Čelsi krade pojačanje Barsi za samo četiri miliona evra?!

Autor: Stefan Matić
petak 13.12.2019.
00:01
Izvor: Sportske.net

"Plavci" su se na vreme osigurali.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Klub sa "Stamford Bridža" je ranije ove nedelje dobio potvrdu da će imati pravo kupovine u narednom prelaznom roku pošto im je CAS smanjio prvobitnu suspenziju sa dva na jedan prelazan rok koji su "plavci" već odužili tokom leta.

Odmah su krenule spekulacije ko će biti prvo Lampardovo pojačanje s obzirom da je klub iz Londona finansijski itekako moćan.

Velika želja je Džejdon Sančo, ali cena Engleza je preko sto miliona evra, konkurencija za njegov potpis bi tu cenu i dodatno povećala, a i "milioneri" ne bi puštali svoje krilo pre leta.

Engleski mediji prenose da su "plavci" zainteresovani za vrlo jeftino rešenje koje bi ih koštalo zasigurno trideset puta manje.

Radi se o Žeremiju Bogi koji trenutno nosi dres Sasuola, gde je došao upravo iz Čelsija tokom leta 2018. godine. Za mlado krilo se interesuje navodno i Barselona, ali bi "plavci" mogli da ga vrate u London za samo četiri miliona evra.

zeremi boga

Radi se o klauzulu koju su čelnici premijerligaša stavili tokom prodaje prošle godine. Boga ove sezone igra odlično u Seriji A gde je na trinaest utakmica zabeležio četiri gola i dve asistencije, videćemo da li će Lampard posegnuti za ovom "low-cost" varijantom tokom januara.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 13.12.2019
12:15

Kupiti ga samo da bi ga prodali posle za 20,30m...

avatar
Opet Anonymous
Friday, 13.12.2019
05:24

Dobar je igrac u svakom slucaju ce ga vratiti pa ga mogu preprodati ako nista...