Čelsi potrošio bogatstvo, vreme je za prodaje, dvojac se seli u Seriju A?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 17.09.2020.
17:32
Izvor: Sportske.net

"Plavci" su ovog leta "razbili kasicu".

EPA-EFE/Michael Regan/NMC/Pool
EPA-EFE/Michael Regan/NMC/Pool

Povezane vesti

Čelsi je ovog leta potrošio 223 miliona evra na pojačanja, utisak je da to nije kraj, žele još golmana, možda i još jednog defanzivca.

Ipak, moraće i da prodaju, zaradili su već od prodaja Marija Pašalića u Atalantu (15 miliona), kao i Nejtana u Atletiko Mineiro (tri miliona), ali je na njihov račun legao i novac od prodaje Alvara Morate madridskom Atletiku, Španci su im ovog leta uplatili 56 miliona evra.

Dakle, zaradili su 74 miliona evra, ali će izvesno zaraditi još, za brojne igrače nema mesta, a prema informacijama koje ima Fabricio Romano dvojac je na pragu prelaska u Seriju A.

Naime, Đenova želi Davidea Zapakostu, ali samo na pozajmicu, pregovori su u toku.

Bonus baner

Na izlaznim vratima je i Tijemu Bakajoko, kojeg žarko želi Milan, sam fudbaler takođe želi karijeru da nastavi na "San Siru".

"Rosoneri" su ovog leta pojačali vezni red angažovanjem Sandra Tonalija, sada se okreću ka Bakajoku, žele Francuza na novu pozajmicu, dok bi Čelsi radije da ga proda.

Čini se da će se na kraju ipak dogovoriti, videćemo ko će isterati svoje, utisak je da bi pozajmica uz obavezni otkup bila najlogičnije rešenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ceks_FC_Chelsea
Thursday, 17.09.2020
22:38

A novac od hazarda ste zaboravili da napomenete

avatar
LFC*19
Friday, 18.09.2020
12:31

i od kepe isto ;) pomenite novac i od joe kola :)

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 19.09.2020
00:30

Zaboravio si da je Pulisic i Ziyech dosao?!

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 17.09.2020
20:24

Bakayoka i Zapakostu upakovati i staviti masnu gdje god zele samo neka idu jos bolje ako se malo i zaradi na njima pogotovo na Bakayoku se moze neka kinta uzeti.Zapakosta bek za prosjecne klubove dok Bakayoko svi su imali velika ocekivanja ali jednostavno covjek nije u elementu bio dok je bio u Celziju dobijao je prilike ali nije to to.Ta godina kada su ti igraci dovedeni zajedno sa Moratom i Drinkwaterom je jedna od najgorih kada je u pitanju selekcija igraca i kupovina istih.

