Čelsi odbija napade "Bavaraca", Lamps pred nerešivom enigmom?

Autor: Stefan Matić
petak 28.06.2019.
21:15
Izvor: Sportske.net

Po najnovijim informacijima mladi Englez odbija svaki vid saradnje sa "Plavcima".

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Kraj prošle godine je obeležila saga oko ostanka Kaluma Hadson-Odoia, mlado krilo Čelsija je velika želja minhenskog Bajerna. Uspeh mladih Engleza u Bundesligi je samo podgrejalo tu želju.

Osamnaestogodišnjak je kod Sarija dobijao priliku na kašičicu, odlazak Italijana i neizvesnost Čelsija po pitanju transfer aktivnosti bi trebalo da mu otvori put ka većoj minutaži, ali tinejdžer i dalje odbija da produži ugovor.

Po pisanju engleskog Skaj Sporta, Hadson-Odoi je odbio predlog za produžetak ugovora dok je sa druge strane klub sa "Stamford Bridža" odbio ponudu od 22 miliona funti od strane Bajerna koji i dalje ne odustaje od krilnog igrača.

Lampard

Mladi "Plavac" je van akcije još od aprila kada je doživeo cepanje Ahilove tetive protiv Barnlija, ali bi trebao uskoro da se vrati na terene Premijer lige. Ugovor mu ističe naredne godine, videćemo da li dolazak Lamparda može ubediti Kaluma da pruži poverenje svom matičnom klubu ili će krenuti stopama Džejdona Sanča i graditi ime u Bundesligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karambol
Friday, 28.06.2019
22:23

Ja ne znam sta su zapeli za Odoia kao da je Ronaldinjo,veliki je talenat ali kidanje Ahilove tetive je najteza povreda i pitanje je kakav ce biti kad se oporavi.. Henes je pre par meseci rekao da nismo ni svesni koga je sve kaparisao Bajern, a za sad sem Ernandeza i Pavara nema jos nikakvo pojacanje.. nisu otkupili Hamesa,napustili su klub Rafinja Roben Riberi Humels,na izlaznim vratima su i Renato Sancez i Boateng, Miler je u padu forme,na Komana se ne moze osloniti jer je staklen,dakle potrebna su jos 4 pojacanja minimum.. Verner,Haverc,jedan top stoper i ako nece Sane da dodje doveo bih Rebica koji je ziva vatra od igraca, to je sve Bajernu potrebno ako hoce necemo da se nada ove sezone..

avatar
Friday, 28.06.2019
21:46

Glavni krivica uprave,onaj Braco Salihamidzic prica o samom Odoiju kao da je njihov vrbuju malog,morao je Celzi da tuzi Bajern,Fifi....

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Friday, 28.06.2019
21:36

Ko god se razume u anatomiju zna da je kidanje Ahilove tetive najteza sportska povreda pogotovo za igraca HO profila koji se najvise oslanja na brzinu, ako je totalna ruptura od njega vise nece biti nista. Mali nije mnogo pokazao pa da zasluzuje ovoliki medijski prostor kao i ugovor koji mu nudi Celsi. Vise je poznat po medijskim natpisima i textovima nego igrama, trenutno je samo hajp igrac.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 28.06.2019
21:25

Jedni ovako, drugi onako. Jucer je Telegraph objavio da ce potpisat i to za godisnje 8 mil. funti + dobit ce Azarovu 10-ku.