Čelsi - Suze bivšeg šampiona, strepnja zbog Belgijanaca, trener ni na vidiku, nerealne mete...

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 14.05.2018.
11:10
Izvor: Sportske.net

Niko ne zna šta će se desiti, drugi put u tri godine Čelsi je van Lige šampiona...

EPA-EFE/DIMITRIS LEGAKIS
EPA-EFE/DIMITRIS LEGAKIS

Povezane vesti

Čelsi bez Lige šampiona ostaje sigurno i bez trenera, iako Konte ima ugovor na sezonu. Nemaju još ideju ko će sesti na klupu, Alegri sigurno ostaje u Juventusu, i dalje se pominje Luis Enrike.

Ipak, ono što navijače brine ugovori i pojačanja, naime Kurtoa je odbio da produži ugovor, a nema interesovanja, priče o Real Madridu su neosnovane, oni bi mogli da sačekaju sezonu i uzmu besplatno Belgijanca.

Što se Azara tiče situacija je nešto drugačija, ima ugovor još dve sezone, on hoće da ostane, ali neće da potpiše ugovor, dok Čelsi ne sme da dozvoli da uđe narednog leta u poslednju godinu.

Belgijanac cilja Real, šta će se dalje dešavati niko ne zna, a klub kao da je u vakuumu. Jasno trofej u kupu bi zalečio rane, ali izostanak iz Lige šampiona je verovatno presuda za Kontea.

Abramovič traži da bez obzira na neizvesno oko trenera klub krene u realizaciju planova u prelaznom roku. To podrazumeva eventualno dovođenje Serija iz Nice, kao i još par mlađih igrača.

Ostaje navodno želja da se dovede Sari za trenera, pa engleski mediji spekulišu da bi Juve hteo da menja Iguaina za Moratu, ali od toga nema ništa, Argentinac ostaje u Juventusu.

I Zaha ne želi da napusti Kristal Palas, pa neće biti lako ni sa pojačanjima. U svakom slučaju, Čelsi je odbio da menja Vilijama za Marsija, a od igrača koji bi mogli da odu, uz Moratu, pominje se i Pedro, kao i David Luiz.

U svakom slučaju, neće biti lako leto za Čelsi...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Costa furce
Friday, 18.05.2018
07:13

trebaju nam Sergej,Marez, Drexler,i resavamo sve redom

avatar
Stari
Monday, 14.05.2018
22:49

Azar nema više šta da traži u Čelziju!!!

avatar
Bratuska_Blueboy
Monday, 14.05.2018
20:25

Bice ovo dugo leto, videcemo ko ce da ode a ko ce da dodje, prvo da se resi situacija sa trenerom sto pre, neka ostane Konte i daju mu konacno odresene ruke ili neka ozbiljno zagrizu i dovedu Sarija i zavrse posao do kraja maja... bitno zbog igraca da se zna ko ostaje na kormilu, kome ce se pruziti jos jedna sansa a ko ce biti otpisan... Videcemo kako ce se sve zavrsiti sto se toga tice pa cemo analizirati da li mozemo nesto da ocekujemo sl sezone i sta...

avatar
Wizard08
Monday, 14.05.2018
15:30

sredina je tu najkriticniija,sa formacijom 3 pozadi odbrana mislim da je veoma dobra i da tu pojacanja nisu potrebna,napad svakako je ok,morata ostaje bar ja mislim i nisam siuran da je toliko los koliko se prica (zuru ok kao rezerva treba 3. mozda). Kao i odbrani i napadu potrebno je samo samopouzdanje i bilo bi top.E onda sredina pedro,fabregasa svakako nisu za celsi bar po meni bakajoko je mlad mozda moze nesto da promeni sl sezone ostali su ok sem mozda wilijana koji je top igrac ali je u godinama ok.Zaha ili marez bi bili odlicni umesto pedra/wiliana,e umesto fabregasa ja bih isao sa brunom fernandesom,i bakajoko mozda bi isao fabinjo ili kako vec onaj iz monaka.

avatar
10BillionXD
Monday, 14.05.2018
14:15

Chelseaju treba Sarri. Igra fenomenalan fudbal, ne pravi neke ispade oko transfera i konstantno tezi prema tome da popravi ekipu koju vec ima na okupu. Naravno da bi i njemu trebali neki odredjeni tipovi igraca. nAbramovich ovo ljeto mora uraditi apsulutno rekonstrukciju. Trebaju se rijesiti bar 30 nepotrebnih igraca sa pozajmice i nekih iz prvog tima. Vratiti neke sa posudba i dovesti kvalitetna pojacanja. Daleko da su bas losa vremena pred klubom ali nesto se mora promijeniti.

avatar
NikkiCFC
Monday, 14.05.2018
13:59

Buducnost je svetla. Novi napadacki trener dolazi da igramo sexy fudbal. Sari, Jokan, Enrike. Dolaze Fekir i Jorginjo. Verovatno i Bejli, jedan stoper Adervejd ili kapiten Njukasla. Mete su jos Teles iz Porta, desni bek neki.

avatar
Akiaki15935867
Monday, 14.05.2018
16:45

Fekir u Liverpool.nŽoržinjo u City.nAldervejd u United.n😂

avatar
Marcos Alonso
Tuesday, 15.05.2018
06:56

Sasa Ilic u Celsi,posteno :D

avatar
SvAšTa_ŠtOnE
Monday, 14.05.2018
13:46

Kurtoa je rekao da ne želi da potpiše, a Hazard bi ostao ali neće da potpiše. Hazard naravno nije svjestan da ako ga Chelsea želi unovčiti to mora uraditi odmah, jer sledeće godine je kasno (god do kraja ugovora). Ko je ovdje pošteniji Kurtoa ili Hazard? I još nešto, reče li zimus Hazard da neće da potpiše ako ne potpiše Kurtoa? Jedina ispravna stvar za Chelsea je da ih prodaju još danas. Aj najbolju ponudu imaju od Reala. Iska sigurno, mogu i Balea.. Ne bih čekao. A Kurtou ne znam koji bi tim htio obzirom da dolazi kao da si kupio najboljeg na svijetu a nije baš tako. Ima makar 3 4 bolja...