avatar
LFC*19
Friday, 18.09.2020
12:44

E sad cemo da vidimo kako igraci trose pare u klubu koji ih ne zeli. Kao navijac Liverpoola ali fan Premier lige, reci cu vam sta ja znam o tome sto Chelsea treba da uradi. Vrlo jednostavno i LAKO Chelsea treba da se oslobodi Kepe. Problem je u tome sto je placen koliko je placen i jeftinije je da je tu nego da prodas u prve dvije tri godine za mnogo manje, jer se transfer budzet granica smanjuje, a vec je smanjena zbog korone pa i ovih trosenja. Ne zaludjujte se, nemate para vise nego drugi, samo imate ludog gazdu, sve dodje na naplatu. U odbrani, imate prvo Rudigera, kojeg biste makli. Aspi je kapiten a igra James... tj buducnost je. I jednog i drugog treba maci, ali treba neko da im da tu platu, sto igraci danas koriste i sjede do kraja ugovora. Imate 3 4 lijeva beka, prvi alonso je skup za italijane ali i spance. Pogotovo plata, a tu su i Kenedi kojeg ste potrosili a nije ni zaigrao posteno, momak ima vec 24. Ako pricamo o svjetskim klasama pogledajte arnolda kod nas i mnogo vam je jasno. A tu je brazilac bek. Sta reci, ti momci svi imaju zagarantovane novce i velike plate. Njihovim prodajama se gubi a ne dobija. Idemo dalje, sredina... uh, Kante. On ce otici, on je i najbolji od ovih koji ocigledno nemaju buducnost u klubu i tu je jos godinu dok ga neko ne uzme za 20 milionA. Barkli :) velika nada Evrtona i nista vise. Zapakosta, kojeg ne mozete sve ove godine dati i iscucace tu cijeli ugovor. Mozes, on isto. Bakajoko, kojeg ste propustili dati Milanu, ali ko zna. Zorzinjo i Hrvat. Dva igraca cije je mjesto u prvoj popunjeno, naravno dok dosljaci ne zauzmu poptuno to mjesto, igrace i ulazice, svakako vrlo ce biti nezadovoljni. Ziru, napadac, covjek kojeg tu sledece god sigurno nema i na kraju Bacuaji, s kojim cete se isto setati dogledno vrijeme. Momci, ovo je sve gubitak!!! Ali vidjecemo kako ce to da se odrazi na fifnansije kluba. u svakom slucaju svaka cast vasem Abramovicu, ima petlju da rizikuje. Na komentar nekih ljudi iz uniteda zasto ne kupuju, odgovor je bio jasan... Nijesmo sigurni da ce se odigrati ova sezona DO KRAJA. bar ne u nekim zimskim mjesecima, to su sve nenormalni gubici za klub. Svaki je klub izgubio velike novce. Liverpool je na berzi izgubio samo 500 miliona eura. A Chelsea postavio rekord kupovine... i? Hoce li je uzeti? Aj da vidimo.

avatar
LFC*19
Monday, 21.09.2020
10:05

Neozbiljan si. Kepa out, juce si vidio. Moras da znas da kad nekome poljuljas samopouzdanje mozes da ga prodas ali odmah kako bi u novoj sredini taj pokusao da se vrati. Znaci, KEPA OUT. Dje vam ga je rudiger? Je li moguce da ja znam bolje od tebe? Tomori i Ampadu su vam najbolji stoperi nego ih morate dati na pozajmice jer je najlakse tako rijesit stvar. Tijago silva ce vam biti prvi CB. Sto se tice poredjenja robertsona i Cilvela, moze Cilvel biti bolji 3 puta ali nece pruziti partije kao robo, jer mi bolje igramo. To ne zavisi samo od igraca. Juce vam je James igrao odlicno, kao i Kovacic, Tomori je pokazao da je doktor, Kante je trcao kao lud. Ali KAntea vam stavlja naprijed umjesto zadnjeg :) Evo vec drugo kolo. Igra vam Mount, miljenik kao sto svaki trener ima takvog, i onda Haverc igra krilo, umjesto Mount Klupa, Haverc veza a Odoi prva... Sve naopako. Stavili ste protiv nas koji smo najbrza ekipa u svim linijama Zorzinja najsporijeg covjeka da brani sredinu, Kante vam naprijed :) Stavili ste Alonsa da igra, da ste sa 10 igrali bez njega bolje bi bilo. Haverca morate da vratite na poyiciju koju igra najbolje, ne moye se u PL igrat krilo sa 1.90 kao u njemackoj, gdje nemas prostora minuta jednog da si sam.

avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 19.09.2020
00:32

Buraz ovo sve sto si napisao nigdje veze sa vezom ali iskreno ja sam jedno komentarisao ti nesto sasvim drugo.Ako pricas o Celzijevom sadasnjem timu neuporediv je u odnosu na timove od prije par godina.Golman jeste slaba tacka ali isti taj Kepa je bio najbolji golman Spanske lige i skupo placen i normalno da se ne moze tek tako olahko prodat dobit ce jos sansi svi su zaboravili da je covjek prvu sezonu extra branio.Rudiger je za mene klasa stoper i najbolji stoper sto smo dosad imali ,to sto je prosle godine imao oscilacije nije mogao sam drzati odbranu jer nije imao adekvatnog partnera ,kod Kontea i Sarija je odlican bio i opravdao svoju cjenu,Thiago Silva ce unijeti potrebnu cvrstinu i klasu u odbrani zajedno sa Rudigerom zato je i doveden a kao opcije tu su Zouma,Christensen i Sarr ako ne ode na posudbu ,Chilwell na lijevoj strani je bio jedan od najboljih bekova PL po meni Robertson vas nista bolji nije igrac od Chilwella zivi bili pa vidili a kao alternativa ce mu biti Alonso sto je sasvim solidna alternativa ,James igra jer se forsira mladost i momak dobro igra ofanzivno je jaci od Azpilicuete koji je jak ali samo defanzivno i to sto je kapiten nema veze igra onaj ko se pokaze kod Lamparda,Sredina Kante i Kovacic ce extra da funkcionise jer ce Kante biti na prirodnoj poziciji DMF i nema sanse da igrac toga kalibra bude prodat jer cini vazan dio ekipe, a Kovacic CMF centralni veznjak,imamo tu i Jorginha koji moze uvjek uskociti kao i RLC,Ofanzivni vezni je sada mnogo jak prosle godine samo je bio Mount sada je dosao Havertz koji je klasa a vec mnogo mlad i svakako da ce biti dobro imati takva 2 igraca na tim pozicijama a mogu igrati i kao krila obojica ,Barkley je tu visak i nazalost bit ce prodat iako mi je drag igrac.Krila Pulisic i Ziyech ce biti nedodirljivi jednostavno su obojica vec sada sigurno zacementirali krilne pozicije iako nisu igrali i sigurno da ce doprinositi mnogo napadu Celzija gdje ce Werner kao vrhunski napadac uz jak tim da postize dosta golova.Tu je i Abraham kao i iskusni Giroud kao alternative a Hudson Odoi moze da mjenja nekada Ziyecha ili Pulisica.Ovaj tim Celzija je itekako mocan ono sto niko ne moze garantovat to je kako ce igrati skupa ako Lampard to dobro uigra a za to je potrebno vrijeme Celzi ce biti itekako opasna ekipa, tesko ce odmah osvojiti veliki trofej ali vec naredne sezone itekako moguce je da napadnu LP ili PL dok ove sezone ako budu 3 bit ce uspjeh mada mozda i iznenada i ostvare bolji plasman.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 17.09.2020
18:26
avatar
Oldboy
Thursday, 17.09.2020
18:12

Alonso, Emerson?

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 17.09.2020
20:24

Jedan sigurno ide vjerovatno Emerson kojeg zeli Inter najverovatnije da Alonso ostaje kao alternativa Chilwellu.

avatar
Mangus
Thursday, 17.09.2020
18:07

Celzi treba da proda sledece igrace:
Drinkvotera, Zapakostu, Palmierija, pa cak i Barklija, Mozesa, Babu rahmana Van ginkela... Svako za po 10 da prodaju to je 100 milki a prodace ih i skuplje

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 17.09.2020
20:27

Bas tako sve na prodaju jedino od svih mi je malo zao Barklija jer je imao ogroman potencijal i svidjao mi se je potez kada je doveden jednostavno on ce tesko igrati u sredini pored Kantea,Kovacica i Jorginha a nema mjesta ni kao ofanzivni vezni sto mu je prirodnija pozicija pored Havertza i Mounta.Ja i dalje stojim da je dobar igrac imao je on i dobrih utakmica u Celziju ali ono sto mu je falilo je konstantnost a ne toplo hladno kako je igrao.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 17.09.2020
20:32

Nema sanse i jedan da bude prodat, samo pojajmice samo gledaj, niko ih nece.