Čelsi želi da dovede svog najskupljeg "navijača"?

Autor: Stefan Matić
subota 02.11.2019.
22:26
Izvor: Sportske.net

Lampardov tim nastavlja sa uspesima.

EPA-EFE/OLAF KRAAK
EPA-EFE/OLAF KRAAK

Povezane vesti

"Plavci" su večeras odigrali odličan meč na "Vikaridž Roudu" gde su savladali Votford rezultatom 2:1. Igrači Čelsija su zaslužili i koji pogodak više, ali je Ben Foster na golu domaćina skidao nemoguće šuteve.

Ovo je bila peta uzastopna pobeda "plavaca" u Premijer ligi, trenutno se nalaze na trećoj poziciji makar do sutrašnjeg meča Lestera. Mnogi su nagovešavali da će ovo biti jedna od lošiji sezona kluba sa "Stamford Bridža" zbog dobro poznatih transfer problema, ali Lampard za sada ne staje.

Engleski mediji pišu kako se planiraju velika pojačanja na naredno leto, Čelsi je da kažemo "uštedio" tokom ovog jula i avgusta tako ne bi iznenadilo ukoliko "plavci" dobrano odreše kesu naredne godine.

Borusija Dortmund Dzejdon Sanco Jakob Brun Larsen Pako Alkaser

Piše se o kupovini Džejdana Sanča koji igra odlično za Borusiju Dortmund u Bundesligi već treću sezonu od kada je napustio mlađe selekcije Mančester sitija. Sančo se u prošlosti izjašnjavao kao navijača Čelsija, ali bi za dolazak trenutno najskupljeg tinejdžera trebalo dobrano otvoriti novčanik.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 03.11.2019
23:06

Sanco i jedan lijevi bek Chilwell recimo iz Lestera bi bio odlican izbor i ekipa top .Vrlo mlada perspektivna sa nekim iskusnim pojedincima.

avatar
Skontov
Sunday, 03.11.2019
16:43

Sanco i Medison iz Lestaera! A vratiti Kantea na njegovu prirodnu poziciju DMC.Bila bi to najperspektivnija ekipa. Ono o cemu Junajted sa Solskerom zamislja, mlada Britanska ekipa koja se zajedno razvija, to je u Celziju sada lako ostvarivo

avatar
NikkiCFC
Monday, 04.11.2019
18:40

A gde ce da nam igra najbitniji i jedini nezamenjivi igrac Jorginho?

avatar
Skontov
Friday, 08.11.2019
18:35

Svuda po malo kao rotacija sa mladjima. On i Kante im trebaju biti uzori dok se razvijaju.

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Sunday, 03.11.2019
10:20

Ne navijam za Čelzi ali mi je mnogo drago zbog Lamparda za kojeg sam govorio da će biti veliki trener

avatar
RealisticChelseaFan
Sunday, 03.11.2019
00:00

Pedro je ispusena mustikla i on verovatno ide na kraju sezone, Willian je isto u poznim godinama, tako da ce nam krilo biti potrebno na leto. Sancho je navijac Celsija i plus ima dosta prijatelja medju nasim omladincima. Ovakva prilika se ne dogadja cesto i Celsi mora da ga dovede!

avatar
Skontov
Sunday, 03.11.2019
16:50

Kepa,
Kristensen, Tomori(Zuma), Azpilikueta, Emerson,
Kante,
Maunt, Medison, Sanco, Pulisic(Odoi),
Abraham
Pa iduce godine, ako ne bude dovoljno kesa na ljeto, dodatno osvjeziti odbranu

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 03.11.2019
23:17

Zasto Kristensen u prvih 11,Tomori i Zouma su sada se malte ne zacementirali u prvih 11,Rudiger koji nam je najaci stoper bio sada nije siguran u prvih 11,Kristensen nema sanse da igra u prvih 11 ali za rotaciju odlican.Ostalo sve se slazem mozda bi moglo se naci mjesta i za Reece Jamesa ili ostaviti Azpilicuetu na toj poziciji da imamo pored Kantea jos nekoga malo iskusnijeg jer je tim zaista premlad.Ostalo sve je super dovesti Sanca i jednog lijevog beka Chilwell recimo iz Lestera i mirni smo dugo godina pred nama sa tim timom.

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 03.11.2019
23:13

Pedro treba da ide ,Giroud takodjer,Caballero,Alonso ako hoce da ostane da sluzi za rotaciju je solidan izbor ako ne zeli da se bori u timu neka i on ide.Williana bi ostavio jer treba nam neko ko ce biti rezerva Pulisicu ,Odoiu i Sancu ako dodje.Po meni najbolji tim nas bi bio Kepa,Tomori,Zouma,Emerson,Azpilicueta(Reece James),Jorginho,Kante,Mount,Sancho,Pulisic,Abraham/Klupa : Golmana dovesti novog,Rudiger,Christensen,Alonso,Barkley,RLC,Kovacic,Hudson Odoi,Willian,Batshuayi.Mnogo mlad tim sa nekim iskusnijim pojedincima nesto sto nam garantuje dobru perspektivnu buducnost .

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 02.11.2019
23:31

Koliko god je potrebno ovaj momak je buduca Svetska Zvezda!!!

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 03.11.2019
23:05

Plus sto je Englez kidao bi sa Celzijevim omladincima .Veliki plus je sto je homeground igrac .

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 04.11.2019
06:57

Naravno a i dugo nismo pukli na nekog dobrog igraca