Čelsi i Juve se dogovorili, na potezu Pari Sen Žermen i Bajern!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 08.05.2018.
09:45
Izvor: Sportske.net

Izgleda da smo blizu velikog transfera. Ko bi najbolje prošao?

EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Izgleda da dogovor između Morate i Juventusa postoji, direktor "Bjankonera" sada čeka rasplet, odnosno odgovor Čelsija na ponudu.

Juventus je predložio pozajmicu od dve godine sa obaveznim otkupom, čitav transfer sa bonusima bi bio 70 miliona evra.

Morata je pristao i na manju platu nego što ima u Čelsiju samo da se vrati među "Bjankonere", ali će morati da čeka.

Problem je u traženju zamene.

Naime, Čelsi hoće Edinsona Kavanija, iskusni napadač želi da zbog Nejmara napusti PSŽ, za njega bi odlazak u PL bio kruna karijere, i čini se da u  redovima "Svetaca" nemaju ništa protiv, ali moraju da nađu zamenu.

U Londonu ostaje Žiru, žele Levandovskog iz Bajerna, njegov agent je Zahavi i čini se da bi taj transfer mogao da bude blizu, zbog uticaja Izraelca, ali pre svega ogromne želje Levandovskog da napusti Bajern. Ali, Kavani je realnija i jeftinija opcija za Čelsi, veoma je motivisan da dođe u Englesku, dok će Leva pre čekati odluku Reala.

Novi napadač, ma ko bude bio, Levandovski ili Kavani bi oslobodio Moratu, Čelsi bi u narednih par godina vratio novac za igrač koji nije pokazao puno, on tvrdi zbog povrede, ali se nekako čini da Morata nije dorastao izazovu da zameni Dijega Koštu.

U Juventusu ga vole, navijači ga obožavaju, borio bi se sa Iguainom za mesto u timu, a i suprugu Alis drma nostalgija, ona bi kući u Italiju.

Šta će od svega biti, ostaje da vidimo, Juventus će prodati Mandžukića, a kao zamenu su planirali baš Moratu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 09.05.2018
00:19

Moratu nikome ne dati pogotovo ne za neke zamjene jer covjek je tek odigrao sezonu i treba mu jos dati prostora da pokaze klasu .Momak ima 25 godina i mlad je napadac za buducnost.Lewandowski,Cavani jesu klase i vrhunski napadacki ali vec sada ulaze u ozbiljnije godine i kao takvi nece dugo da traju.Celzi treba da podmladjuje ekipu a ne da dovodi matorce.

avatar
Alex#10
Wednesday, 09.05.2018
18:17

Sve je to lepo i tacno sto pises ali da li ti citas sta se pise tj na sta se non stop potencira (ne znam koliko je to tacno ali svuda kola ista prica). Morata ne zeli da ostane u Londonu, nije srecan tamo i zeli da ide, zeli da se vrati u Italiju odakle mu je uostalom i supruga. I sta ces onda sa takvim igracem u timu koji nije zadovoljan? Na silu da ga zadrzis? A mislis li da ce Celzi imati drugog kupca osim Juventusa posle ovakve sezone Morate? A osim toga Morata bas i potencira na povratak u Juventus. Cisto sumnjam da bi ga neke druge ponude i zanimale. Veruj mi, Celzi mora da uradi ono sto mu najvise odg. A to sigurno nije zadrzati nezadovoljnog i nesrecnog igraca u klubu i svlacionici.

avatar
Стерлинг Арчер
Tuesday, 08.05.2018
17:49

Biće sramota ako Čelzi da na pozajmicu igrača kod je platio toliko. Nije mi jasno što Juventus samo ne ponudi pare i kupi lepo igrača ako ga već žele toliko. Prihvatanje ove ponude bi bilo ponižavajuće za Čelzi

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 08.05.2018
16:09

Nema nista od toga. Uzimajuci u obzir godine i sve ne bi dao Moratu ni da obojica dodju i Leva i Kavani. To jesu vrhunski napadaci i svi klubovi imaju sa cime da izadju na trziste da razmenjuju svakako osim Juventusa. Oni su najjaci nemaju sta da ponude (Mandzukic vredi 15 miliona) a opet bi najboljeg napadaca jos sa nekim pozajmicama lol.

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 08.05.2018
19:50

Jel ti trolas sa tim ponavljanjem da je Morata najbolji napadac ili stvarno to mislis?

avatar
Navijač Juventusa
Tuesday, 08.05.2018
14:38

Alvaro je dobra zamena za Mandzua, ali treba ako ovaj drugi ode, opet je to kratko za spica u ligi sampiona...

avatar
Stabber
Tuesday, 08.05.2018
13:20

Morata jos dok je bio u Juventusu ja sam tvrdio da je panj, dok je onaj King lupao gluposti da je Morata svetska klasa i je covek za velike utakmice i da mu je realizacija najbolja od svih mladih fudbalera, da ce u prvoj sezoni u Celsiju dati 25+ golova. A na kraju Morata je losiji od Lukakua za kog sam ja preferirao da dodje.

avatar
BlueMoon
Tuesday, 08.05.2018
13:15

Dvogodisnja pozajmica :D

avatar
MSSZRMK
Tuesday, 08.05.2018
13:02

Levandovski je klasa,ali nije previše mlad. Može dati nekoliko dobrih sezona samo što ga Bajern neće dati jeftino.Ima ugovor još 3 godine i to nije idealno za Real. Možda naprave dogovor tako što će uključiti Rodrigeza u transfer poljskog napadača. Ja bih pre nekog mlađeg.

avatar
Stevan Mikša
Tuesday, 08.05.2018
12:33

Morata nije covek koji se bori. Hoce zagarantovano mesto u prvom timu bez obzira na svoje partije. Tako je govorio pre povratka u Real, da nece da se vraca ako ce da greje klupu. U Celsiju je dobio priliku da bude prvi napadac i nije je iskoristio. Ne moze tako u profesionalnom fudbalu.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 08.05.2018
11:17

Ovo samo lud covek moze da uradi tj. da mladog napadaca menja matorcem. Ma koliko god bio Kavani ili Lewa dobri brate mili stariji su 5 ili vise godina. Moratu treba ostaviti svakako. Ovo sto se pise da on zeli otici mislim da nije istina jer nebi uopste prihvacao dolazak u Englesku da je to tako.

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 08.05.2018
10:54

Kako im uvaljujuu. Kavani je i mator i los.

avatar
BASKA-DEL-PIERO
Tuesday, 08.05.2018
10:12

Dodji ti kod nas brate mi znamo kako da iskoristimo i pokazes sta sve znas 💪

avatar
Armani
Tuesday, 08.05.2018
10:12

Na kraju ce najgore proci psz ostat ce bez cavanija i otici ce im neymar..