Čelsi - Još jedan igrač preti odlaskom!

Autor: Nikola Miloradović
petak 19.10.2018.
13:09
Izvor: Sportske.net

Sve veći problemi na "Bridžu" zbog Sarijeve ustaljene postave.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Stigao je ovog leta Mauricio Sari u Čelsi, mišljenja su bila podeljena, ali je Italijan razuverio sve, "Plavci" igraju strašan fudbal od starta sezone i u korak su sa glavnim favoritima za titulu Mančester sitijem i Liverpulom.

Napravio je iskusni italijanski stručnjak promene po svom uskusu, u odbrani je vratio Davida Luiza, ali izgleda da samo Brazilcu i Antoniju Ridigeru veruje, pa Kejhil i Kristensen nemaju šansu od starta sezone.

Kapiten je već izjavio da bi mogao da ide, a izgleda da je na to spreman i Danac, ukoliko se situacija ne promeni.

U izjavi za danske medije, njegov otac i agent Sten Kristensen je izjavio da će zatražiti transfer ukoliko njegov sin ne dobije adekvatnu minutažu.

"Ako se situacije na promeni do Božića, moraćemo da zakažemo razgovor sa Čelsijem i videti šta možemo da uradimo za Andresa i da li možemo da ga preselimo", izjavio je Sten Kristensen.

Andreas Kristensen Metju Loton

Mladi danski fudbaler je dve godine proveo i na pozajmici u Borusiji Menhegladbah, ali izgleda da pozajmica više nije rešenje.

"Ne želim pozajmicu. Čelsi ili je vreme da ide. Mislim da pozajmica nije prava opcija za Andreasa", izjavio je otac fudbalera Čelsija.

Dakle i Kristensen je pripretio napuštanjem kluba, videćemo da li će Danac dobiti šansu u mečevima koji dolaze.

Prvi naredni je u subotu na "Bridžu" od 13:30h u okviru devetog kola Premijer lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 20.10.2018
08:51

Ovo se treba spreciti kako znaju i umeju!

avatar
Marcos Alonso
Friday, 19.10.2018
21:54

Do meca sa barselonom na Bridzu bio je ubjedljivo najbolji stoper Celsija a onda je puklo,bolji je od Luiza siguran sam a jos je dosta mladji,samo da povrati samopouzdanje velika greska ce biti ako ode,pogotovu zbog Luiza od kog je vec sada bolji

avatar
Kensington 1905
Friday, 19.10.2018
16:37

Ovaj mladi igrac mora da ostane zarad bolje buducnosti kluba.

avatar
razzorNo1
Friday, 19.10.2018
15:17

pa ako nema mjesta da igra i ako nece pozajmicu onda ide na transfer listu, normalno kad celzi ne bude vise mogao racunat na luzia onda vrate ovog momka, normalno u ugvor kad ga prodaju stave otkupnu klauzulu, nesto tako je radio real i barsa,igrac stekne iskustvo a vrate ga za skoro iste pare

avatar
bosnapd
Friday, 19.10.2018
15:02

Kupite vi opet igraca poput Morate za 100m.eura.

avatar
Merseysade Red
Friday, 19.10.2018
13:54

Volim igrace koji ne cute. Kojima nije dovoljno da mu das pare i sjednes ga na klupu. Ovaj momak zna da je igracina i bjezi. Bravo momak. Potpisali su sa njim ugovor kad je prosle godine dobijao sansu, njegov ugovor je zauzimao prostor luizovog koji je trebao poci. Dosao je Sari kojem je luiz nesto kao dobar stoper, i ovaj mali ide naravno. Iako ima 5 god ugovora, strucnjaci morau znati da je ugovor pravo i obaveze i da je nistavan bukvalno ako tim ugovorom obecas u prvoj sezoni momku 1/4 startova i na pola tekmi ucesce. dakle, drago mi je sto kupovina svega sto valja mladog po svijetu na kraju dolazi do bas ovoga, jer igraju 11 ljudi u prvoj, pa posle prodasmo de bruinea, salaha, bla bla... i kristijansena! Jos jednom BRAVO MOMAK!

avatar
Ulquiorra Cifer
Friday, 19.10.2018
16:37

Da je bolji od Luiza I da se vise uklapa u Sarijev system (koji trenutno funkcionise sjajno) verovatno bi igrao.

avatar
NikkiCFC
Friday, 19.10.2018
18:20

Da, kao u Sitiju sto igraju za pare. Pazi imaju 5 stopera Otamendi, Stouns, Mangala, Kompani, Laporte dakle trojica na klupi i niko se ne zali a kod nas vec 6,7 igraca ove sezone koji nisu u prvoj. S druge strane Kristensen treba sam da se izbori. Pa ako se plasi 31 godinu starog Luiza onda ne znam sta da kazem. A i decko igra svake nedelje jednu utakmicu u LE, Karabao kup.

avatar
Südkurve München
Friday, 19.10.2018
13:26

Ajmo upravoo, dovedi zver od atopera

avatar
Friday, 19.10.2018
13:18

Ovo je strasno izgubiti ovakvog igraca zarad Luiza koji nema vise od jos dve sezone u nogma....Ako Sari nastavi po modelu Murinja i Kontea da tera mlade igrace,onda je Celzi u gadnom problemu,neverovatno da u Celziju igraju samo imena sa jakim platnim spiskom niko nema petlju takve likove da zakuca na klupu recimo Hadson Odoi koji je na pripremama bio najbolji nestao sa mape kako je krenula sezona.

avatar
murjak
Friday, 19.10.2018
14:24

Ne sikiraj se,Luzi i Rudiger su jako dobri,uskoro odlični..A ako se i proda Kristiansen,kupiti ćemo novog stopera..Šteta je,al Chelsea(kao i svi najbolji klubovi svijeta)je klub koji treba odmah formiranog igrača,nema pravljenja igrača..Hodson Odoia definitivno treba zadržati jer se radi o preogromnom talentu!!!!

avatar
Z
Friday, 19.10.2018
13:16

Strasan fudbaler ali kao da je posle onog kiksa izgubio na samopouzdanju, sto se reflekovalo i na njegovu igru. Nesto slicno Nastasicu kok je bio i City-ju