Čelsi se ne zaustavlja, kvari posao i "Lisicama", konačno stiže zamena za Azara?!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 17.06.2020.
08:33
Izvor: Sportske.net

Sjajnog fudbalera su često poredili sa bivšom zvezdom "Plavaca".

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

"Plavci" su kupili Hakima Zijeha od Ajaksa za 40 miliona evra, dogovorili su i transfer Tima Vernera iz Lajpciga za još 60, ali jasno je da tu neće biti kraj.

Spekulacija je puno, često se pominje i dolazak Kaija Haverca, a Čelsi se izgleda sprema da pokvari planove i Lester sitiju.

Naime, Brendan Rodžers je veoma zainteresovan za fudbalera Brentforda Saida Benramu, ali su se sad i "Plavci" uključili u čitavu priču.

Sjajnog Alžirca porede sa Edenom Azarom, ima sjajnu sezonu u Čempionšipu, postigao je 10 golova i upisao sedam asistencija, skrenuo je pažnju velikog broja klubova.

Ima još dve godine ugovora sa Brentfordom, koji za njegove usluge traži 28 miliona evra, pre dve godine doveli su ga 1,7 miliona evra iz Nice.

Sada je i Frenk Lampard pokazao interesovanje za njegove usluge, "Plavci" su minulog leta ostali bez Edena Azara, ovog će izvesno ostati bez Pedra i Vilijana, pa je jasno da im je potrebna "sveža krv" na krilnim pozicijama.

Baner

Benrama može da igra na oba krila, ali je ove sezone sve mečeve igrao uz levu aut liniju.

Ima 24 godina, uklapa se u filozofiju Čelsija, istakao je da je polaskan zbog interesovanja iz Premijer lige, a čini se da će sam na kraju doneti odluku o nastavku karijere, kako i Lester i klub sa "Bridža" bez problema mogu da plate pomenutih 28 miliona evra za njegove usluge, a kako stvari stoje oba tima bi trebalo da se domognu i Lige šampiona.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke