Čelsi spremio 180 miliona za kupovinu, ništa od reprezentativca Engleske, Lampard ima plan!

Autor: Stefan Matić
utorak 11.02.2020.
22:57
Izvor: Sportske.net

"Plavci" uštedeli prethodnih godina, pa se na leto očekuje velika kupovina.

EPA-EFE/Gerry Penny
EPA-EFE/Gerry Penny

Povezane vesti

Iako se očekivalo da Čelsi baci par "bombi" na januarsko transfer tržište, ostali smo bez spektakla. "Plavci" nisu doveli nikog, tako da svi poslovi ostaju odloženi za naredno leto.

Engleski mediji tvrde da će tim sa "Stamford Bridža" imati oko 180 miliona evra na raspolaganju. Prva meta je, makar do sada, bila Džejdon Sančo, ali bi skupoća mogla naterati "plavce" na "lou-kost" varijantu.

Pominje se Hakim Ziješ. Za Marokanca je navodno bila poslata ponuda od 40 miliona evra tokom januara, ali je ona odbijena, Ajaks bi bio raspoloženiji za pregovore na leto.

Krilo bi definitvno koštalo manje od Sanča čija se vrednost procenjuje na 120 miliona evra.

zijeh

Dolazak Marokanca bi ostavilo prostora za ponudu ka Lesteru, meta je Ben Čilvela pored pomenutog dvojca traži se napadač i štoper.

Biće vruće leto na "Stamford Bridžu", do tada ćemo saznati da li ćemo gledati Čelsi u Ligi šampiona što je bitan uslov za dolazak kvalitetnih igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 12.02.2020
11:48

Marokanac je mnogo povoljnija varijanta, ne znam zašto se zapelo oko Sanča. Lično bih kao Junajtedovac kupio umesto Sanča, Marokanca i Glišija. Dva dobra igrača za po ceni jednog. Radi se o dva igrača koji grizu, Marokanac može biti i plej. Nedovoljno cenjen igrač po meni i ko god ga dovede, dobiće odličnog igrača, za današnje pare,po korektnoj ceni. Ok Sančo ali to je za klubove kojima treba jedan do dva igrača da se pojačaju. Čelziju, Junajtedu, Arsenalu, dosta uz uslov da se pokaže da ih vodi dobar trener. Oli nije, Arteta tek kreće, za Lamparda ne znam šta da kažem, gori od Olija nije ni žmureći.

avatar
JC\'90
Wednesday, 12.02.2020
09:48

Sanco je jedini igrac koji moze dostojno da zameni Azara. Uz njega treba im Cilvel, Rajs umesto Zorzinja i Mings iz Vile. Moze i Grilis. Desni bek obavezno Arons iz Norica.

avatar
The KING (return)
Wednesday, 12.02.2020
02:10

Ovo je takvo lupetanje Engleskih medija, mislim da je svakoj budali jasno da Lampard nece biti trener Celzija beediti z TOP 4, a sukb sa Kepom mozda ga kosta posla ove 3. utakmice Junajted, Bajern i Totenhem ce odrediti Lampardovu sudbinu...

avatar
Žarko Petrović
Wednesday, 12.02.2020
02:03

Sanco je vec u top 10 fudbalera i vredi za njega dati te pare. Ali cena od 40 miliona za Zijeha je presmesna, pa ne igra za Dinamo Zagreb, covek se dokazao debelo u LS, a u najboljim je fudbalskim godinama. Po meni vredi bar 70

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 12.02.2020
01:22

Budzet od 150m funti NETO je i vise nego dovoljan. Sanco 130m, Cilvel 70m, Dembele ili Verner 50m. To je 250m. Dolazi od Morate 50m sad na leto. Alonso, Bakajoko, Mici i Pasalic samo ce nam doneti 100m. Dakle eto odmah novca za jos jednog igraca od 50m. Da ne pricam sve ostale na pozajmicama koje cemo moci da prodamo pa i Barklija sto da ne. Takodje like for like zamene npr. Prodas Kristensena ili Zumu za 40m dovedes za taj novac nekog drugog. Bice ovo leto spektakl. Pored Cilvela, Sanca i Dembelea ili Vernera ja bih uzeo stopera nekog dobrog i Grilisa a za cetvrto krilo posto idu i Vilijan i Pedro pored CHO, Pulisica i Sanca da imamo Bogu ili Martensa za free.

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 12.02.2020
00:32

Koliki god bio budzet i koliko god kostao Sancho Celziju je potrebni vise nego bilo kome drugome.Sancho sa Pulisicem ,Odoiem i Willianom bi cinio extra krilnu snagu.Svi sem Williana mladi igraci a Willian tu kao neko ko je iskusan medju njima.Abraham da ostane u napadu i dovesti Wernera kao podrsku i imali bi 2 mlada napadaca za buducnost.Sredina nam je extra i neka ovako ostane tu smo najaci Jorginho,Kante,Kovacic,Mount,Barkley jos RLC kad se oporavi bit cemo tu mocni.Desna bocna strana je ok James ce biti kidalica a Azpilicueta je tu kao iskusni igrac da pruzi podrsku njemu mladjem da napravi jos veci progres.Alonso nije igrac vise za Celzi njemu odgovara Konteov sistem i da bude wing back,Emerson je solidan ali treba jos jedan lijevi bek Chilwell po zelji svih pravih navijaca Celzija.Pozicija stopera je isto dobro popunjena Rudiger je klasa za sebe Zouma je isto dobar igrac ali mora se popravit, Christensen i Tomori mladi perspektivni stoperi koji mogu biti samo bolji igraci kroz godine.Kepa je po meni golman odlican stvar je u tome da nema rezerve i treba dovesti nekoga npr Pope da se dovede da natjera Kepu da grize za poziciju golmana.Sa svim nabrojanim fudbalerima imali bi 80 posto mlad tim sa nekim pojedinim iskusnim igracima sto bi dalo prostor da se ova ekipa nadogradjuje i da egzistira narednih 6-7 godina da budemo mirni.Prodaja Pedra,Girouda,Alonsa i Caballera i rjesili smo tim za dosta sezona da uigravamo i da napravimo mocnu generaciju koja ce da bude jaka za najvece domete.

avatar
Stabber
Wednesday, 12.02.2020
18:56

Verner da dodje da greje klupu Abrahamu? Verner je vec par sezona igrac koji reseta u Bundesligi i u LS.

avatar
Stabber
Sunday, 16.02.2020
01:33

Batsuai je mnogo mnogo bolji igrac nego sto se misli samo sto ne dobija sansu

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 13.02.2020
21:43

Ne bi grijao klupu Abrahamu nego bi samo pojacao konkurenciju u napadu.Abraham sam ne moze da igra svaku utakmicu uvjek bi postojale mogucnosti da jedan igra drugi odmara i sve tako ili obojica da zaigraju kao 2 napadaca.Abraham ne moze sam da igra i iznese sav teret, Giroud odlazi a Batshuayi nema kvalitet da bude dostojna konkurencija Abrahamu.

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 12.02.2020
00:06

Verujem da ce budzet biti veci od 180m i verujem da ce uprava izdvojiti 120m za Sancha. Takav igrac se ne propusta. Zijeh bi takodje bio ekstra pojacanje, preko nam je potreban tako kreativan igrac jer Mount na poziciji 10ke jako slabo kreira sanse. Ne znam zasto su zaglavili za Cilvela toliko, po meni je on precenjen igrac. Alex Telles je bolji od njega. Novi golman je obavezan, kao i stoper. Tek se sada osecaju posledice losih poteza uprave u ranijim transfer rokovima.