avatar
Monday, 14.05.2018
13:13

Telegraf je preno prekjuce,da je Azar u fazonu JA ili Konte....Ne treba Celziju mnogo igraca imaju oni kvalitet samo sto je Konte ubio moral celoj ekipi....Gledao sam juce Barklija pa decko po pokretima talentu je blizu Azaru samo da mu se vrati samopuzdanje,Dva krila nova su primarna jedan centralni vezni jedan stoper,jedan desni bek i novi golman znaci....

avatar
Marcos Alonso
Tuesday, 15.05.2018
07:00

a sto se tice Barklija on podsjeca na Lamparda samo da ga povrede obidju izrasce u TOP igraca ja sam siguran,ali treba vremena

avatar
RealisticChelseaFan
Monday, 14.05.2018
12:18

Dok uprava dovodi igrace po svom ukusu, moze onda bilo ko da postane trener i opet nece biti dugorocnog uspeha. Bolje da su doveli jednog top igraca, umesto da se trose pare na gomilu prosecnih koji greju klupu. Za to su kvalitetni i nasi mladi igraci iz akademije i sa pozajmica. Sve u svemu, dok se ne resi problem organizacije I transfer politike unutar kluba, necemo biti sila od kluba kao recimo Fergijev Junajted, Pepova Barsa i drugi... Osvojicemo poneku ligu i neki kup, ali to ne zadovoljava ni ambicije ni potencijal kluba.

avatar
Agent Provocateur
Monday, 14.05.2018
12:17

Nazalost iako ima mnogo novca Roman je sada samo jedan od imucnih vlasnika fudbalskog kluba a daleko od toga da je najimucniji i u takvoj situaciji nije dovoljno samo pokupovati sta zelis da bi se osvajale titule i kupovi. To je moglo pocetkom 2000ih a sada se mora i ulagati mnogo i raditi planski. Chelsea nema ciljeve osim da zele titulu i onda dovode raznorazne trenere koji koriste ekipu te ovako te onako, neki igraci se forsiraju a drugi zapostavljaju pa sledeci trener obrne sve naopacke. Ne postoji zacrtan kurs gde se zeli stici i kakav stil igre se gaji.

avatar
Žan-Žak Ruso
Monday, 14.05.2018
12:12

Čuj odbili trampu Vilijam za Marsijala? Vic godine, to niko odbio ne bi.

avatar
NikkiCFC
Monday, 14.05.2018
13:56

Vilijan je mnogo bolji igrac. Jedino zbog godina da ga trampimo.

avatar
Blackmamba24
Monday, 14.05.2018
12:04

Sami sebi su stvorili ovo...pustas ti Kostu i Matica a dovedes im polovnjake od zamena, bolje da su te pare potrosili na jednog super igraca ali sta je bilo bilo je, dalje ce biti tesko, ali ima dobrih igraca, Bejli ili Bejili, Seri, Mertens itd za male pare

avatar
Consigliere 1927
Monday, 14.05.2018
12:03

Ovaj klub je komedija sa hepi endom, imaju srece sto je hepi end trajao 15 godina i sto su uspeli da osvoje toliko trofeja. Sledece godine nece opet biti u top 4.

avatar
II Plava Horda II
Monday, 14.05.2018
13:42

Ne bratino, sad cu ja da ti objasnim sta je sta. Tragedija sa hepy endom je kad gubis 5 0, smanjis na 5 2 i tripujes da je to uspeh. Komedija sa hepy endom je kada u revansu pobedis 4 2, ispadnes a tripujes da je to uspeh. Tragikomedija je kada nemas LS, imas 3 titule prvaka, poslednju si osvoio pre 17 godina, a tripujes da si veliki klub.

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 15.05.2018
12:20

Mi nismo velik klub i nemamo budzet ko Celzi. Celzi je plastika i nikad nije bio velik klub, klub sa istorijom od 15 godina ne moze da bude velik. Inace i vi imate titula ne moze da se izbroji hahahahahahahahhahaha

avatar
Marcos Alonso
Tuesday, 15.05.2018
07:05

Niko nije vidio Celsi ni prosle sezone u top 4,samo kazem :D Ne moze Celsi tek tako da propadne to je klub sa pobjednickim mentalitetom

avatar
Mangus
Monday, 14.05.2018
11:47

Ne, Zaha je odbio Siti, jer ce se tesko izboriti za mesto prvotimca. U Celziju je to lakse, osim Azara, niko drugi nema sigurno mesto

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 14.05.2018
11:44

Najbolje po meni je da se da potpuna sloboda Konteu ili novom nekom treneru samo ne Enrikeu. Neka trener sam napravi tim po svom ukusu i neka radi. Gore tesko da moze a bolje je moguce.

avatar
Mak-Juventino
Monday, 14.05.2018
11:28

Conte je najbolja opcija za Chelsea !

avatar
Monday, 14.05.2018
13:14

Najbolja opcija,druze kad imas trenera koji kaze da Celzi nema kvaliteti i to suptilno pnavlja celu sezonu nije ni cudo sto nisu u TOP 4,ubio je samopouzdanje celoj ekipi,igraci mu vise ne veruju on je bivsi posle FA Kupa tu sile nema.