Čelsi odbio NEVEROVATNU ponudu bivšeg trenera ovo je razlog!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 27.09.2020.
09:51
Izvor: Sportske.net

Teško da se može zamisliti nešto povoljnije od ove trampe, ali "Plavci" ostali čvrsti, znaju šta im je potrebno...

WILL OLIVER
WILL OLIVER

Povezane vesti

Inter je na sebi tipičan način, u ludoj utakmici savladao Fiorentinu sa 4:3 u poslednja tri minuta su okrenuli rezultat. Konte je nezadovoljan sa tri primljena gola, ali piše se pobeda.

Tim još nije formiran do kraja, sinoć je nedostajao De Fraj, Naingolan i Vidal su ušli u finišu, mnogi smatraju da su sveži igrači, jer Konte ima mnogo veći izbor od Jakinija, presudili.

Sa druge strane, prelazni rok nije završen, čeka se potpis Matea Darmijana, ali to neće puno promeniti u kvalitetu, mada klub dobija na dužini klupe.

Ono što trener želi je N'Golo Kante i to nije tajna. Pokušavaju da prodaju Škrinjara, ali Totenhem i PSŽ neće platiti 60 miliona za Slovaka koji je bio na klupi.

Sa druge strane, nema ni ponuda za Brozovića, a Eriksen je igrao sinoć, mada je jasno da je daleko od one forme iz Totenhema.

Kako piše "Dejli Mejl", Inter je za Kantea ponudio Brozovića i Eriksena, plus nešto novca, ali je Čelsi odbio ponudu.

baner

Ona izgleda sjajno, no, Lampard hoće još samo Deklana Rajsa, i da proda Žorginja, vezni red je popunjen i tu za Hrvata i Danca ne bi bilo mesta. Posle silnih kupovina, "Plavcima" je potreban novac, a ne fudbaleri.

Dobitak za Inter je Perišić koga bi mogli da iskoriste po levoj strani, a Konte je sinoć odbacio tvrdnje da bi tim bio sigurniji u defanzivi sa četvoricom u liniji i rekao da će tome pribeći samo u slučaju preke potrebe.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
1905
Monday, 28.09.2020
23:54

Stvarno podcenjuju Kantea kad hoće kusurima da ga kupe.

avatar
damjan89
Sunday, 27.09.2020
18:55

Skrinjar za Kantea je i vise nego dobra pogodba za obe strane...

avatar
tanzar
Sunday, 27.09.2020
18:47

Inter ga ne trazi objavio onaj njihov direktor sta traskate

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 27.09.2020
16:19

Eriksen beton igrac i ne znam sto je isao u Inter ali ne bi imao mjesta pored Havertza i Mounta ne kazem da je mnogo slabiji odlican je on igrac ali jednostavno tu nam niko ne fali.Isto Brozovic extra igrac ali nije ni blizu klase Kantea.Tako da vjerujem da Celzi nije imao garancije da ce Havertz doci i biti sa Mountom na toj poziciji da bi se ovo ostvarilo ali ne treba zaboraviti koliko god ko bio dobar defanzivni vezni Kante je tu najbolji a nas je .

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Sunday, 27.09.2020
12:33

Mozda Brozovica ili Eriksena plus novac

avatar
Dragojevic Andrija
Sunday, 27.09.2020
12:30

da kazu skrinijar i 20mil i eto kantea.. ostalo ne vidim da bi bilo dbr za celsi a ni za inter.. da ovo urade sto ja rekoh onda bi trebali za nekih 50 60 mil uzet rice iz WH i eto celsi odradio odlican posao. ali niposto davati kantea a ne dovesti rice-a ili skrinijara ( kulibalija )na mjesto CB.. ali to se sig nece desiti posto celsi sad ima gomilu igraca koji trebaju bit prodati i samo su za neki tim sa sredine tabele ili nize..

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 27.09.2020
10:34

Jeste, bas bi neko ponudio tako nesto, dajte...