Čelsi odbio 50 miliona za Vilijana!

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 29.06.2018.
13:04
Izvor: Sportske.net

Čelsi je odbio Barseloninu ponudu za brazilskog vezistu.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Barselona je osvojila duplu krunu prošle sezone, ali to nije dovoljno kada vaš najveći rival osvoji Ligu šampiona. Oni sada žele da unaprede svoj sastav. Pogotovo nakon što je Adreas Inijesta objavio da više neće igrati za Barselonu.

Dvadesetdevetogodišnji Brazilac iz Čelsija je na meti ovog španskog giganta.

Španski klub želi da upari Vilijana sa reprezentativnim kolegom, Filipeom Kutinjom, i smatra da bi taj tandem odlično funkcionisao. Barselona je poslala zvanilčnu ponudu od 50 miliona funti, ali Čelsi je to glatko odbio.

Pored Barselone, za Vilijana je zainteresovan i Mančester junajted. Žože Murinjo obožava Vilijana i želi ga ponovo u svom timu.

Junajted je već pokušavao da dovede Vilijana u januaru, ali Antonio Konte nije dozvolio ovaj transfer. Vilijan uskoro puni trideset godina, i ako stigne neka veća ponuda na "Stamford bridž", verovatno će se "Plavci" odreći ovog Brazilca.

U prilog ovom transferu ide i to što je Junajted direktni konkurent Čelsiju u Premijer ligi, pa bi "Plavci" gledali da ako moraju već da se odreknu svog igrača, da on makar ode u drugu ligu.

Čelsi je započeo pregovore oko dovođenja dvadesetdvogodišnjeg Golovina iz CSKA, kao i Kristijana Pulišića iz Dortmunda. Možda baš neko od njih dvojice bude zamena za Vilijana, ukoliko ovaj napusti London.

Vilijan je u Čelsiju od 2013. godine, stigao je iz Anžija za 30 miliona funti. Odigrao je 236 utakmica u svim takmičenjima i postigao 44 gola, od čega čak 13 prošle sezone.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jamesdin
Friday, 29.06.2018
21:56

Nije stigao u Chelzi iz Anzija nego iz Shakhtara...

avatar
10BillionXD
Friday, 29.06.2018
13:28

Willian u prosjeku zabija svaku petu tekmu (a i to je 'nabijeno' jer je pola od tih golova protiv nizeligasa u kupovima). Cijenim ga ali za 50-60m ga treba prodati i kupiti tipa Mahrez?

avatar
conecorleoneRM
Friday, 29.06.2018
13:26

Ostavio najbolje godine u Celsiju i jos da zarade na njemu 20 miliona,vrh posao.

avatar
foreverblue
Friday, 29.06.2018
13:17

Vilijan ne ide nigde, naročito ne tamo. Od onog sudijskog skandala, svi znamo kog, čelsi im ne prodaje igrače, zadnji takav transfer je bio gudjonsen 2006.

avatar
NikkiCFC
Friday, 29.06.2018
19:20

Mi nismo normalni ako ga ne prodamo za 50 miliona pa makar i Junajtedu.

avatar
foreverblue
Saturday, 30.06.2018
00:04

Od naših krila, pedru je ostalo najmanje ugovora, još godinu dana. Uz to, stariji je od azara i vilijana, i rekao bih za nijansu slabiji igrač od vilijana po mom ukusu, tu su negde. Ako ga sad ne prodamo, mora produžiti ugovor. Ne bih imao ništa protiv ni da se to desi, jer volim da imamo iskusnije igrače u timu, ali ako želimo promenu, najlogičnije je bejli in, pedro out (takođe mnogi zaboravljaju da ako igramo 4-3-3 više nema ving-bekova, alonso može da igra sa 4 pozadi, a mouzes ne, pa bi on trebalo da bude još jedna opcija za krilo, sa klupe).