Čelsi ipak slavi "pobedu" protiv Andalužana?!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 22.10.2020.
10:57
Izvor: Sportske.net

Susret je završen 0:0, ali dešavanja van terena prijaju "plavcima".

EPA-EFE/Adam Davy/NMC/Pool
EPA-EFE/Adam Davy/NMC/Pool

Povezane vesti

Lampard nije uspeo da savlada Sevilju u meču prvog kola Lige šampiona.

Lopetegijev tim je došao po bod i uzeo ga, Haverc, Verner i kompanija nisu preterano namučili Bonoa na drugoj strani.

Posle utakmice smo saznali da će od sada Eduard Mendi biti broj jedan na golu kluba sa "Stamford Bridža", engleski mediji najavljuju i mogućnost odlaska Kepe i to baš u Sevilju.

Andalužani su navodno spremni da dovedu najskupljeg čuvara mreže na polusezonu, situaciju prati još par klubova iz Primere.

Namera je jasna - Lampard ne želi više Kepu u svom klubu.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 22.10.2020
14:25

Mendy u par utakmica trenutno pokazao da je dosta sigurni golman od Kepe koji prima sve i svasta .Ima tu i do odbrane jer odbrana je jaca iskustvom Silve nebitno jel Zouma kraj njega ili neko drugi.Realnost je da Celzi sa timom koji ima ove sezone mozda nece nesto osvojiti ali sa potencijalom i snagom koju ima a Lampard trenutno po meni ne izvlaci to iz ekipe dok nismo ravnopravni sa najacim vec sa prosjecnim ekipama u igri .Ja kontam da je proces uigravanja ali Celzi je imao snagu dobit Sevilju i Southampton kao i Wba.Pred Lampardom je sigurno mnogo jak pritisak u odnosu na proslu godinu jer ovaj tim je projektovan za trofeje i lijep fudbal plus ako ne napravi takticki dobar Celzi uz neku lijepu igru i rezultate tesko ce preziviti mnogo je trenera koji cekaju da preuzmu ovako dobar tim koji Lampard ima na raspolaganju a ne vidim znake velikog napretka u igri bar ne za sad .

avatar
The KING (return)
Thursday, 22.10.2020
11:22

Realnost je da ce Kepa uskoro na gol ponovo, posto je Lampard pred otkazom plafon jos 3/4 utakmice pre sto ga Roman nogira... Niti ima sistem, niti ima igru, igrci tipa Verner i Zijeh indirektno u izjavama nisu zadovoljni igrom, on je gotovo... Mislim da ovakav sujetni diktator nije sedeo na klupi Celzija, Murinjo je za Lamparda u tom segmentu mala beba...