem toku sezone, pa je i njegovo ime sve češće u naslovima evropskih medija.

Veliki broj klubova je zainteresovan, žele ga Dortmund, Bajern, Sevilja i Totenhem, ali čini se da Čelsi drži stvari u svojim rukama.

Torgan je upravo sa "Bridža" stigao u Gladbah, a "Plavci" navodno imaju opciju da ga vrate u London narednog leta, piše "Bild".

Dokazao je da ima kvalitet, pa bi Čelsi mogao da iskoristi pomenutu opciju i tako da još jedan razlog svom najboljem igraču Edenu Azaru da produži svoj ostanak na "Stamford Bridžu" i nakon ove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Saturday, 29.12.2018
13:55

Ima kvalitet al za bundes ligu i ni korak vise moze i everton njukasl da proba.Ipak je Celsi top klub.Pulisic je smesan samo je brz sve ostalo upitnik nema od tog nista.Sa te pozicije je oteran quardado koji je za njih bio doktor.

avatar
neme
Friday, 28.12.2018
17:09

Pa nije to srbija da te brat tata teca surak guraju u tim.I Kakin brat je bio u Milanu ali nosio vodu na treninzima.Da je drugacije zvali bi se Vosa Zvezda Mladost a ne Celsi.

avatar
NikkiCFC
Friday, 28.12.2018
20:15

Stvar je u tome sto decko verovatno ima kvalitet za Celsi. 9 golova i 6 asistencija ove sezone a recimo Pulisic sa kojim se povezujemo u istoj toj ligi ima jedan gol i jednu asistenciju a skuplji je bar 20m.

avatar
brekbaCh1
Friday, 28.12.2018
15:33

Bilo bi zanimljivo.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 28.12.2018
15:27

Cim sam video naslov znao sam da je o ovome rec