Čelsi - Titula, uz ovo pojačanje i Sarijev uslov timu, ali i Azaru!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 17.09.2018.
08:35
Izvor: Sportske.net

U Londonu oduševljeni načinom na koji tim igra, Italijan upozorava šta je problem, a videćemo mogu li u januaru da se pojačaju dovoljno da uzmu titulu!

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Čelsi je sjajno startovao, perfektan učinak od pet pobeda, istina nisu još igrali derbije, ali i raspored je odlična vest, imaće kada da uigraju odbranu.

"Mi imamo problema pozadi jer je samo osam igrača zbog Mundijala počelo pripreme na vreme, to jeste nešto za šta je potrebno vreme", kaže Mauricio Sari koji odbija da priča o tituli.

Prvi veliki ispit biće za dve nedelje kod kuće protiv Liverpula, to je utakmica koja može da pokaže koliko "Plavci" vrede.

Abramovič i ljudi u klubu veruju da Sari može već prve godine do titule i spremni su da pojačaju tim u januaru. Međutim, biće teško, prva Sarijeva meta je Kjeza iz Fiorentine, za njega su "Ljubičasti" odbili ponudu od 60 miliona evra od Juventusa, a priča se da je Čelsi nudio svih 70 pred kraj prelaznog roka.

Ipak, u ovom trenutku Sari više razmišlja o igri.

"Moramo da stegnemo pozadi, da insistiramo na kvalitetima koje imamo, rotiraću Žirua i Moratu, od rivala do rivala, dobro je imati dva napadača sa različitim karakteristikama", otkrio je Sari.

Mnogi veruju da njegov tim previše zavisi od Azara koji igra fantastično, pet golova u pet mečeva.

"Može da postigne 40 ove sezone u PL, već sam mu rekao, do njega je, mora još neke stvari da ispravi", dodao je Italijan čiji ofanzivni fudbal oduševljava navijače.

Sari je omiljen među igračima.

"Neverovatan je, čovek pre svega, ne samo zbog fudbalske filozofije već spremnosti da priča sa igračima svakog dana, neumoran je, uvek spreman da sasluša", kaže David Luiz koji je imao problem sa bivšim trenerima.

"Znali smo kakva je Kardif ekipa, pripremio nas je odlično, baš je išlo po planu, moramo da nastavimo ovako",
dodao je Brazilac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Merseysade Red
Monday, 17.09.2018
14:48

Znali smo kakva je Cardif ekipa... :)))) oh

avatar
NikkiCFC
Monday, 17.09.2018
14:31

Hoce da unapredi defanzivu a Luiz mu je nezamenjiv? :) Sto se transfera tice, moguce je da uradimo nesto u januaru jer ne igramo LS i nema tih ogranicenja oko nastupa mada mislim da su to svakako ukinuli. Kepa, Ridiger, Alonso, Aspilikueta, Kante, Kovacic, Zorzinjo, Azar su osmorica igraca iz prve postave koje tesko da mozemo da zamenimo boljim igracima. Morata-Ziru kao dve opcije napred za sada je ok, pogotovo jer ne vidim napadaca na trzistu koji bi bio bolje resenje a da nije preko 30. Dva mesta gde nam treba pojacanje je stoper i desno krilo. Pedro je super opcija za tim kao i mali Kristensen sa klupe ali prodati Luiza i Vilijana a dovesti na stoperu nekog od italijana (Rugani, Romanjoli, Kaldera) i umesto Vilijana Bejlija ili Zahu i to bi bilo onda to. Aspi i Kante nisam siguran doduse koliko su dobri za Sarijev sistem pogotovo Kante jer imamo loptu prosecno 71% za sada pa njegovi kvaliteti ne dolaze do izrazaja ali hoce verovatno u derbi mecevima. Kovacic mora da se dokaze a ako ne Saul je igrac koga bih voleo u timu.

avatar
Monday, 17.09.2018
14:06

Sve je okej,ali David Luiz je problem ne razumem zasto ga forsira,tehnicki nista nije bolji od Kristensena pritom mali je daleko stabilniji bolje prati protivnika ne ispada iz igre...

avatar
Guest
Monday, 17.09.2018
12:52

Mene zanima da li Sari na poluvremenu razgovara sa igračima ili ide da zapali 2-3 cigare?

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Monday, 17.09.2018
12:09

Kako jos nisu igrali derbije a sta je Arsenal? Razumem da ih sprduckam tu i tamo ali vi ga bas preteraste.

avatar
ForzaJuve
Monday, 17.09.2018
11:03

A derbi protiv Arsenala?

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 17.09.2018
10:56

Realno tesko cemo do titule. Ispred nas su kao sto je pre neki dan reko Sari Liverpul ali pogotovo Siti. Mi jednostavno u obrani moramo prodati Luiza od koga se uvek gluposti mogu ocekivati recimo nebitan rezultat u tom trenu ali on to radi i inace protiv Kardifa recimo ode lik do protivnickog gola i tamo izgubi loptu i jadan Zorzinjo trci pokriva poziciju stopera?!To je nedopustivo!Treba se isto pruziti sansa Kristensenu a umesto Luiza dovesti Manolasa,Skrinjara,Sülea iz Bajerna ili tako nekog.Ostalo je isto OK za ovu sezonu jedino nam treba to desno krilo levonogo ja sam iskreno voleo Bejlija ali evo sada se vrti ime Kijeze i slicni. Nema veze neka bude samo kvalitetno i mlado.Na kraju sezone otkupiti Kovacicev ugovor i vratiti Bacuajija.Kao sto sam i pre sezone rekao ne znam u kome sistemu moze igrat kod Sarija Mozes?Ziv i zdrav a stalno tribina.On,Fabregas,Drinkvoter,Kejhil... nece se naigrati i bolje je da odu nego da cekaju necije povrede.

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 19.09.2018
01:05

Moses kod Sarija moze samo na krilu igrati u 4-3-3 nigdje vise.Inace Moses sada u Celziju sluzi kao podrska krilnim igracima mislim na Pedra,Williana i Azara.Moses je svakako 4 izbor posle Azara,Williana i Pedra.Kejhil i Drinkvoter nemaju sta da traze i bit ce prodati to je sigurno.Fabregasa bi ja ostavio jer je upotrebljiv oko dugih pasova i dugih lopti.Inace za prve postave nije ali da rjesi mec nekom asistencijom pred kraj kao Joker itekako je vazan.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 19.09.2018
19:08

Slazem se ali kazem Mozes nece igrati tako veliku rolu u ekipi i bokje recimo Odoiu i Musondi dati sansu a ne njemu. Mada ce da vidimo kako ce Sari to sloziti.

avatar
Red blood
Monday, 17.09.2018
09:28

Celzi je igrao protiv Arsenala.Doduse,Tobdzije se jos navikavaju na Emerija,nije to onaj nekadasnji Arsenal,ali je svakako ekipa iz gornjeg doma.A solidan ispit imace i sledece kolo.Bez obzira na uzasan start,West Hem ce,po mom misljenju,zavrsiti u prvih 10..

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 17.09.2018
09:23

Sari je godinama bio naj jaci igrac Napolia pa ce i sad u Chelsiu biti prevaga ali se bojim da je City jaci a i Liverpool je u gadnoj formi bit ce ovo troboj definitivno