Čelsi krenuo po 'zlatnog momka' Nemačke, "žrtvuju" se čak šestorica?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 06.07.2020.
13:33
Izvor: Sportske.net

Sledi pravi egzodus sa "Bridža".

EPA-EFE/ROBERT PERRY
EPA-EFE/ROBERT PERRY

Povezane vesti

Bajern Minhen je odustao od angažovanja Kaia Haverca, te imamo jasnog favorita za njegov naredni klub. Čelsi je u par navrata potvrdio interesovanje za dvadesetjednogodišnjaka, ali jasno da će cena biti paprena.

Haverc ove sezone ima sedamnaest golova i devet asistencija, do kraja ugovora sa "farmaceutima" je ostalo još dve godine te ga tim sa "Baj Arene" procenjuje na sumu od preko 80 miliona evra.

"Plavci" su se dobrano istrošili kupovinama Vernera i Zijeha a tek predstoji i bitka za levog beka, prvi favorit je (pre)skupi Ben Čilvel iz Lester Sitija. Vratimo se Havercu, Čelsi ima previše igrača koji ne figuriraju za prvi tim ili uopšte nisu u klubu.

Ekspres prenosi da će čak šest igrača napustiti London kako bi se pribavila sredstva za kupovina jednog od najtalentovanijih igrača današnjice. Oko Emersona Palmierija su već krenuli pregovori sa Interom, takođe očekuju se odlasci Bakajoka, Alonsa, Bačuaija, Kenedija i Drinkvotera.

Ukoliko Haverc 'misija' uspe, Lampard će imati neverovatan arsenal na raspologanju naredne sezone.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Monday, 06.07.2020
19:09

Kakav tim će imati Čelzi. Uz City najveći favorit za titulu. Pogotovo ako se ne kvalifikuju za LS

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 06.07.2020
18:05

Sa koliko ce nas jos igraca povezat...

avatar
Taribo West
Monday, 06.07.2020
16:45

Ne verujem da će se rešavati oba leva beka plus Kenedija jer onda bi morali dovesti dva leva beka. Drinkvoter je u velikom padu forme, za njega mogu dobiti tek neku siću. Bašuaji retko dobija priliku, njemu je isto dobrano pala cena kao i Bakajoku...

avatar
Karambol
Monday, 06.07.2020
15:48

Rumenige nije rekao da ga Bajern uopste nece kupiti,nego da nece ovog leta i da ga trener zeli jos jednu sezonu u Leverkuzenu,sto mozda znaci da ga je Bajern kaparisao za godinu dana,a da ce ostati jos godinu dana u Leveru. Videcemo sta ce se desiti,nije iskljuceno i da ovog leta ode bas u Celzi,ali ja mislim da ga je Bajern vec kaparisao.

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 06.07.2020
14:57

Toliki hvalospevi ove sezone o njihovoj akademiji i deci a na kraju ce samo rice james igrati, nikad oni nece imati akademiju kao mi, mogu da je hajpuju i pumpaju lovu ali plastuka ostaje plastika

avatar
LFC*19
Monday, 06.07.2020
14:32

Bice prejaki :) Evo da ne budem gledač u tuđe dvorište, ali jasno je da svi ovdje pratimo PL, ne samo svoje klubove. Totalno pogrešan prelazni rok, ali podsjetiću vas na njega za godinu dana. Obećali ste momku zvanom Odoi da će da bude first team, i na njegovu inicijativu da ode za velike pare onamo gdje ga vise cijene, vi ste ga zadržali. Pored Odoija, u napadu su Mount, Pulisic, momci koji takodje žele isto što i Odoi, a da frka bude veća tu je i Zijeh (nikome nije jasno zašto je kupljen) i Werner takođe po lokaciji krilni igrač pa tek onda špic, čijom će rotacijom u klasičnu devetku povremeno Abraham sjedjeti na klupu (naravno to će se dešavati čim ovaj na dvije tekme na postigne gol). Haverc jeste pravo pojačanje, jer je taj dio terena kod Chlesea ne loš, nego preloš. Žoržinjo je najgori igrač defanzive od kad je Premier liga nastala, vrlo neozbiljan igrač. Loftus i Barkli su igrači koji u timovima prvih 6 ne bi naravno igrali, pa ni u Lester. Kovačić je čak i najbolji od njih. Bekovi su užas. Užas za nekog ko sebe promoviše u borbu za titulu. Kapiten vam je u prvih deset desnih bekova, a lijevog ne znam kojeg da računam pa da kažem jel u 15. Pritom osim Palmierija vrlo spori. Golman? Šta reći... Moderni Kampos ga prima odakle hoćeš. E centralni bekovi... tu bi trebalo da ste dobri... ali, kad imaš šuplju sredini sa Žoržinjom igračem manje, bekovi koji stvarno su najgori dio tima, onda i centralni ne mogu krpe isto kao sto ne može i Kante sve da zakrpi. Vraćam se na potpuno pogrešan transfer rok, u kojem ste podebljali onu leteću mladost u navali a ostavili (bar za sada) šuplju sredinu, bekove očajne i golmana mladog i vrlo nesigurnog. Evo rizikovaću jer to uopšte ne moram da radim, jeva vas čekamo prejaki Čelzi sledeće godine da nam se umiješate u trku!!!

avatar
Maximus 89
Monday, 06.07.2020
14:19

Sad ocekujemo pljuvanje od onog crvenog 😂

avatar
The KING (return)
Monday, 06.07.2020
13:39

To su ovako i onako otpisani igraci, a mogu da obezbede njega.... Samo nesto tu ne stima Kante opet povredjen, Zorzinjo sklonjen u stranu...

avatar
Milos Ilic_fb1
Monday, 06.07.2020
13:38

I svi ti igraci ce otici u neke klubove sa sredine tabele jer za bolje i nisu