Čelsi siguran, pada suspenzija, prva meta Srbin, dva rešenja za napad!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 25.10.2019.
11:33
Izvor: Sportske.net

Lampard, ali i klub ohrabren startom sezone, imaju veoma jasne ideje šta nedostaje. Skauti sinoć gledali srpskog reprezentativca.

EPA-EFE/OLAF KRAAK
EPA-EFE/OLAF KRAAK

Povezane vesti

Prema informacijama iz Engleske, Čelsi sa priličnim samopouzdanjem očekuje ishod žalbe, veruju da će im kazna suspenzije biti prepolovljena i da će u januaru moći da kupuju igrače.

S obzirom na igre u Ligi šampiona, ali i pet pobeda i trenutno četvrto mesto u PL, Lampard će dobiti pojačanja već na zimu. On želi da promeni napad, ali i da pojača vezni red.

Sinoć su skauti Čelsija gledali Sergeja Milinković Savića protiv Seltika, naime, veruje se da bi Kežman mogao da se dogovori sa bivšim klubom, mada je teško verovati da će se Lacio odreći Srbina u zimskom prelaznom roku.

Ono što su realnije mete za Lamparda u januaru su dva napadača. Naime, Roman Abramovič je spremna da izdvoji novac za Tima Vernera vođu napada Red Bul Lajpciga, ali i odličnog Kaluma Vilsona koji u kontinuitetu igra dobro u Bornmautu.

Menažder Čelsija smatra da Tami Abraham treba da dobije podršku u špicu, ne veruje u Žirua koji želi da napusti klub, kao i zaboravljenog Bačuaija. Upravo umesto njih dvojice bi mogao da stigne novi tandem napadača.

Milinković-Savić je inače bio jedan od najboljih na terenu, iako je Lacio poražen. Naime, dobio je veliki broj duela, pokazao još jednom da sa lakoćom koristi i snagu i dobar skok, uz sjajnu tehniku, pa sigurno da su "špijuni" iz Londona imali šta da vide...

Za Lacio je prvenstvo mnogo važnije, u nedelju uveče gostuju u Firenci, a u vanrednom kolu u sredu dočekuju Torino.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Friday, 25.10.2019
19:23

Verner je top, ali MS i Vilson nikako. Prvo sto su te pozicije odlicno pokrivene a drugo sto bi ti igraci bili preskupi i ne bi doneli kvalitet u odnosu na novac koji je placen. Treba biti pametan i ne rasipati sad novac posle svega, kad bi doveli Vernera, Cilvela, Badasilea i Kijezu to bi bio posao.

avatar
Offside
Friday, 25.10.2019
18:37

Savic je po nasim medijima uvek najbolji na terenu a Lacijo retko pobedjuje...Napravise od proseka vrhunskog igraca a decko ne zna gde bode...

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 25.10.2019
18:05

Samo Verner! Pokidao bi u Celsiju garantujem!

avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 26.10.2019
20:28

Samo nek je mlado i to kod Lamparda kida.Abraham,Mount,Pulisic,Hudson Odoi,Loftus Cheek,Zouma,Christensen,Tomori svi su odlicni a vecina iz nase akademije .Vjerujem da i kupovinom mladih igraca bi se ovaj niz nastavio uz neke iskusnije kao sto su Azpilicueta,Jorginho,Kante,Rudiger,Alonso,Willian siguran sam da cemo imati opasnu ekipu.Najstariji nam igrac Azpilicueta sa 30 godina sto je vrh nekada se sjecam u Celziju je dosta igraca bilo sa preko 30 godina a sada samo jedan sa 30 godina .Lampard odlicno radi smjenu generacije i postavlja temelje jakog Celzija.Mora se biti strpljiv sa Lampardom ako iko zasluzuje veci kredit kod Abramovica to je Lampard jer je najveca igracka legenda kluba i sigurno veliki autoritet zbog toga.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 26.10.2019
21:38

Igracka legenda kluba? Brate sve 5 i sve super ali SVI nakon Terija!

avatar
NikkiCFC
Friday, 25.10.2019
17:09

Ako nam negde ne treba pojacanje to je vezni red. Kante, Zorzinjo, Kovacic, Maunt briljiraju. RLC kad se vrati uskoro konkurisace za prvu postavu. Tu je i Barkli koji je tu najslabiji ali nije los za rotaciju. Mozda njega da prodamo na leto i dovedemo nekog zadnjeg veznog. SMS ne bi mogao do klupe nase jer su sva tri engleza bolji plus Kovacic za tu poziciji. Mali Galager briljira, zapamtite to ime! Ziru ce otici jer realno ne trebaju nam tri napadaca ali je super igrac za rotaciju. Nikada nije razocarao za ovu sezonu ipo. Bacuaji vec ima 4 gola sa klupe i odlican je za rotaciju. Cak i da mozemo da dovodimo ne bih nikog uzeo na zimu tim napreduje iz nedelje u nedelju, 6 pobeda zaredom a igramo bez Rudigera, Emersona, Kantea, RLC-a itd... Pedro ne moze ni do klupe, imamo veliki sastav i tek na leto idemo na trziste ali po 2,3 vrhunska igraca. Stoper, levi bek i krilo i mozda napadac.

avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 26.10.2019
20:24

Meni je Barkli vrhunski veznjak jedan od najdrazih koje imamo ali jednostavno nam je prevelika konkurencija u veznom redu ne mogu svi igrati .Nekako su uvjek najsigurni Kante,Jorginho i Mount ali Kovacic i Loftus Cheek ce svakako isto dosta biti upotrebljivi steta sto Barkli je tu nekako kao posljednji izbor a meni licno je najdrazi nas veznjak.

avatar
1905
Sunday, 27.10.2019
22:19

Možda ti je omiljeni igrač ali na ovoj poziciji na kojoj igra (mc) je, iskreno, kanta. Bez ljutnje. Niko ne nervira u ovom timu Čelsija kao on kada igra. Mislim da bi mu iza špica najviše odgovaralo da zaigra.

avatar
Jagger86
Friday, 25.10.2019
14:01

Slede nove epizode ...SMS u Chelsea....Kezman dogovorio transfer..SMS gledao kuću u Londonu, prvi komšija mu je J.Terry itd. Smejurija !

avatar
RealisticChelseaFan
Friday, 25.10.2019
12:40

Ne treba nam SMS kad vec imamo RLC-a. Veoma su slicni igraci. Treba nam levi bek, stoper i krilo. Govori se o Cilvelu, Sanchu i Akeu. To bi bila top pojacanja. Mozda je potreban i desni bek ako se Reece James ne pokaze.

avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 26.10.2019
20:30

Reece James ima veliki potencijal samo ga treba vise forsirat kao Abrahama,Mounta,Tomorija,Zoumu,Pulisica,Odoia,RLC i vidio bi da i on ima kvalitete svoje.Sto se tice lijevog beka Emerson bi extra bilo da ostane u prvih 11 a Alonso sjajan kao zamjena.

avatar
Kensington 1905
Friday, 25.10.2019
12:05

zaboravljeni 🦇 treba da ostane!

avatar
Darko0071
Friday, 25.10.2019
11:37

Celo leto su pisali za united a sad je dosao red na celsi..

avatar
BlueBoy84
Friday, 25.10.2019
11:36

100 milki i tu je. Sa Kanteom najbolji par premijer lige