Čelsi pustio krilnog igrača, postignut dogovor sa Njukaslom

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 23.01.2018.
10:58
Izvor: Sportske.net

Ekipa Čelsija je postigla dogovor sa Njukaslom, izgleda da će novi fudbaler "Svraka" uskoro biti promovisan.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Čelsi je pustio Kenedija na pozajmicu do kraja sezone.

Ovaj brazilski fudbaler je viđen sinoć u Njukaslu, izgleda da je pao dogovor oko njegovog novog angažmana, pa će Rafa Benitez dobiti prvo pojačanje u januarskom prelaznom roku.

Sve bi trebalo da bude potvrđeno danas, Kenedi koji nije imao mesta kod Antonija Kontea u prvom timu, pokušaće da se kroz Njukasl izbori za mesto u timu naredne sezone.

Kenedi ove sezone nije igrao za Čelsi, pa je Konte bez problema dao zeleno svetlo.

Benitez nije završio sa kupovinama, očekuje se dolazak još jednog fudbalera uskoro, i to napadača, što znači da ćemo vrlo brzo videti i odlazak Aleksandra Mitrovića.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stabber
Tuesday, 23.01.2018
21:48

Dovodimo onog iz Rome a vec imamo dobrog Kenedija, pa to je da pukne covek sa ovim Konteom, samo nesto eksperimentise....

avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 23.01.2018
13:01

Kenedy ide u Newcastlle na pozajmicu gdje ce sigurno vise igrati nego u Celziju i pokazati svoje kvalitete ako ih posjeduje vratit ce ga Celzi sigurno.Ovaj potez je ocekivan s obzirom da se oslobadja mjesto za Emersona .

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 23.01.2018
20:03

Da, najbollji potez za njegovu karijeru. Vec dve ipo godine je u evropi a nema uopste utakmice u nogama. Kao velikom talentu iz Brazila i mladom igracu to mu je definitivno potrebno vise od svega. Do kraja ove sezone i celu sledecu da igra negde redovno pa cemo videti sta sa njim. Verujem da ce ga Benitez koristiti kao krilnog napadaca sto on u biti i jeste... Imam velika ocekivanja od njega nakad potezima podseti na Ronija, Marsela... Moze on mnogo. Samo da radi jako!

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 24.01.2018
10:19

Upravo tako Kenedy moze u buducnosti biti ozbiljan igrac samo da se izbrusi negdje i pokaze kvalitete.Dosta me podsjeca na Marcela kada krene u napad po boku .Ima sjajnu tehniku klasicni Brazilski dribler,brz kao metak bit ce nesto od njega samo da redovito igra i vjerujem da ce ova posudba dati signal Konteu da li da ga vrati u ekipu ili ne.U svakom slucaju najbitnije je da igrac igra a ne da bude na klupi kod nas pa sta bude bit ce.

avatar
Tuesday, 23.01.2018
12:19

Kako nije Kenedi igro kada je sve (mozda koju nije al vecinu jeste) utakmice u kupu igro?