Čelsi stigao u Italiju, prodaju i kupuju, ovo je rasplet!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 26.07.2018.
09:45
Izvor: Sportske.net

Kako se najavljivalo, "Plavci" na Apeninima, sada će pregovori biti ubrzani...

EPA-EFE/SEAN DEMPSEY
EPA-EFE/SEAN DEMPSEY

Povezane vesti

Situacija je vrlo jasna, prva meta je Danijele Rugani, štoper Juventusa.

Njegov agent je rekao da postoji interesovanje, da igrač ne insistira da ode, ali se saznaje da je ponuda Čelsija takva da će teško propustiti da zaradi tri puta više nego u Juveu.

Hoće li se klubovi dogovoriti oko obeštećenja?

Juventus ne želi da proda Kaldaru, samo Ruganija, a njega ceni oko 50 miliona evra, pristaju na bonuse, i taj posao bi trebalo da bude završen jer se Sariju žuri da uigrava odbranu.

Što se tiče Iguaina, situacija je kompleksnija, on traži i odštetu od Juventusa, u isto vreme gleda prema Milanu, radije bi navodno ostao u Seriji A.

"Pipitu" Juventus neće prodati za manje od 55 miliona, čini se da bi Čelsi ipak za nešto više od 100 miliona mogao da završi dupli posao oko dvojice igrača italijanskog šampiona.

Treći na meti je Miralem Pjanić, ali Juventus neće spustiti cenu, Bosanac vredi između 90 i 100 miliona. Pričalo se o Sitiju, Pep je to demantovao, ali je Ramadani garantovao čelnicima italijanskog šampiona da će doneti trocifrenu ponudu. Da li od Čelsija ili eventualno Reala, ostaje da vidimo.

U isto vreme, Milan koji želi Iguaina, kao rezervnu opciju ima Moratu. Leonardo se čuo sa Špancem, ovaj pristaje da smanji primanja i stigne na "San Siro". Ali i Čelsi koji želi da ga se oslobodi, mora da smanji cenu, on je njihova rekordna kupovina, međutim teško da će neko platiti više od 50 miliona evra za nekadašnjeg napadača Reala.

U ovom trouglu Čelsija, Juventusa i Milana je i Bonući o kome će danas biti razgovarano između čelnika dva italijanska kluba na izvlačenju parova za Seriju A.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Friday, 27.07.2018
00:09

Dati nesto vise od 100mil za Pipitu i Ruganija je po meni cista glupost

avatar
Alex#10
Thursday, 26.07.2018
17:43

Po mom nekom skromnom misljenju Chelsea ima dve opcije. Da ponudi 110mil za Ruganija i Pipitu ili 200mil za sva tri igraca. I to bi Juve sigurno prihvatio (ako Pipita pristane da se preseli u London). Verujem da ce Sari uspeti da ga ubedi. A sta ce posle biti sa Milanom i Bonucijem to samo Bog zna. Milan Kaldaru nece dobiti jer to ne da nema logike nego ono.... Da odu i Rugani i Kaldara (dva mlada stopera jos oba italijana) da bi Juve onda igrao sve sa starcima pozadi. I onda za dve god sta? Juve ne radi tako. Planiraju na dugorocno

avatar
foreverblue
Thursday, 26.07.2018
13:58

Što se mene tiče, hteo bih ruganija, pjanića/sms-a (radije pjanića jer je bolji i jeftiniji) i iguaina pod uslovom da ne ode morata za kog je čelsi navodno postavio cenu od 70 miliona, a nadam se da nije ni to, nego da ostaje (svakako je još pre dolaska u čelsi izjavio da neće u milan jer mu je juve druga kuća).

avatar
Thursday, 26.07.2018
13:36

Chelsea are battling with Roma for the transfer of Bayer Leverkusen winger Leon Bailey. #cfc [Telegraph] to je to,daj Bejlija zivotinju nasu.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Thursday, 26.07.2018
12:13

Tacnije, (ne) za manje od 54. Ruga u Celzi, Bonuci u Juve, Iguana kod nas.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 26.07.2018
11:27

Idealno bi bilo Pjanic da ostane u Juve i Bonuci da ostane tamo gde je

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 26.07.2018
10:53

Samo Morata da ostane a ovo neka radi sta god im je volja.

avatar
SvAšTa_ŠtOnE
Thursday, 26.07.2018
10:31

I onda izasla vijest, postavljena dva uslova Bonuciju. Nisu postavljena dva uslova Bonuciju, nego je postoje dva uslova za transfer, prvi je da se proda Rugani i otvori mjesto, a drugi je da Higuain ode ili u Milan ili Chelsea, svejedno je Juveu. Međutim, ako kupi Chelsea Higuaina onda Morata ide Milanu, ali ako Higuain ode Milanu sta s Moratom? Zato Čelzi kojem se u ovom tekstu žuri za Ruganija u stvarnosti ne žuri, jer sve dok Chelsea ne kupi Ruganija, ne ode ni Bonuci u Juventus, a kad ne ode Bonuci, ne moze ni Higuain u MIlan jer Milan nema prostor ni novce za transfer. Ali pošto su svi objavili da je Bonuci dobio dva uslova, sazna li se koja su to? :) Da se ne svađa ubuduće sa Alvešom koji nije tu, a drugi možda da neće biti kapiten :)

avatar
MarioJ
Thursday, 26.07.2018
11:32

Da upiti izvinjenje navijacima i da slusa Alegrija i Kijelinija kao malo dijete. Sam Kijelini je prvi pitan o mogucem povratku u Bonucija. Ja za to nisam vec ili za ostanak Ruganija ili dolazak Godina.

avatar
SvAšTa_ŠtOnE
Friday, 27.07.2018
08:04

Ali onda bi morali dati pjanića. Juve nema para za Ronalda, a sad je u prekršaju fair play-a. Odlučio je (na zahtjev Ronalda) da ostanu svi najjači (prije svega Dybala Pjanić), sad treba izmislit 100 miliona budzetskih i nekih 10 miliona budzeta za plate osloboditi koje plaća Juve za Ronalda. Higuain je idealan, ali neće ga niko, Chelsea da ali sa Pjanićem, a ovamo Milan nema, pa da se napravi mućka sa vraćanjem Bonucija... Tu bi se dobilo nekih 3 4 miliona za plate. Ostalo bi da se proda alex sandro i rugani, taman oko 100 miliiona i da se taman namiri njihov odlazak za plate tih 3 4 miliona taman primaju njih dvojica. S druge strane. Chelsea vam se miješa tu jer hoćete da ih ispalite, pa vam on sad gura Moratu u Milan. Milan zna da je bolja investicija u Moratu nego u Higuaina... Kad bi sad mogao MIlan i da da Bonucija Juveu i da uzme Moratu... :)