Čelsi - Otišla ponuda, Konteov omiljeni igrač na meniju!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 03.01.2018.
10:11
Izvor: Sportske.net

Dugo već želi da ga dovede, videćemo kako će se rasplesti, tim pre što igrač ima jaku želju da stigne u London.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Ponuda je otišla, sada je sve na Bajernu.

Naime, Čelsi hoće Artura Vidala i to nije ništa novo, sa Konteom je osvajao titule u Juventusu, spreman je da ode u London, po poslednji veliki ugovor karijere, ali, čini se da je ponuda "Plavaca" preniska.

Oni nude 40 miliona evra sa bonusima, to je suma koju je Bajern platio Juventusu, ali Bavarci žele dvadesetak više.

Sam Vidal bi imao veću platu nego u Nemačkoj, a dobio bi priliku da radi sa Konteom koga smatra za najboljeg trenera u karijeri.

Čileanac je bio očajan u prvom delu sezone, dok Hajnkes nije preuzeo kormilo od Anćelotija, standardno je pravio probleme van terena, uz to sa Čileom se nije plasirao na Mundijal, što je dotuklo njegovo samopouzdanje.

"Bild" piše da je ovo prilika da Bajern vrati novac, Vidal nikada nije ponovio partije iz Juventusa, mada se ne može reći da je bio promašaj. Vidal je zanimljivo najstariji igrač Bajerna posle Riberija i Robena, njegov odlazak bi označio početak rekonstrukcije tima i smene generacija.

Što se tiče jednog drugog fudbalera sa kojim je Konte radio, Italijan je juče, pred meč sa Arsenalom odbacio tvrdnje da će probati da dovede Kjelinija kome ističe ugovor, uz reči da bi to bilo sjajno, ali da sjajni štoper ima samo jedan cilj, da karijeru završi u Juventusu.

Čelsi večeras u derbiju koji je i finiš prazničnog ludila na ostrvu gostuje protiv Arsenala u londonskom derbiju i eventualnom pobedom ima priliku da ponovo preskoči Junajted na drugom mestu na tabeli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 03.01.2018
12:48

Ne dirajte Kielinia , ako za Boga znate

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 03.01.2018
11:21

Nerealno je da dodje u januaru ali na leto ga ocekujem. Tada ulazi u poslednju godinu ugovora i puni 31. Potpisati dvogodisnji ugovor i platiti ga 15-20 miliona. Sledece sezone cemo imati mnogo jaci tim i trebalo bi da izgleda ovako: Kurtoa, Aspilikueta, Kristensen, Ridiger, Sandro, Vidal, Kante, Mozes, Azar, Morata, Fekir(Grizman).