Čelsi prati talentovanog Brazilca, dovode ga već na leto?

Autor: Nikola Miloradović
petak 05.04.2019.
14:24
Izvor: Sportske.net

Poznato je da im je izrečena kazna u vidu zabrane transfera, ali "Plavci" se nadaju da bi mogli da promene situaciju.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Fudbalski klub Čelsi je zbog angažovanja maloletnih fudbalera na nelegalan način zaradio zabranu registrovanja novih igrača u naredna dva prelazna roka.

"Plavci" su se već jednom žalili, nadali su se da će žalbeni proces odložiti kaznu, ali nisu uspeli u toj nameri.

Ipak, imaju zakazano saslušanje 11. aprila, kada će novom žalbom pokušati da se izbore za pravo da registruju pojačanja pred početak naredne sezone, a ako im to ne uspe, okrenuće se Arbitražnom sudu za sport.

Veruju izgleda čvrsto u to da će uspeti da se izbore za kupovinu igrača tokom letnje pijace, pa tako već planiraju nekoliko pojačanja.

Velika želja uprave je navodno i 21-godišnji vezista Atletiko Paranaensea Bruno Gimaraeš.


Skauti Čelsija pratili su ga tokom utakmice u okviru Kopa Libertadores protiv Boke, koju su dobili sa 3:0, a na tribinama je bio i glavni skaut Šahtjora Žose Boto, koji je takođe pratio talentovanog vezistu.

Inter je u januaru pokušao da ga dovede u svoje redove, ali je Paranaense odbio ponudu "Neroazura", dok su mladog Brazilca pratili i Napoli, Milan i Lil.

Ima otpusnu klauzulu od 40 miliona evra, što bi "Plavci" mogli da plate čak i da se ne plasiraju u Ligu šampiona, a Gimaraeš ima i španski pasoš, što će sasvim sigurno olakšati njegovu registraciju u Engleskoj, tačnije izdavanje radne dozvole.

Gimaraeša igra na poziciji zadnjeg veznog, a njegov najveći kvalitet su sjajni pasovi iz sredine ka napadačima i veruje se da bi se sjajno uklopi u sistem Mauricija Sarija.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 05.04.2019
15:03

Dosta vise talenata trebamo zvezde!

avatar
RealisticChelseaFan
Friday, 05.04.2019
17:47

Nijedna zvezda nece da dodje u Celsi prijatelju, a navescu ti sad i razloge. Uskoro sledi zabrana transfera, losa organizacija struktura u klubu vec godinama, LS visi o koncu, Azar samo sto nije otisao ,a ostali igraci nisu dovoljno kvalitetni ni za top 4, kamoli za titulu. Apsolutno ne postoji nijedan razlog da neki top igrac dodje u Celsi. Dok nam zvanicno ne udare zabranu transfera za leto, mozemo na brzaka da probamo da dovedemo nekog mladjeg i kvalitetnog igraca tipa Lozano iz psv-a ili mozda Cilvel. To je maksimum cemu mozemo da se nadamo. Mislim da ce i sledeca sezona da bude teska za Celsi, ali treba da razvijamo talentovane igrace iz akademije kojih imamo na pretek. Loftus Cik, Odoi, Bejker, Abraham...

avatar
RealisticChelseaFan
Friday, 05.04.2019
23:15

Ako se izbori LS i odlozi zabrana, onda bismo zaista mogli da odradimo jako dobar prelazni rok, ali pod uslovom da se dovede neki dobar sportski direktor, a ne da Granovskaja dovodi poluproizvode za 30 miliona po igracu. Slazem se i da bi zabrana mogla da bude dobra jer bi klub bio primoran da daje sansu mladjim igracima, kojih imamo gomilu i dosta njih je jako talentovano. U tom slucaju bi rezultati ispastali sledece sezone, ali zato bismo ih razvili u jako jako dobre igrace sledece sezone.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 05.04.2019
19:45

Razumem ja tebe ali ako se izbori LS i ako se prolongira zabrana za januar moze se napraviti dobar prelazni rok. Ne moze se pucat na super starove ali moze se dovesti eto Tripije je na prodaju, Manolas za stopera, spic Ikardi ili Verner, desno krilo levonogo Bejl, Fekir, Bejli... Znaci ovo je iz glave. Ako se slucajno potvrdi zabrana onda je to dobro opet. Zasto? Zato sto ce sansu dobiti Zuma, onaj mali iz Vigana mislim nas je igrac a igra desnog beka i stalno je u timu kola, Kovacic se nece moci otkupiti pa eto sanse za RLC jos vise, Iguain verovatno se vraca pa eto sanse za Abrahama ili Bacuajija, itd. Znaci mnogo je stvarno dobri tu stvari nije sve ni tako crno. Problem su ovakvi jer nisu od nikakve koristi vec samo moguce dobri a nama trebaju pojacanja!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 05.04.2019
14:51

Ima primer lukasa piazona i kenedija...nek vidi kako su oni prosli u celsiju...jel i onaj nejtan u celsiju?

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 05.04.2019
19:45

Kako ti volis Celsi to je cudo :)