Čelsi "zagrizao" za Kolumbijca, Abramovič "dreši kesu" i dovodi ga već u januaru!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 01.12.2016.
10:47
Izvor: Sportske.net

Kada Roman Abramovič, vlasnik fudbalskog kluba Čelsi poželi nešto, on to uglavnom i dobije, sada hoće napadača iz Serije A.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Već neko vreme je poznato da je Antonio Konte naložio čelnicima kluba sa "Stamford Bridža" da mu na raspolaganje stave još jednog napadača.

Nije Italijan zadovoljan Bašuaijem, Belgijanac bi mogao na kaljenje, a njemu bi zamena mogla da stigne iz Đenove.

Prema pisanju portala "Gol" Čelsi bi već u januaru mogao da krene po napadača Sampdorije Luisa Murijela.

Kolumbijac je vrlo dobar ove sezone, postigao je šest golova na 14 nastupa u dresu Sampe, čini se da je prerastao taj klub i da je vreme za novi iskorak u karijeri.

Čelsi bi svakako bio odlazak nekoliko koraka unapred i nema sumnje da bi dolazak u London bila prava stvar za Kolumbijca, iako bi bio drugi napadač "Plavaca" iza nedodirljiog Dijega Košte.

Ipak, Sampdorija ne namerava da pusti svog ponajboljeg igrača tek tako, žele najpre da im se zadovolje apetiti kada je obeštećenje u pitanju, da bi se uopšte upustili u pregovore sa zainteresovanim stranama.

Čelsi ima platežnu moć, videćemo da li za zadovoljiti želje vlasnika Sampdorije već u januaru, a poznato je još da će konkurenciju imati u posrnuloj Valensiji, koja će u januaru kroz prelazni rok tražiti spas sezone.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MasterFootball
Thursday, 01.12.2016
13:27

Ako ovaj Muriel predje u Celsi zavrsice kao i Bacuaji(kako vec :D),Sirle,Salah i Kvadrado jer ipak je to veliki prelazak iz Serije A u EPL ja mislim da se nece snaci ako predje a i ipak nema kvaliteta za EPL po meni ......