Čelsi navija za Juve!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 12.10.2017.
18:16
Izvor: Sportske.net

Londonski klub se nada da bi Juve mogao da se dogovori sa sjajnim fudbalerom.

BETA/AP Photo/Tano Pecoraro
BETA/AP Photo/Tano Pecoraro

Povezane vesti

Fazi Gulam bi mogao da bude glavna tema fudbalske javnosti već u januaru.

Alžirac je svojim partijama u dresu Napolija skrenuo pažnju na sebe, a posebno su klubovi zainteresovani za njegove usluge jer nije produžio ugovor sa klubom sa "San Paola".

Gulam ima još manje od godinu dana ugovoro sa Napolitancima, tačnije saradnju mu sa ovim klubom ističe na kraju sezone, pa je hrpa klubova sa tim na umu pokazala interesovanje za njegove usluge. Situaciju sa ugovor komplikuje i Gulamov agent Žorž Mendeš. Napoli želi da stavi otpusnu klauzulu u novi ugovor sa Alžircem tešku makar 40 miliona evra, ali Portugalac za svog klijenta zahteva manju klauzulu.

Najveće interesovanje za Gulama pokazali su Juventus i Mančester Junajted. Juve ga već dugo želi u svojim redovima, sada je prava prilika da ga dovedu, a kako bi odbili konkurenciju spremili su mu i ugovor težak 4 miliona evra na godišnjem nivou + bonuse.

Ipak, kako je njegov agent Žorž Mendeš, mnogi velike šanse daju prednost Mančester Junajtedu, koji je u dobrim odnosima sa poznatim agentom.

Čelsi se nada da bi Juve ipak mogao da ubedi Alžirca već u januaru da se preseli u Torino, kako bi se njima otvorio prostor da u svoje redove dovedu levog beka "Stare dame" Aleksa Sandra.

Nudio je Čelsi i 70 miliona evra ovog leta za Brazilca iz redove prvaka Italije, ali je Juve odbio njihovu ponudu, ipak jasno je da bi mogli da se predomisle ako bi bez obeštećenja uspeli da potpišu Gulama, koji bi "Staru damu" pojačao narednog leta. Tako bi i "Plavci" morali da sačekaju do naredne sezone, a onda bi najverovatnije imali otvorena vrata ka angažovanju bivšeg fudbalera Porta.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juvenelcuore
Friday, 13.10.2017
08:13

siguran sam da ode iz kluba...nSandro,kedira, sturaro, Lihtstajner,enatia pa cak i Rugani koji ne blista, mada Juve ima strpljenja kada je u pitanju odbrana.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 12.10.2017
22:17

Ma sa Sandrom postoji dogovor jos od letos to je evidentno. Odlozeno za sledece leto kako Juve nebi ostao bez tri glavna defanzivca u jednom roku.

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 12.10.2017
20:26

Bolje da smo njega lovili cjelo ljeto i dali onaj novac nego za Sandra za koga se znalo da ce biti gotovo nemoguca misija .

avatar
juve_4ever
Thursday, 12.10.2017
20:14

zadrzati sandra po svaku cijenu, covjek dere

avatar
Маркус19
Thursday, 12.10.2017
19:45

Ако Фаузи оде у Јуве, неће само Челси желети да доведе Сандра, будите уверени. Многи клубови ће га тражити